Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
|
Opitze |
Přidané 21-04-2011 15:50
|

Stařešina

Příspěvek: 6346
Založený: 30.09.05
|
Ty máš krabici s azbukou na čestném místě...??? Další důkaz, že Svatá Rus dobývá svět!
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
Merten |
Přidané 21-04-2011 18:01
|

Uživatel

Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
WT_Horrido napsal:
Já jsem nic nepoužil, to použil Spad! Já se snažím do čelňáků letět vždy šejdrem...  Viník se nehledá viník se určí  |
|
|
|
TozziFan |
Přidané 21-04-2011 18:20
|

Uživatel

Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
Nemůžu se dnes nějak připojit na stránky RoF. že by něco nového?
Upravil/a TozziFan dne 21-04-2011 18:20
|
|
|
|
Lala |
Přidané 21-04-2011 18:49
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 174
Založený: 29.09.05
|
Že by? No velikonoce se blíží  |
|
|
|
Hokus |
Přidané 21-04-2011 19:30
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 191
Založený: 18.07.08
|
Lala napsal:
Že by? No velikonoce se blíží 
Hey guys,
As some of you have noted, we have a problem with our servers. This is the first real problem in many, many months. Our annual uptime has been over 99% since launch. Unfortunately, this one is out of our control. Our servers are hosted by Amazon and they had a general malfunction late last night and they tell us they are repairing. We don't know what happened exactly becasue Amazon has not given us any further details other than to say they had a big failure.
This incident has happened during our busiest week this year so oviously its not good. This pisses us off more than you trust me.
Playing offline for now is your best option at the moment.
We apologize for the inconvenience and we'll let you know once everything is back up.
We have already taken steps to mitigate down time issues and it has not been a problem from our side in a very long time. As mentioned in my article on SimHQ we plan to take more or ROF offline in the future, but we have not had the right opportunity to do that yet. Our server arrangement has many advantages, but when a 3rd party we rely on fails it's a pain. So we'll look for ways to stop this from happening in the future, but we'll need patience from the community.
Jason |
|
|
|
FK_Rudiger |
Přidané 21-04-2011 19:41
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 130
Založený: 13.07.09
|
Kdy to zas pojede a co se prosím píše v to článku?
Dík. |
|
|
|
TozziFan |
Přidané 21-04-2011 20:13
|

Uživatel

|
Hokus napsal:
Hey guys,
As some of you have noted, we have a problem with our servers. This is the first real problem in many, many months. Our annual uptime has been over 99% since launch. Unfortunately, this one is out of our control. Our servers are hosted by Amazon and they had a general malfunction late last night and they tell us they are repairing. We don't know what happened exactly becasue Amazon has not given us any further details other than to say they had a big failure.
This incident has happened during our busiest week this year so oviously its not good. This pisses us off more than you trust me.
Playing offline for now is your best option at the moment.
We apologize for the inconvenience and we'll let you know once everything is back up.
We have already taken steps to mitigate down time issues and it has not been a problem from our side in a very long time. As mentioned in my article on SimHQ we plan to take more or ROF offline in the future, but we have not had the right opportunity to do that yet. Our server arrangement has many advantages, but when a 3rd party we rely on fails it's a pain. So we'll look for ways to stop this from happening in the future, but we'll need patience from the community.
Jason
TRANSLATOR
Ahoj kluci,
Jak někteří z vás si všimli, máme problém s našimi servery. Toto je první skutečný problém v mnoha, mnoha měsíců. Naše roční uptime byl přes 99% od startu. Bohužel, tohle je mimo naši kontrolu. Naše servery jsou umístěny na Amazon a oni měli obecnou poruchu včera pozdě v noci a oni nám říkají, že jsou opravy. Nevíme přesně, co se stalo, protože Amazon nám nedal žádné další jiné údaje, než říct, že měl velký neúspěch.
Tento incident se stalo během naší nejrušnější týden letošního roku, takže oviously totiž není dobré. Tento sere nás z více, než jste mi věřit.
Hraní offline nyní je vaše nejlepší volba v současné době.
Omlouváme se za vzniklé potíže a my vám dáme vědět, jakmile je všechno zpět nahoru.
Které jsme již podnikli kroky ke zmírnění odstávek problémy a nebyl problém, z naší strany velmi dlouhou dobu. Jak je uvedeno v mém článku na SimHQ máme v plánu přijmout více nebo ROF offline v budoucnosti, ale my jsme neměli vhodnou příležitost k tomu, že dosud. Náš server uspořádání má řadu výhod, ale když 3. strana se opíráme o selže to bolest. Takže budeme hledat způsoby, jak zastavit to nestalo v budoucnosti, ale budeme potřebovat trpělivost, z komunity. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 21-04-2011 23:14
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
|
Tohle je ono: http://www.bbc.co...y-13160929
Yep that's us! Fun.
Headline should read - Amazon Servers goes down. Pisses off Flight-Simmers round the World!
Jason
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
313_123 |
Přidané 22-04-2011 06:53
|

