WT_Horrido napsal:
Co to dělá ti právě vyjede ten list. Hezky v html.
To já vím, co to dělá. Jenže hláška: Pumovnice otevrena: joy3_b4. Je mi na prd, když nevím, kterej Joy je č.3 a kterej čudl je b4. Proto jsem si to musel rozkreslit.
7.května není váš typický den pro nás, a sice to bylo dva roky od vydání původní ROF v Rusku, který nám umožnil se nakonec dostali do zbytku světa. , Že první vydání bylo jen na začátku a jsme pokračovali v naší cestě do historie vojenské techniky a tradice první bojové piloty. Pracovali jsme na re-vytvořit mnoho velkých letadel a my jsme se pokusili, a to prostřednictvím virtuálního letu, aby přinášeli příběhy těchto unikátních hrdinů. Jako druhý rok ROF se chýlí ke konci, doufáme, že se vám umožnilo vytvořit mnoho nových objevů o ROF a letecké bitvy první světové války. A vaše objevy byly učiněny hned vedle nás, jak jsme také prozkoumat virtuální nebe. Jsme v tom společně.
Chceme poděkovat všem, kteří nám pomohli rozvíjet náš projekt další, který poznal, co naše práce se snaží dosáhnout, a rozhodla se hřiště palců Zvláštní poděkování patří těm, kteří se stali našimi partnery a pomohli v naší nedávné práci Kariéra. Bez vás bychom nemohli svou práci s takovou kvalitou. Děkuji vám!
Celou tu dobu náš tým se snaží nejen dělat naši práci, ale také ke komunikaci s vámi na fórech. Náš tým se snažil odpovědět na mnoho otázek, jak je to možné, včetně těch obtížných. A doufáme, že můžeme konstatovat, že se nám podařilo v našem úsilí v oblasti komunikace a máte pocit z toho, co se snažíme udělat pro vás. Dokonce i naše technická podpora se stala pro nás není nucen nezbytností, ale upřímnou touhou, aby vám pomohl. Snažili jsme se řešit i nejsložitější a nejvíce emocionální vašich problémů našich nejlepších schopností. Mnozí z vás nám psali dopisy pozitivní ocenění za naše úsilí a že jste doporučil ROF svým přátelům. Jedná se o největší úspěch v průběhu prvních dvou let projektu. Jsme hrdí, že vám doporučí ROF se svými přáteli a kamarády. Pokusíme se pokračovat v získání vaší důvěry v tento příští rok.
Takže dnes jsme rádi, že jiný zajímavý nápad, který byl proveden ROF týmu. Jsme hrdí na to oznamuje dostupnost Pre-Objednávky Změny pole v našem obchodě. Můžete se podívat na to, co mody se vztahují na každé letadlo a vybrat, které letadla chcete vystrojit. Tyto pole Mods byly testovány mnohokrát naši Beta-test týmu a bude k dispozici pro použití s další aktualizací.
Také Breguet 14.B2 již byla odeslána do Beta tým k závěrečnému testování a taky bude k dispozici s další aktualizací.
A samozřejmě celou tu dobu jsme pokračovali k práci na novém režimu kariéry s mnoha díky všem, kteří nám pomohli v testování. Jsme byli schopni přivést tuto novou kariéru na úroveň "Open Beta". Doufáme, že bude vítán společenství jako další velký krok vpřed pro ROF. Máme v plánu vydat režimu kariéry na konci tohoto měsíce.
Systém, který řídí novou kariéru již funguje úspěšně a další vylepšení do různých částí pokračovat. Mise samotné jsou zajímavé a spousta informací je k dispozici o dění ve vašem squadron, a dokonce i na činnost ostatních hráčů. Doufáme, že nová kariéra se dostanete mimo hry samotné a cítíte jako skutečný pilot první světové války. Snažili jsme se vzít v úvahu mnoho požadovaných vlastností a historické skutečnosti, které byly přivezeny do naší pozornosti ze strany komunity a vidíme mnoho dalších zajímavých řešení a nápadů, které mohou být vytvořeny v budoucnosti. Pokusíme se obrátit každý virtuální život v ROF do fascinující cestu, jak dojít k první velké letecké války.
Také odpovídající našich dvou-leté výročí ROF na trhu, jsme aktualizovali náš internetový obchod. Nyní si můžete vytvořit svůj vlastní balíček nejen letadla, ale i pole Úpravy! Různé slevy procento platí v závislosti na množství letadel nebo pole Změny zakoupíte v čase. Doufáme, že nově příchozí virtuální piloty a ty staré-ruce, kteří byli s námi v těchto dvou letech bude najít nový a pohodlný způsob nákupu obsahu z nás. To je jen první z několika změn plánujeme v nadcházejících měsících a doufáme, že se vám bude líbit naše nové pružnější ROF Store.
Naše třetí rok ROF začíná dnes! Doufáme, že to bude tak dobrý jako minulý rok. Jdeme!
No udělali to moc pěkně, i s těmi krabičkami si vyhráli http://riseofflig.../fieldmods , jsou to obchodníci, zas těch peněz, ale mě to nedalo.
Tato hra rozhodně nezajde na úbytě, ta má veliký potenciál...
