Pokud se vám nechce čekat na další aktualizaci DCS OpenBeta (pravděpodobně středa), zde je návod na opravu černé Viviane obrazovky u SA-342M. Vyzkoušeno, funguje.
From our coding Department we have the following about black TV.
"Well, I have a fix (from ED) for those who can't wait for the next update.
open "DCS World OpenBeta\Mods\aircraft\SA342\Cockpit\TV\Indicator\init.lua"
Uncomment the line #46 "--used_render_mask = "interleave.bmp" --default mask for TV" removing the first 2 minus signs.
You should get "used_render_mask = "interleave.bmp" --default mask for TV"
Save the file, that's all.
You'll have to re-comment this line when ED will release the update."
according to customers there has been another update. I could not test it on the weekend, so I try to do so this week. We hope that the TV issue is either solved or will be solved asap.
Patch som stiahol dnes. Teda taky maly. Ma byt este dalsi?
To byla víceméně aktualizace launcheru, rozšířená podpora jazyků či co přesně.
Mimochodem, autoupdate_log.txt v kořenovém adresáři DCS obsahuje všechny změny z předešlé aktualizace.
Time to take a peek at the Early Access of the upcoming DCS Hornet. 7 years after the release of first study level aircraft for DCS World, is the Hornet the DCS Fighter we were all waiting for? Watch the video and decide.
Kdy přestane být ta letadlovka tak sterilní, nudná a o ničem? To už Jane's F/A-18 před dvaceti lety mělo uvěřitelnější letadlovku a bylo v tomto ohledu několik kroků před ED, kde je letadlovka sterilní nudatix kostka s věží...
Kdy přestane být ta letadlovka tak sterilní, nudná a o ničem? To už Jane's F/A-18 před dvaceti lety mělo uvěřitelnější letadlovku a bylo v tomto ohledu několik kroků před ED, kde je letadlovka sterilní nudatix kostka s věží...
jj, není nad dvacet let propracovanou grafiku
[img]https://www.gry-online.pl/galeria/galeria_duze3/600396843.jpg[/img] is not a valid Image.
Nová možnost vypnout zapisování mise na pozadí, co pamatuju stejně nefunguje od v1.2 nijak spolehlivě.
Přidáním parametru (disable_write_track = true) bez závorek, do souboru autoexec.cfg v uložených hrách.
Vypnutí by se mohlo pro slabší stroje proměnit v plynulejší létání a mírnit tak stuttering.
Bunyap se obávám (a doufám že se pletu) asi brzo nebude. Dělá na WWII kampaních do DCS.
Backing off from Youtube for a while...
Feb 17, 2017 at 2:15am
Thanks a lot for the support over the last year everybody! It has allowed me to at least break even on the deal financially, paying for DCS modules, video editing software, and other odds and ends. Otherwise, I would not have been able to devote so much time to these projects.
Unfortunately, I cannot really justify the expenditure in time anymore and need to move on to other things. In terms of building a successful Youtube channel, I 'won' a year and a half ago and there are no more subscribers or views to be had. That was the point at which new subscribers and views in general no longer came from within the community but instead came from outside sources, just random people discovering flight sims through google searches and Youtube recommended videos. Mission accomplished. With any luck, others will take up the torch and keep that growth going. I hope you will give those folks your support as well.
I will still finish out the 'Four Months in the Life' series (I enjoy that one immensely) and make an occasional DCS video but not at the rate I believe warrants your donations on a monthly basis.
Thanks again for your support and I’ll see you all around!
Oh, hey there. I'm still around. I'm not really into forums, reddit, or anything like that so it probably looks like I have completely disappeared when no videos are going up. There is really nothing new I want to record right now so I'm just taking a break to do the documentation side of a WWII campaign with Wags.
No byl bych tady opatrný s odsuzováním Jane's F-18. Ten screenshot není zrovna v kvalitě v jaké někteří lidé dodnes hrají Jane's F-18, tzn. obvykle hodně vylepšené textury, apod.
Ostatně více napoví toto video YouTube Video
¨
EDIT: samozřejmě letadlová loď a F/A-18C je v DCS parádní. Stačí jen přidat nějaký provoz, pár odstavených letadel aby vznikl dojem, že se něco děje a hned to bude jako v Jane's F-18.
Upravil/a Rapier dne 15-05-2018 19:23
Ty mi dáváš za pravdu, nebo o co se snažíš? Ano, nesrovnávám grafiku, to ani nelze, sim z roku 1999 nebude vypadat jak sim o 20 let později, ale na tom screenu vidím fungující letadlovku, stroje na ní, možnost přistávat, vzlétat, a to nejen pro hráče, ale i AI. Takový provoz na letadlovce, které jsou v DCS již 10 let, neumí a pár let umět nebude...
Aces_Wild napsal:
Tvoje srovnání kulhá na obě nohy. Tak např. Jane's F/A-18 byl od začátku vyvíjen s letadlovkou a námořními operacemi...
A asi ti uniklo video z magotova příspěvku.
