November 23 2024 03:31:04
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna(od v.4.004)
310_cibule
Už víc jak čtrnáct dní Wardog ani nikdo jiný z 1CGS nedal Developer Diary ani žádné jiné info.

Barone, netušíš, co se tam děje?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Hot_Dog
Testeri nevedi nic vic nez my...

V tymu nejspis ted po vanocich vystrizliveli a premejsli, jak naplni vsechny ty velkohube plany, ktere po odchodu Jasona prohlasovali... Zaroven taky premejsli, jak oznami, ze dalsi modul, na kterym chtej pracovat minimalne 3 roky, nebude kompatibilni s Il-2 BoX (Great Battles), ze v zasade Il-2 BoX opoustej a hledaj nejakou analogii "Team Fusion", kterejm by to predali, oni na tom pracovali a dal vyvyjeli moduly pro Il-2 BoX, ale narozdil od analogie s Team Fusion budou chtit inkasovat nadale procenta ze zisku od noveho "Team Fusion"...

Vim, ze to nezni moc ruzove, ale bohuzel cim dal tim vic z naznaku vidim, ze tak nejaj to v zasade bude... A v zasade nejlepsi varianta, ktera nas muze potkat je ta, ze soucasnej obsah Il-2 BoX behem 1-3 let preklopej do enginu toho noveho modulu a nechaj si ten obsah znova zaplatit... Je to natolik nejlepsi varianta, ze bych jim za to ty penize skutecne dal, ale moc tomu neverimSmutný
i.ibb.co/MRjkv1k/Hot-Dog.png

magot
Tak ono vše asi půjde pomalu do prdele, pokud to bude viset v Moskvě ... sem tam bude někdo povolán na frontu a majitel 1C Boris Nuraliev, ruský oligarcha, klíčový člověk pro 1C, podléhá západním sancím a bude dělat škrty.
IL2 rozhodně není na trhu nějaký extra trhák, takže bude asi na řadě jako jeden z prvních .. Rozhodně už nebude žádné sponzorování od ruského ministerstva školství apod.
Btw, to je taky beztak jeden z důvodů proč se Jason zdekoval imho.
Připravte se na nejhorší. Tím nic nezkazíte Úsměv
https://en.wikipe...s_Nuraliev
Upravil/a magot dne 18-01-2023 20:41

Kukuloo
No a co je podla teba to najhorsie v pripade box serie? Úsměv

Teda scenar myslim.
Letka_13/Kukulo

magot
Že 1C zavře dveře IL2. Rusko je teď zemí neomezených možností ..

Kukuloo
To znamena ze by sme to uz nemohli lietat? To nemozu, sak mame specialku ci to je Šklebící se
Letka_13/Kukulo

magot
Létat můžeš vždycky, když vyskočíš z okna Šklebící se

Jinak vrcholoví manažeři 1C opouští zemi krásy nesmírné a její nekonečný kapitál generovaný centrálním dobrem v Kremlu a zakládají novou společnost 1C-Perspective LLC mimo Rusko.
https://tadviser....C-prospect

311_Mart
Moc hezký... Tak třeba si tím slibotechnickým streamem a následným výprodejem zajistili aspoň nějaké děngy na dárky k Vánocům.

Jason se prý přesunul k Microprose, tož to su zvědavé na tu jejich B-17...
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

Baron
310_cibule napsal:

Už víc jak čtrnáct dní Wardog ani nikdo jiný z 1CGS nedal Developer Diary ani žádné jiné info.

Barone, netušíš, co se tam děje?

Nie. Ale mam z roho celeho zly pocit odkedy odisiel Petrovic a Williams.
Hals - und Beinbruch!

Hot_Dog
Hm, to sme se tady hezky všichni shodli s Magotem a Baronem...

A to není dobrá zprávaSmutný
i.ibb.co/MRjkv1k/Hot-Dog.png

Ajvn
Čauky.
Hoši přeinstaloval jsem BOX a v multiplayeru mi svítí jenom tři servery. Už jsem to dávno zapoměl jestli tam mám přepsat někde nějaká čísla, nebo mi něco uniklo?
Potřebuju s tím prostě poradit. Předem dík.

311_Mart
Nezvolil jsi COOP?
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

Ajvn
Ne.

AB1Richard
Dole jsou myslím dvě zatrzitka (pod seznamem serverů) jeden je ze ukaze nezaheslovane servery a druhy s kvalitnim připojením.

Ajvn
V nastavení multiplayeru mám tyhle čísla:

Dostupné IP adresy: 10.0.0.2

Porty:
UDP : 28000
TCP : 28000

Port přebírání misí : 28100

Tak nevím co je blbě. Přeinstaloval jsem hru proto, že jsem ji dával na nový disk.
Že by to mělo nějaký vliv?

PilsnerPilot
Nemáš povolené módy? To by mohlo také dělat.

Ajvn
Ty vogo to bude asi ono!!! jdu hded na to.Mrknutí

Ajvn
JO! tak jsi to trefil. Dík.Úsměv

PilsnerPilot
Ok. Jsem rád, že to pomohlo.Mrknutí

Ajvn
Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,021,065 návštěv