Mám to nastavenou na plnou simulaci včetně směrovky, tu mám na 0% helperu. Ještě jsem to kontroloval když jsem si mapoval klávesy.
Nejdříve jsem se asi 20x zabil, když jsem s tím startoval regulérně, naprosto nepoužitelný. Pak jsem přišel na ten trik s pravou brzdou.
Po odlepení se sklouzne trochu doleva, pak tu musím vyrovnat, ale jinak dobrý. Odstartuju s tím i z úzké dráhy.
Se spitem to je horší, tam potřebuju trochu širší dráhu no ..
Jo ještě jedna věc, zjistil jsem že lze vysouvat podvozek gravitací, když se přitlačí na géčka, tak se člověk nemusí zabejvat tou klikou. To se tvůrcům fakt povedlo.
Ještě jsem zkoušel Yak-52. S tím se příjemně lítá. To si asi časem pořídím ve slevě. Ale toho išaka asi kupovat nebudu ..
Upravil/a magot dne 22-04-2020 23:34
já si Išaka pořídil tuhle (Ejsi, bez těch "tvých" promokódu, sakra! :)
a při té příležitosti mne napadlo, jak to asi dělal pilot v reále s tím podvozkem...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
An open and honest review of the recent WWII Assets Pack additions and their Combined Arms functionality. It is not intended as a dig at ED just pointing out some elements that I feel could be improved upon.
Pomalu se blíží se vydání P-47 (doufejme). O jeho využitelnosti proti stávajícímu planesetu se vedou diskuze. Tenhle příspěvek to myslím výborně shrnuje: https://forums.ea...count=2405
Více polygonů v kokpitu s hi-res texturama vytíží asi o trošku více pouze grafárnu řekl bych. Záleží hlavně na tom, jak velkou má grafárna paměť. Osobně si ale myslím, že to co do grafiky bude srovnatelné s FW 190A a tam jsem žádný negativní dopad nepozoroval.. Ale musím uznat že ty screeny jsou jedna velká paráda. Taky se už nemůžu dočkat Upravil/a Tapi dne 01-05-2020 12:37
Paráda, i když jsem tak nějak doufal, že jsou už před dokončením, když Corsaira před půl rokem předváděli na videu, jak létá. Z těch neotexturovaných 3D objeků to vypadá, že je ještě dlouhá cesta k finálnímu produktu Ale jinak je super, že dělají i věci okolo. Snad se tedy dočkáme i AI Zera...
Krásná CV, první pořádný pacifický stíhač/bitevník s hákem, mariňácký amtraky, japonské zbraně obrany, slíbený ostrov...to se mi líbí, to se budou dít věci.
Paráda, i když jsem tak nějak doufal, že jsou už před dokončením, když Corsaira před půl rokem předváděli na videu, jak létá. Z těch neotexturovaných 3D objeků to vypadá, že je ještě dlouhá cesta k finálnímu produktu :| Ale jinak je super, že dělají i věci okolo. Snad se tedy dočkáme i AI Zera...
Právě po tý předváděčce překopali 3D, viz. jejich oficiální oznámení (Crouching Eagle, Hidden Fishbed) s dalšími informacemi:
Our development of the F4U-1D Corsair continues. After VFAT, there was an extensive improvements to the airframe’s 3d model, while at the same time adding the final elements of the onboard equipment within the cockpit. Recently our coder has implemented the radio equipment, which we have described in one of the previous updates. Within the limits of the DCS World environment, we took an effort to implement a Ye/Zb radio navigation system used by U.S. aircraft during WW2 as means to navigate to the desired aircraft carrier, and later to airfields.
A k AI jednotkám pak dodávají:
As we’ve mentioned a few months ago, our intention is to deliver the F4U-1D not only as a module but as an entire package containing a few more features, including an aircraft carrier and Ai units. Exact contents are not decided yet and they depend on many things, but apart from the Essex Class Aircraft Carrier we’ve been working on some ground units to build a very basic environment for the F4U-1D. A variety of such assets include the Japanese Type 89, Type 95 and Type 97 tanks, Type 94 truck (in a few versions) and the 25 mm Type 96 gun, 75 mm Type 88 cannons. A complete package of contents will be disclosed closer to the release date!
Tak mně pro velký úspěch po aktualizaci opět hodili nastavení u vrtuláků na automatické kormidlo zapnuto a pomoc při startu na 100, resp. u většiny modulů bylo změněno nastavení na výchozí.
Tak mně pro velký úspěch po aktualizaci opět hodili nastavení u vrtuláků na automatické kormidlo zapnuto a pomoc při startu na 100, resp. u většiny modulů bylo změněno nastavení na výchozí.
To je zajímavý u mě ne. Ještě jsem to specielně kontroloval.
Nicméně u Yak-52 jsem to měl defaultně přednastaveno. Tam jsem to musel změnit. Poník, spit, fokáče a kurfiřt byly ok na 0% jako před updatem.
išaka jsem odinstaloval, tak tam nevím ..
All missions updated to v54
- Bomber settings updated to reflect solution for bombers acting like fighters
- Searchlights added to all missions during low-light dawn and dusk hours
- 312 Czech squadron added to Tangmere
- 303 Polish squadron code fixed and set to normal wing spitfires
- Some AI pathing updated
New mission added, 14th June 1944, afternoon.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.