Souhlasím..... ale nepsal bych to jako DD.... prostě oprava... hotfix, nebo jak chcete. Prostě tápání ve tmě.... Myslím si, že IL2 GBS ukončila svoji kariéru. Pokud nevypustí nějaké info o "chystaném" novém simu, tak na rusa s..u.
Takže, před (bez jednoho týdne) 4 měsíci sme tu měli tohle velko-Ruské, pardón tedy vlastně velko-hubé video s jedním hyperaktivním týpkem sjetým na koksu a druhým poněkud utlumeným vodkou...
YouTube Video
A po 4 měsících se se slávou dozvíme, že: "....... že letadla v offline kampaních budou mít na trupu nová čísla a písmena"
No ty vole, 3x hurá, na to sme čekali, yes, to sou machři tihleti .... velko-rusové...
Podle mne, jak ztratili nad sebou dohled zvančí, tak přestali makat a válej si tam šunky s tím, že dokud to bude generovat nějaký peníze, tak si tam budou válet šunky dál a až to peníze vyrábět nebude žádný, tak prostě odejdou a najdou si nějakou jinou práci...
Upravil/a Hot_Dog dne 03-03-2023 21:07
Ale pozor na Zhiltsova, možná plánuje výcvikové taktické střílečky pro ruskou národní gardu! Jak zpívají ty ruské lesbičky, je to friend or foe? https://hindustan...cow-times/
jo a ještě si povšimněte, že to YT video má vypnuto počítadlo lajků, to nebývá často
Mám tu takovej problém. Nelze mi v jakémkoliv prohlížeči v mém PC otevřít il2sturmovik.com. V mobilu na datech ano, na Wi-Fi to samé. V launcheru také chybí odkaz na fórum.
Já bych všechny ty internety a počítače zakázala. Věra Pohlová, 72 let, důchodkyně.
Jako Ta-152 a Mk.IXc, snad 16lb dobrý, to mi přijde v pohodě, ale některý letadla sou uplně mimo Stala se z toho akorát továrna na peníze po 20USD za replikovaný collectory
Tahle verze La-5 je uplně zbytečná, I-153 nemá moc zasazení mezi ostatní letadla a ten plachťák no-comment No stejně si je všechny (s vyjímkou toho plachťáku) koupim, protože nic jinýho neni Chápete kolik času ty vývojáři strávěj tím, aby C-47 mohla tahat to WACO a jakej to bude mít přínos do naší hry? Přitom by mohli tvořit něco daleko smysluplnějšího
DCS ve VR bude dobrý asi až přejdou na Vulkan, ale hratelnej obsah tam realisticky minimálně dalších 5 let nebude a srovnatelnej 10 let
Please note: since this Collector Plane will be effectively two significantly different aircraft (different fuselages, different flight characteristics, different paint scheme kits, there are differences in their cockpits as well) in one package, its pre-order price will increase on May 17th to the level of larger Collector Planes like C-47. Of course, the pre-orders placed before this date won’t be affected by this change, so if you’re interested in getting these aircraft eventually, please consider doing so before May 17th.
Zasraný rusáci, akorát se tam flákaj a chtěj abychom jim platili... Napsal bych k tomu něco víc, ale v tomhe vlákně nemužu...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.