Uživatel

Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
jo proto sem si nazalítal včera online ani cariéru 
dnes po ránu taky nejde že by http://technet.id...ternet_kuz
|
|
|
|
Hokus |
Přidané 22-04-2011 13:40
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 191
Založený: 18.07.08
|
Tak prý něco na zábavu v tom čekání.
http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/3276271/all/Problem_with_the_Servers.html
Možná jdu s křížkem po funuse ,ale hra už maká.
Upravil/a Hokus dne 22-04-2011 13:50
|
|
|
|
TozziFan |
Přidané 22-04-2011 14:34
|

Uživatel

|
Potřeboval bych dobrovolníka, který mi vysvětlí jak vytvořit mapu a spustit ji jako server. Děkuji |
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 22-04-2011 14:49
|

Uživatel

Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Zeptej se AH_Krakena....pokud bude mapa OK, můžu ji hostovat na WT_ROF_DED.
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 22-04-2011 15:31
|

Diskutující

Příspěvek: 2150
|
V tomto vlákně je to správně LM_Krakena, nebo LM_Icemana.  |
|
|
|
TozziFan |
Přidané 22-04-2011 20:16
|

Uživatel

|
díky  |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 24-04-2011 11:38
|

Diskutující

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Na stránkách RoF právě probíhá slevová akce!!
Tak pokud máte někdo zálusk na některý hadraplán tak neváhejte.
$$$ SHOP $$$
JEDNOMÍSTNÉ HADRAPLÁNY - 2.99$
DVOUMÍSTNÉ HADRAPLÁNY - DFW C.V za 5.99$ , Breguet 14.B2 za 8.99$
DVOUMOTOROVÉ BOMBARDÉRY - 7.62$
BALÍČKY LETADEL - 20% sleva |
|
|
|
BP_Madvlk |
Přidané 24-04-2011 15:59
|

Uživatel

Příspěvek: 654
Založený: 10.01.06
|
Zdar borci…musel jsem přeinstalovat systém a po nainstalování ROF mi nejde spustit.
Spouštěl jsem to přes nějakou utilitku kvůli dvoujádru na Win7 64 bit.Bohužel si nemůžu vzpomenout,co to bylo zač a kde ji hledat.pokud někdo víte,co myslím,dejte mi odkaz či radu.Díky VLK |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 25-04-2011 11:36
|

Diskutující

|
Já bych skusil zapátrat:
C:\Program Files\Rise of Flight\bin_game\release |
|
|
|
BP_Madvlk |
Přidané 25-04-2011 16:25
|

Uživatel

Příspěvek: 654
Založený: 10.01.06
|
Vyřešeno,hra běží.mám ale prosbu: kdysi se tu vedla debata ohledně dvou a čtyř jádra.S tím,že na na dvou jádra tady byla nějaká utilitka pro plynulejší chod hry.Zkoušel jsem hledat,ale už to asi nevidim.Nebyla by tu nějaká dobrá duše a neodkázala by mě na tu utilitku ? díky |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 25-04-2011 18:06
|

Diskutující

|
Trochu opravená čeština pro ROF.
Nahrávací tabulka, plus záležitosti se zaměřovačem a centrování hlavy.
http://www.mediaf...0cz_v.4.7z |
|
|
|
AH_Kraken |
Přidané 25-04-2011 19:02
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 486
Založený: 05.12.05
|
BP_Madvlk napsal:
Vyřešeno,hra běží.mám ale prosbu: kdysi se tu vedla debata ohledně dvou a čtyř jádra.S tím,že na na dvou jádra tady byla nějaká utilitka pro plynulejší chod hry.Zkoušel jsem hledat,ale už to asi nevidim.Nebyla by tu nějaká dobrá duše a neodkázala by mě na tu utilitku ? díky
Pomáhal FPS limiter, který byl pak dán i do hry. Tak si než spustíš hru v ROF setting zkus nastavit, v záložce Graphics, FPS limiter na 60 nebo 50. Třeba ti to pomůže. |
|
|