September 24 2025 00:48:31
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
Baron
JJ... ale prihlasil som sa pekne Cool
Upravil/a Baron dne 18-11-2013 19:51
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Novotny
To by mohlo podporovat teorii vypuštěnou od vývojářů že to bude přístupné v rozmezí Úterý až Čtvrtek.

LoL Šklebící se Mrknutí

Bierglass
Baron napsal:

kua, Barone, to již není nic pro mou srdeční soustavuNaštvaný

CSL1_Talbot
Ak vsetko pojde dobre,tak dnes po polnoci Moskovskeho casuMrknutí
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.

Baron
Bierglass napsal:

Baron napsal:

kua, Barone, to již není nic pro mou srdeční soustavuNaštvaný

Šklebící seŠklebící seŠklebící se
Hals - und Beinbruch!

CSL1_Talbot
Tak uz sa da hrat chlopi,server jedeCool
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.

1stCL_Novotny
Potvrzuji! Jeden (nesmím jmenovat, hodlá být v anonymitě) už nastavuje ovládání. Úsměv

Opitze
Druhý - byť možná ten samý - se mi právě přiznal, že už seděl v LaGGu a neumí si přečíst bukvy ...

310_cibule
odkud to sakra stahujete?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

CSW_Cassius Chaerea
310_cibule napsal:

Z jejich stránek v profilu si aktivuj účet, (dáš tam klíč co tam uvidíš) a pak se ti objeví možnost download.

repa
310_cibule napsal:

Edit: Cass mě předběhnulÚsměv

310_Pip
umístil sem ikonku na čestné místo mezi ROF a CLOD Šklebící se
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
310_cibule
jj, díky. Já už to mezitím našel na jejich fóru.

Jsem zrovna na laptopu, s mizerným připojením. Ale vlezl jsme si na dálku přes Team Viewer do svého domácího PC a už je to stažené resp. připravené na zítra.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

TozziFan
Kurwíííííííííí, já budu doma až zítra Smutný .

Baron
Hosi, ja uz lietam a som uplne, ale uuuuuuuuuuuuplne vyblazeneny Šklebící se Jednoducho nadhera.

Prve fotografie (este som nic nenastavoval)

imagizer.imageshack.us/v2/1154x649q90/854/9u0k.jpg

imagizer.imageshack.us/v2/1920x1080q50/600/6h4a.jpg

imageshack.com/a/img580/1907/00ix.jpg

imageshack.com/a/img19/2986/0lha.jpg
Upravil/a Baron dne 18-11-2013 23:46
Hals - und Beinbruch!

Opitze
chce to asi nové vlákno jen na screenshoty a videjka z BOS, protože toho bude halda...

jináč souhlas s tebou, je to super. rozhodně nezklamali a pokud je vývoj hotový jen z 32 procent, tak se na těch 100 fakt hodně těším..

Myslím, že komunita virtuálních pilotů se konečně dočkala...

P.S. Už se nemůžu dočkat befka...

Bierglass
Barone,příští fotky prosím bez HUD.Stačí jen zmáčknout "H"Šklebící se Ten start s tím ruským škopkem není teda úplně snadný.Zase díky tomu jsem si všiml,že ve sněhu zůstávají roztomilé stopy po kolech.Pro Rofkaře je zde i nezbytná funkce natahování zbraní.Nikde jsem v "Controls" nenašel otevírání bočního okna což odsuzuje Befkaře k použití osobní zbraně jen k jednomu.Vyhnou se zajetí.Noční obloha se mi sice moc nelíbí(v Rofku je hezčí) ale je to zatím jen jediná vada na kráse, kterou jsem shledal.Ovšem je to jen subjektivní pohled.Naopak se mi velice líbí zamrzlé vodní plochy na kterých místy odvál vítr sníh.Podle mého názoru to trochu opravdu přepískli s vykláněním se z otevřené kabiny.Možná je to kompenzace za hluk při otevřené kabině aby zase "Zmetkaři" nebrečeli.Šklebící se

Zatraceně až teď jsem si všiml,že na toto téma je nové vlákno Vyděšený
Upravil/a Bierglass dne 19-11-2013 07:49

Ucho
Takže když jsem si to nestačil koupit do 11.11. a koupím až "po" bude mi to fungovat v pátek až pondělí ? :-)

No, vážně kdy by to mohlo vyběhnout?

Baron
Bierglass napsal:

Barone,příští fotky prosím bez HUD.Stačí jen zmáčknout "H"Šklebící se ...

No jo Biere Šklebící se ved som pisal, ze som skocil do kokpitu hned ako sa BoS nainstaloval. Nemal som nic namapovane, plynom pocinajuc a interfejsom konciac Úsměv Teraz uz lietam tak ako som si predstavoval a je to jednoducho parada. Jedna foto na ukazku, viac v galerii BoS:

imageshack.com/scaled/1280x1024/42/hnel.jpg
Hals - und Beinbruch!

Hoper
Novotňas, vidíš jak se pracuje na Slovensku ? Seš blbým směrem, těch 11km... :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,103,079 návštěv