PS: Koupil jsem vše, pro jistotu, i když lítám jen němce, no neber tu slevu, ne
No jo, ty krabicky delaji divy. Takhle vstanu, udelal jsem si kafe, venku hezky, uvidel jsem krabicky a slevy a uz to neslo zstavit. Vsechno jsem to koupil. No nekup to za 40 babek, kdyz ten sim ma takovy henten potencijál !
Tato jednoduchá hra je tak jednoduchá, že se už nemůžu dočkat Open Bety toho nového Carrier Mode... Jestli to bude pecka, tak se všichni na ROF vrhnou jako supi a nějaký COD bude zajímat už jen hrstku lidí. Na 777 a Maddox Games jsou vidět diametrálně odlišné filozofie podnikání. MG je historie, nefungující, plná bugů, umírající v bolestech a agónii... Král(IL2) je mrtev, ať žije král (ROF)!
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
Joe Hallenbeck napsal:
ROF to je ten SIMULATOR jak tam VSICHNI CO zaplati budou mastit se SVETELNYM zamerovacem na nebi PRVNI svetove?
Nebo to bude jinak osefovane?
Tak toto je skutecne otazka...Ono v nejakem obycejnem masomlejnu je to burt, ale treba ojedinelost podobneho zarizeni jako treba extra zamerovac v kampani je vec jina.
A konecne, u me miridla lepsi strelbu znamenat nebudou. Mozna i naopak. "Musis mirit zamerovacem", na coz nejsem v RoF zvykly, naopak mi to jde mnohem lepe proste baj voko, bez toho abych byl svazany zamerovacem...
Ale treba vyskomery, ci horizont, to beru...pro era kde to normalne neni
Mě teda malinko rozladili. Že Aldis pro Se5A je v prodeji jako bonus. Tam by teda měl bejt, podle mě, jako standart. Ale zase je prima, že do Nieuporta si člověk může pořídit kompas. Jinak jak říká Flan zaměřovač je pro amatéry. Jen omezuje výhled.
Přesně jak píše Flan, kolikrát jsem trefil jen díky tomu že jsem nekoukal na zaměřovač, a sřelbu vedl jen tak intuitivně, možná nové hračky budou pro mne spíše k horšímu i když jsem zvědavý jak to bude vypadat třeba v pozdějších hodinách večer, to jsem zatím nezkoušel, páč je vidět prd.
Opitz napsal:
Tato jednoduchá hra je tak jednoduchá, že se už nemůžu dočkat Open Bety toho nového Carrier Mode... Jestli to bude pecka, tak se všichni na ROF vrhnou jako supi a nějaký COD bude zajímat už jen hrstku lidí. Na 777 a Maddox Games jsou vidět diametrálně odlišné filozofie podnikání. MG je historie, nefungující, plná bugů, umírající v bolestech a agónii... Král(IL2) je mrtev, ať žije král (ROF)!
Vidím to zrovna tak, COD se za pár měsíců bude prodávat v supermarketech za tři stovky a moc lidí to lítat nebude, pár lidí jako Cibule si bude lítat "nebojově" sám a užívat si různých nastavení které stejně fungujou jen napůl.
Co jsem zkoušel kampaň za němce, tak mise je jedna jako druhá, mapa samozřejmě stejná a nic překvapujícího, zkrátka nuda...
Už se moc těším na Red Baron3, tedy novou kampaň ROF
mno koukal jsem na ty modifikace a uprimne receno ... jedina vec jaka by me fakt zajimala tak je teplomer ... a mozna i vejskomer (ale jeho pripadnou potrebu ukaze az kampan)
akorat jsem nepochopil jestli do konce mesice chtej vydat tu open betu kariery, nebo uz vostrou karieru
Open beta je jen pro rozšířenou skupinu betatesterů (jak se do ní přihlásit netuším) né pro veřejnost.
Jinak musím říc že mě taky docela vadí, že říkají že letadla jsou v základní výrobní konfiguraci a přitom si do S.E.5a musím koupit Aldis, který tam byl už z výroby. Ale když vemu, že u valné většiny letadel ty field modifications nepotřebuju, tak se to dá přežít a koupit jen to co mě zajímá. Doufám jen, že to nebude zvykem a že tím nebudou chtít natahovat cenu nových letadel.
Já myslím, že to ti beta testeři pohlídají. Výhoda u ROF je to, že jej tvoří staří pardálové z IL2 a snaží se tam mít přesně to, co v IL2 chybělo a Oleg na to házel bobek, bo to neměl ve své historické databázi...
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
Já jen doufám, že v nové kariéře již nebude docházet k drobným nepřesnostem. Třeba, že si člověk spustí Kariéru v N11 a první co potká je Albatros.
Mám dojem, že nová kariera by se měla týkat snad posledních necelých dvou let války, čili bych začátek tipoval na leden 1917, takže pokud tam kariera s N11 bude, bude tam i albík. K současníkům N 11 patří Be 2c, Fe 2b, Struttery, Caurony, Voisiny, Halberstadty II, a první dvousedadlovky typu C, když už pominu eindeckera, který tam je. Snad ještě DFW C.V ten taky byl nasazen r. 1916. Z toho co se vyvíjí a mělo by být pilotovatelné a do daného období zasauje snad jen RE.8, myslím že o ní taky byla řeč s informací o vývoji Bifů, Spadů 7 a Sluky.
Upravil/a eman dne 08-05-2011 20:46
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.