November 23 2024 20:25:44
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 1
Paulus

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
1stCL_Jiricek
Killer napsal:
...Chci se ještě zeptat. Kope vás to taky bezdůvodně ze hry za letu? Pak hláška. Nevim jaká.

Sorry, tohle zapadlo. Jo, tu a tam to někoho kikne. Někdy jen ze serveru zpět do menu, jindy spadne hra. PAtří to ke koloritu :D Mně po patchi začaly pro změnu blbnout DirectX a padá mi to s roztodivnými chybami D3D...

1stCL_Fucida
Já dilataci nezažil nikdy, ale naši piloti běžně. Když Berry podědil můj bývalý HW, tak od té doby se u něj problém pokud vím také nevyskytl. Nicméně já měl poměrně vysoko taktovanou i5-3570K, 16 GB taktéž solidně taktovaných pamětí. Mně trápila jen v QHD ta 970ka.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Rumcajs
Nojo Fuči, ale ty jsi vyjímečný. Nemůžeš nás, běžné smrtelníky, poměřovat tvojí vlastní zkušeností.
No asi jako ten Chuck N. nemůže být vzor.

RH_Killer
Zeptám se úplně blbě. Může to mít něco společnýho s časem ve windows?

1stCL_Jiricek
Pokud se ti zpomaluje čas ve Windows, byla by to žhavá stopa, jo... :)
Jak přesně to myslíš?

RH_Killer
Jen mě napadlo si překontrolovat čas s Turbem. Můj čas byl o minutu opožděnej. Bádal jsem a přišel na to, že mi firewall zakazoval aktualizovat čas ve windows. Našel jsem to a zatim na servru žádnej problém. (dal jsem to povolit, aktualizovat a časy jsou stejný)

magot
K čemu je to nastavení "Create server" když to nefunguje?
Normálně to nastavím, odbouchnu a nic .. vrátí se to do menu.

Fiks
Jdou oba.Coop i dog.Něco jsi měl špatně nastavenýho.Ovlivňuje to i výběr mise.Spíš by mě zajímalo,proč u A-20 při startu ze země
kmitaj berany a i výškovka.Při air startu to nedělá.

310_cibule
Protože máš otevřené chladiče. Ty mají být otevřeny jen při pojíždění, ve vzduchu způsobují to kmitání. Prý to tak bylo.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

311_Mart
Musíš zavřít upper cowl flaps, jsou jen pro přídavné chlazení na zemi.
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

ZVP_Iceman
Fiks napsal:

Jdou oba.Coop i dog.Něco jsi měl špatně nastavenýho.Ovlivňuje to i výběr mise.Spíš by mě zajímalo,proč u A-20 při startu ze země
kmitaj berany a i výškovka.Při air startu to nedělá.

JJ, pravdu dí, spustit servr jde úplně v pohodě.

Co se týče tý A-20, poučil mě o tom ó mocný Cibule tuším, ale samo pro bordel na fóru jsem dotaz vznesl, i když spíše formou konstatování ve vláknu Kingdom Come. Aby Ti to letělo normálně, musíš zatáhnut tuším Outlet cowl shutters, když to nepomůže, tak Inlet cowl shutters.......pak to letí v poho.....ty jedny žaluzie byli prý jen na pojíždění po zemi..........

Fiks
Bych nečekal,že tak malej deklik rozkmitá takovou krávu Šklebící se.

310_cibule
O efektu motýlých křídel jsi slyšel? To je skoro to samé ;-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_Jiricek
magot napsal:

K čemu je to nastavení "Create server" když to nefunguje?
Normálně to nastavím, odbouchnu a nic .. vrátí se to do menu.

To je vždycky super, když člověku něco nefunguje a ostatní mu "poradí", že jim to funguje, že? Úsměv

Máš veřejnou a pevnou IP? Není to vždy samozřejmost a tuším, že je to podmínka.

BP_Iceman
A také bývá nutné nastavit průchodnost routeru pro dané porty ("NAT"Mrknutí

magot
1stCL_Jiricek napsal:
Máš veřejnou a pevnou IP? Není to vždy samozřejmost a tuším, že je to podmínka.

Nemám. Spíš jsem očekával od toho rozhraní nějaké chybové hlášení Úsměv

Nevíte jaké je minimum pro takový BOX server, jaký to chce železo aby to slušně běhalo tak pro 40-60 lidí?

Rumcajs
Veřejnou IP má každej. Jen nemusí být pod jeho kontrolou. Pevná IP nemusí být. Pevná nebo dynamická se odlišují pouze tím, že se ta dynamická může jednou za čas změnit. Třeba při restartu routeru. Tedy po dobu běhu mise se skoro určitě nezmění.

Hledal jsem k tomu BOSko serveru na čudlík dokumentaci a zatím jsem nenašel nic. Skoro určitě bude potřeba na routeru forwardovat nějaký port, ale na foru k tomu nějak nebylo nic, nebo nevidím.

1stCL_SaBot
porty jsou 28000 a 28100
je to napsany v settings > multiplayer > uplne dole
server se mi podarilo zalozit, byl v server listu viditelny, ale bohuzel se k nemu nikdo nemohl pripojit.
Hazelo jim to hlasku #10019: Cannot connection to server
Upravil/a 1stCL_SaBot dne 01-04-2018 13:39

CSW_Cassius Chaerea
1stCL_SaBot napsal:

porty jsou 28000 a 28100
server se mi podarilo zalozit, byl v server listu viditelny, ale bohuzel se k nemu nikdo nemohl pripojit.
Potvrzuji to samé u nás.

ZVP_Iceman
Cassius Chaerea napsal:

1stCL_SaBot napsal:

porty jsou 28000 a 28100
Potvrzuji to samé u nás.

Když se ještě jednou vmísím do diskuze, tak soukromě si létáme u pana Bierglasse, ten má tuším pevnou IP adresu a když to z nějakého důvodu nefunguje, vždy to zprovozní pan Bubu_cz...... Úsměv...když se poptáte jeho, tak snad poradí.....

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,028,746 návštěv