Nevím, jestli se ti mám smát, či smát. Když pominu tvoje zaujetí, kdy ti při každém Wagsově výkřiku do tmy vlhne klín a tak nemá smysl s takovým člověkem vést věcnou diskuzi na téma DCS, a ponořím se do toho, tak co mám přesně vidět? Mrtvou letadlovku s animovanými radary, ze které odstartují 4 hráči a pak zase přistanou? Terno. Asi jako pustá letiště v DCS, i když tam missionmaker alespoň může (páč to není samozřejmost a automatika) nacvakat pár aiček, aby to nevypadalo jako ve Walking Dead.
Ale jo - stačí pár animovaných postaviček, naučit AIčka operovat z letadlovek, nějaký provoz.... počkat, kolik že let to už slibují? To je něco jako dedikáč, F18, co měla vyjít už na konci roku 2015 atd. Hormuz na jaře 2016 atd atd. Tak ty sliby hltej dál, brouku, ale nepoučuj mne, že mi něco kulhá na obě nohy. Ty ty nohy máš rovnou ustřelený a vznášejí se někde na obláčku...
Trolicek napsal:
Nevím, jestli se ti mám smát, či smát. Když pominu tvoje zaujetí, kdy ti při každém Wagsově výkřiku do tmy vlhne klín a tak nemá smysl s takovým člověkem vést věcnou diskuzi na téma DCS, a ponořím se do toho, tak co mám přesně vidět? Mrtvou letadlovku s animovanými radary, ze které odstartují 4 hráči a pak zase přistanou? Terno. Asi jako pustá letiště v DCS, i když tam missionmaker alespoň může (páč to není samozřejmost a automatika) nacvakat pár aiček, aby to nevypadalo jako ve Walking Dead.
Ale jo - stačí pár animovaných postaviček, naučit AIčka operovat z letadlovek, nějaký provoz.... počkat, kolik že let to už slibují? To je něco jako dedikáč, F18, co měla vyjít už na konci roku 2015 atd. Hormuz na jaře 2016 atd atd. Tak ty sliby hltej dál, brouku, ale nepoučuj mne, že mi něco kulhá na obě nohy. Ty ty nohy máš rovnou ustřelený a vznášejí se někde na obláčku...
Jsem vlhkej pořád, nejenom z Wagse.
S duševním mrzáčkem, co si založí účet, aby troloval fórum, se nehodlám pouštět do žádný debaty, protože to věcné opravdu nebude. Takových jako ty jsem za ty dekády na síti potkal tuny. Navíc si odporuješ tím jak pustá jsou letiště v DCS s tím, že se dají udělat nepustá. Letadlovka je dle tvého subjektivního názoru nudná a očekáváš, že je to obecná pravda pro všechny. Klučina má to v hlavě zjevně srovnaný...
Dle tvé alik.cz logicky napiš do ED, že jsou to matláci, protože funkční B-17 už mělo Secret Weapons of the Luftwaffe z roku 1991...
Došly ti argumenty, tak jedeš rovinu "jsi duševní mrzák a nemá smysl se s tebou bavit". Ty jsi fakt řízek Proč, protože nesdílím tvůj názor?
Tak ještě jednou - letadlovka je jen mrtvý model, je úplně jedno, kolik radarů se tam bude točit, dokud na ni nebude klasický frmol - lidé, stroje, aička, co budou startovat, přistávat. Do tý doby je to dost parodie. To, že na letiště jde jebnout nějaká aička - jak si odporuji tím, že tvrdím, že DCS je pustý - ANO JE! Je to mrtvý svět, ale sám připouštím, že to lze změnit při tvorbě mise - jenže to bude jen tam a tak, kde a jak to mission maker udělá, stačí uletět na jiné letiště a tam pusto prázdno. A navíc, čím víc letišť missionmaker udělá jako funkční, tím víc se mise zajebe a bude hw nehratelná. O MP ani nemluvě....
Ergo na nic jsi mi neodpověděl, jen jsi potvrdil, že mám pravdu a u toho, u čeho jsi mi napsal, že pravdu nemám, jsi svými pseudoargumenty potvrdil, že mám pravdu.
Ale tu největší pravdu jsem měl hned v úvodu já, když jsem psal, že s lidmi jako jsi ty se nedá vést jakákoliv diskuze na téma DCS, protože jsi zkrátka zaslepený fanboy ED, že i kdyby ti Wags na kolečkovým křesle přejel matku, tak půjdeš, a ještě jí vynadáš, proč mu překážela v cestě. "Takových jsem za ty dekády na síti potkal tuny a tuny..." Takže se budu držet toho co jsem psal včera: "nemá smysl s takovým člověkem vést věcnou diskuzi na téma DCS" - a to jsem prosím jen hádal, jak zareaguješ...
Ono si stačí přečíst tvoje reakce v tomto vlákně na kohokoliv, kdo se jen otře o ED. To nejsem jenom já, ty by ses měl přihlásit u ED o nějaký ten desátek, že jim tu děláš bodyguarda Proto s tebou nemá cenu vést jakoukoliv věcnou diskuzi. Duševní mrzák budeš pak pravděpodobně spíše ty, střelče...
To je kvalitní materiál. Naprosto neprůstřelná logika typu "pro mě je to mrtvý, takže to musíte vnímat stejně". Zkus to na oficálních fórech, tam tě ocení.
A ano, dělám pro ED hlídače na vrátnici, občas brigádu v kotelně a ve volném čase nástěnkáře.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.