September 21 2025 13:19:40
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
BP_Madvlk
Aha,tak to by mohlo být to,co jsem hledal.mám to na 30,grafiku nastavenou na 90 % a strejně to pocukává....
Upravil/a BP_Madvlk dne 25-04-2011 19:45

Thomsen
Me pomohlo tohle http://riseofflig...00&t=16756

313_123
tak jsem využil velikonoční slevy a nakupoval
pupíka, triplane, handley page a předplatil si breguet

no ale k problému
kurde jak se s tím halim startuje
juknul jsem i na instruktáž na youtube
ale pokud tam dám bomby a truchu paliva cca 30-50% nedostanu ho nahoru
většinou mě je krátký letiště - cariéra
online si troufám jen když staruje ve vzduchu

že je na to nějaký fígl Mrknutí

WT_Horrido
Není na to žádný fígl, musíš to nechat běžet, netahat, až se to zvedne samo.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Merten
Ta trocha paliva 50% je navíc zbytečně moc.Opravdu máš v plánu poletovat 4 hodiny?ÚsměvAle jinak přesně jak píše Horrido najít si prostor mezi stromy a poslat ho tam.HP je velice milej a nezáludnej stroj umožnující i bombardovacímu teleti dosáhnout vysoce přesný zásahy.Pravej opak Gothy Úsměv.Jen jednu věc neumí tak dobře jako němec a to je let na jeden motor Mrknutí.

313_123
to se řekne snadno a když to mám za letištěm do kopce ??? Šklebící se

ok prubnu to na druhou stranu Mrknutí

ps: nešel by jednoduchý návod (pro blbý) jak vkládat obrázky na forum - zapoměl jsem (spíš ty stránky kam sem ho předvlož nahrával)
Upravil/a 313_123 dne 26-04-2011 08:55

Opitze
123: nic si z toho nedělej, Horri s tím také nejdřív spíš jen jezdil, než narazil do prvního pevného předmětu Vyděšený
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

313_123
další věc co chci vědět - okamžitě Úsměv

na ofiko foru jsem narazil na AI mod (hold někde to jde)
http://riseofflig...79&t=13234
jak vůbec v RoFu na mody a co mody a online
dostanu se pak nedostanu atd

ps: bomby už mě celkem jdou ješte se naučit s kulomety
http://www.hellequins.net/server/pilots.php?p=1&sort=gk

313_123
dělám a pláču Zamračený

WT_Horrido
V setupu prostě zapneš "mods on" a můžeš modovat co hrdlo ráčí. Ale nepočítají se ti statistiky a nezalétáš si online.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

313_123
čistě teoreticky pokud tedy zazálohuji danou složku
před online poletem dám mod off
přehodím složky
tak to bude fungovat
ni

WT_Horrido
Ano, pokud to něco přepisuje tak ano. Pokud ne tak to ROF po přepnutí ignoruje, případně třeba u skinu, pokud přepíšeš nějaký defaultní, ROF nahlásí že ho nemůžeš použít. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Madvlk
Thomsen napsal:
Me pomohlo tohle http://riseofflig...00&t=16756

Můžeš mi to prosím polopatě vysvětlit,nebo přeložit? vůbec nerozumím tomu,co borec popisuje....jem jsem pochytil,že něco přenastavoval,ale nevím,co.A nějakej Booster jsem ani nenašel Díky

Thomsen
Rychlý google překlad:

Rychlé spuštění:
1) spustit RoFBoost.exe (jako správce nebo vypnout nástroj Řízení uživatelských účtů).Stačí spustit přímo ze složky se staženým programem.
2) start RoF.exe
3) Začni hrát ,třeba QMB (rychlé, jednoduché, kariéra, multi). Zkontroluj FPS a přepni se na plochu.
4) Najdi RoFBoost ikonu v systémové liště (znak okřídlené vrtule),klikni pravým tlačítkem myši, zvol "Affinity Core 1"
- přepnutí zpět do hry a zkontroluj FPS (třeba Frapsem)
- (!) Nepomohlo-li to a FPS je stále špatné - vyberte "Affinity Core 2"
5) Pokud není rozdíl ve výkonu po vyladění - to znamená, že máte nějaké další překážky výkonu systému.

prográmek (přímý link) rof_boost.zip [5.67 KiB] (Jinak ten program je na puvodne inzerovane strance dole pod carou)
Upravil/a Thomsen dne 26-04-2011 17:31

BP_Madvlk
Díkky moc.zkusím a dám vědět.Mrknutí

EDIT : Funguje to báječně,sice jsem neviděl číslo FPS,ale rozdíl byl jasně patrný,bez boostru viditelné cukání,s boostrem bez škubnutí.Velikeré díky.
Upravil/a BP_Madvlk dne 26-04-2011 18:06

Tomik
No, mě spíš zarazila ta odpověď Jasona:

[i]First, a majority of users are not running Dual Cores, at least according to our survey.

Second, our code is optimized well and Intel has told us so many times. The issue is with Windows 7 and Dual cores not us.

Third, all of our systems in the office, but one are Dual Cores.

Fourth, this little app created by "FlyingHigh" is actually Anton of 777 Studios. We just made it as a test to see the haters come out and call us idiots again when this app proves it is Windows and not us that causes the problem. The good thing is this app actually works since our team does know how to code after all.

Fifth, our FM and DM system is much different than COD so comparing them is apples and oranges.

We're glad many of your Dual Core users found this useful. Please tell your friends if they have similar issues.

Jason
[/i]

Jestli jsem to dobře pochopil, tak v třech sedmičkách má většina lidí dvoujádro, ale RoF+Win7+dvoujádro je problém (jak tvrdí RoF vývojáři, tak na straně Microsoftu), takže asi jedou na XP Zamračený?

Je tento problém někde zdokumentovaný? Trpí tím ještě nějaká hra nebo jiný SIM?

By ten problém mohli alespoň někde oficiálně uvádět, sice dvoujádra už nejsou "in", ale spousta lidí (průzkum, neprůzkum) je stále má..

j4ck41
hele a ta blbustka pro dvoujadra funguje jenom pod sedmickama nebo i pod Vistama, nevite?

WT_Horrido
A je Vistách s dvojjádrem stejný problém?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Thomsen
Je.
Já to mám odzkoušený na Vistách a tam to pomohlo i když ne na 100% jako když máš 4jádro a vejš.
Já jsem to nakonec řešil tím 4jádrem Úsměv (najednou mám novej sim Šklebící se )

WT_Horrido
Ona se tu na SVK svedla nejedna diskuse při nákupech nových počítačů jak je čtyřjádro na hovno a jak ušetřit na dvojjádru. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,068,135 návštěv