Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
Břízka na břízku...zrovna včera jsem takhle vytunil Spada, povedlo se mi odlomit komplet spodní křídlo a pak jsem dopadl tak šťastně, že mi dokonce i pracoval motor
Ale je mi samozřejmě jasné, že tím narážíš na jisté simulátory, které průlet březovým hájem umožňují bez jakýchkoliv následků
Pánové zda se me to nebo jsou okraje zubaté i když nastavím GK na nejlepší kvalitu koukal jsem na videa a tam se me to tolik zubaté nezdá a ještě jedna otázka kdy hodlají uvést field mod ve funkční verzy zatím je to asi před prodej
tak na srankach RoF pise Jason, ze ve verzi 1.019 by melo byt do mapy pridano dalsich 250 mest a vojenskych taboru!!!
vice zde http://riseofflig...&hilit=250Upravil/a MIKA dne 20-05-2011 10:40
To mne poser!!! Takhle kdyby to rval Oleg a jeho hošani!!
Koukejte na tu krásu!!!!!!!
------
[img]http://i1177.photobucket.com/albums/x347/Honza78/News%20RoF/full-11770-12456-rof_2011_04_18_12_26_11_08.jpg[/img] is not a valid Image.
------
Je krásnej a vůbec mi nevadí že to zas dostanou Angláni s Frantíkama.
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.