September 21 2025 16:42:48
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
j4ck41
Thomsen napsal:
Je.
Já to mám odzkoušený na Vistách a tam to pomohlo i když ne na 100% jako když máš 4jádro a vejš.
Já jsem to nakonec řešil tím 4jádrem Úsměv (najednou mám novej sim Šklebící se )

mno jo jenze me se ted nejak nechce vrazet prachy do PC ... i kdyz me to asi bude cekat pokud se podari kampan

WT_Horrido
Ale takhle krásně ti to poběží: Šklebící se

http://www.wtiger...OD/Rof.jpg
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

3BAP_Bugs
Thomsen napsal:
RoFBoost.exe

prográmek (přímý link) rof_boost.zip [5.67 KiB] (Jinak ten program je na puvodne inzerovane strance dole pod carou)

Len otázka na doplnenie:
Treba ten programčok púšťať stále pred RoF.exe? Alebo on niečo nastaví priamo v RoF a už to pobeží samo?

http://3iap.org
Tomik
WT_Horrido napsal:
Ona se tu na SVK svedla nejedna diskuse při nákupech nových počítačů jak je čtyřjádro na hovno a jak ušetřit na dvojjádru. Úsměv

No ono to dvoujádro to pod XP celkem stíhá, problém je v tomto případě někde jinde..

WT_Horrido
Taky nechápu proč si lidi s dvojjádrem nenainstalují XP.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

3BAP_Bugs
Keď tie wins7 sú tak pekné.Cool

http://3iap.org
WT_Horrido
Ono se to stejně přestane hýbat, v nové verzi má být zvětšen dohled na 8,5 km Úsměv

Planes in 1.019 are drawn at 8500m in SP amd MP when set to max DD in your settings. Zoom has no effect on drawing planes any more.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Korrado
Čau chlapi, předem se omlouvám za stupindí dotaz, který se tu jistě řešil x krát, ale po prohledání celého fóra jsem na něj odpověď nenašel..Je někde ke stažení návod na použití generátoru kampaní v RoF??..Stáhl jsem si generátor ze stránek výrobce a nějak nevím co s ním.Verze 1.019 s novou kariérou je zatím asi v nedohlednu a mě ta jednoduchá kariéra ve verzi 1.018 opravdu nebaví, zlatý Red Baron II se statistikami sestřelů a sposutou jiných vychytávek.Pokud si někdo najde chvilku na odpověď, budu mu zavázán Mrknutí..

Merten
Před spuštěním hry spust generator,spust hru,vrat se do generátoru dej tam že chceš letět novoumisi,vrat se do hry a tu misi bude mít v single misích pod jménem které máš v generátoru,po tom jak ji odletíš dáš opět v generátoru debriefing,novou misi a opět hra a letět atd furt dokola Úsměv

BP_Madvlk
3BAP_Bugs napsal:
Thomsen napsal:
RoFBoost.exe

prográmek (přímý link) rof_boost.zip [5.67 KiB] (Jinak ten program je na puvodne inzerovane strance dole pod carou)

Len otázka na doplnenie:
Treba ten programčok púšťať stále pred RoF.exe? Alebo on niečo nastaví priamo v RoF a už to pobeží samo?

Spuštět pokaždé...zajímavé je,že někdy to mám lepší na AF1,někdy na AF2....Zamračený

Korrado
Merten napsal:
Před spuštěním hry spust generator,spust hru,vrat se do generátoru dej tam že chceš letět novoumisi,vrat se do hry a tu misi bude mít v single misích pod jménem které máš v generátoru,po tom jak ji odletíš dáš opět v generátoru debriefing,novou misi a opět hra a letět atd furt dokola Úsměv

Díky za odpověď, ale když si dám v generátoru "vytvořit novou misi", tak mi to hodí hlášku, že systém nemůže nalézt uvedenou cestu..Mám do nějakého adresáře rozbalit všechny složky z generátoru??..Děkuju za případnou odpověď..

Merten
Samozřejmě tu složku generátoru musíš nakopírovat do složky Rise of flight tak abys tam měl data,graphics,input a taky tu jejich RoFCampaign Mrknutí

WT_Horrido
Soupis modifikací na jednotlivá letadla

[img]http://777studios.net/Screenshots/Field_Mods/Field-Mod-List.jpg[/img] is not a valid Image.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Novotny
To je moc pěkné!
Už se těším, jen teď není skoro žádný čas na létání.

WT_Horrido
Nechápu proč Albatros D.Va nemá optiku. Že mají skoro všechna německá letadla k dispozici Oigee to není moc dobré. Chápu, že se to bude asi dobře prodávat, ale moc historické to teda nebude.
Upravil/a WT_Horrido dne 02-05-2011 09:21
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Flan
Ti nemecti vzdusnici budou mit ale sakra prehrsel pochystatoru k dispozici Šklebící se
To bude uplne novy rozmer. Kazdy v kazdem letadle bude mit Oigee Šklebící se

WT_Horrido
Jenom aby to nebyl nějaky výmrd. Nepoužívalo se to ze tří důvodu: jednak záměrný kruh a především tečka nebyla ve dne skoro vidět (kvuli vibracím a slabému osvětlení), druhak se žárovka neustále pálila a třeťak se to brutálně zasíralo olejem.

Aby to rusové nenamodelovali podle toho Úsměv

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Flan
No, tipuju, ze nam to spis predlozi v pekne stravitelne a pouzitelne podobe, takze se to bude online killit za pouziti svetla a skla...Oni by to jeste vydali v prave, ponekud mene pouzitelne podobe a pul pilotstva by smazilo Jasona, ze zacalovali za nepouzitelny kram Šklebící se

Joe Hallenbeck
Tomu rikam simulator Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící sePffPffPffPff
313_FlyBoy
RY-C

ZVP_ALEX
WT_Flan napsal:
...Oni by to jeste vydali v prave, ponekud mene pouzitelne podobe a pul pilotstva by smazilo Jasona, ze zacalovali za nepouzitelny kram Šklebící se

Proč nepoužitelny krám, spíš realistickyVyděšený doufám, že to udělají přesně tak, že bude ve dne prd vidět a navíc se to bude pěkně zapatlávat olejem, jinak si ten zatím celkem dobrý simulátor pěkně zkur.í a udělají z toho hračku pro malé dětiZamračenýZamračenýZamračenýŠklebící se

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,070,551 návštěv