Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
|
606_tweester |
Přidané 13-04-2011 20:09
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 107
Založený: 10.12.07
|
Hokus napsal:
Nemáš přetaktovanou kartu,nebo naopak nastavenou na max výkon oproti kvalitě?
dík za odpověď. Přetaktovanou kartu nemám. Co myslíš tím.."nastavenou na max výkon oproti kvalitě"??tomu moc nerozumím..
v Ati catalyst mám nastaveno: AA 4x, AF 4x
V ROF Settings mám třeba AA2x, něco na medium, něco na high.
Video memory usage je 80%
Zkoušel jsem i dát vše na low, a stejně to nepomohlo:/
numero: tohle jsem slyšet nechtěl, i když jsem takovou reakci čekal...
WT_peci: dík, zkusím až budu mít čas...s moji angličtinou to bude na dlouho
Upravil/a 606_tweester dne 13-04-2011 20:15
|
|
|
|
Rufu |
Přidané 13-04-2011 20:50
|

Uživatel

Příspěvek: 1348
Založený: 30.09.05
|
Nainstaluj poslední ovladače myslím že to jsou 11.3 a v CCC nic nenastavuj nebo tak aby to bralo nastavení hrou. |
|
|
|
606_tweester |
Přidané 13-04-2011 21:33
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 107
Založený: 10.12.07
|
nepomohlo |
|
|
|
313_123 |
Přidané 15-04-2011 07:30
|

Uživatel

Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
dotaz na offline
nejde nějak přenastavit zjevování cílů
secundární cíl náhodou na stejném fleku jako primární
chci si tedy zahodit bomby než dojde k souboji s huny
a voni ty zatrpatr děla se zhmotnujou aš po splnění primárního cíle
chápu, že to má šetřit počítač, ale já je tam chci hned 
ps - poznatek (ad nedostatek času):
instruktor v autoškole křičí téměř stejně krásně jako střelec ve šturmoj
sem tu křižovatku přehlíd no
a 250motorka opravdu není kolo a nebrzdí se jen pravou rukou
a už vůbec nechápu co maj lidi proti lítání - jakej asi bud muj další instr. |
|
|
|
Opitze |
Přidané 15-04-2011 09:28
|

Stařešina

Příspěvek: 6346
|
Chci všechny upozornit, že minimálně Horrido, si vás nahrává při tom, když vás sestřeluje, aby následně tyto nahrávky mohl používat ke svým temným cílům ovládnutí VWINGS komunity.
Jeho agentura WT ho v tom zdatně podporuje - minimálně tím, že mu poskytuje celej server, na kterém si může dělat, co chce.
Kdo se mu vzepře je posléze zesměšněn zveřejněním nahrávek na jeho youtube kanálu, zatímco mezitím jinými komunikačními kanály sděluje spřízněným mafiánům, kdo konkrétně je jeho obět...
Pravda musí zaznít i tady!
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 15-04-2011 10:11
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
|
Ta kopie ROF co jsem ti koupil a všechna letadla, to byla půjčka!
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 15-04-2011 10:19
|

Stařešina

|
No já si tě totiž nahrávám taky! Hlavně na TS...
zde je přepis:
Horrido: My už jsme uvažovali s Fučidou, že uděláme nový vwings.
Schmoudle: No, vždyť počkej, my máme na účtech už 12 tisíc na nový stránky.
Válec: 12 tisíc na co? Na nový stránky?
Horrido: Fakt na nový stránky.
anebo....
Schmoudle: Co Cibule?
Horrido: Ten je jedinej jako nebezpečnej. Akorát, že řekněme, že my a už se to blíží, on se taky posere při tom nárůstu těch informací. V tý komunitě se to posouvá, takže on si toho moc nedovolí, navíc podle všeho se chystá za mne postavit OPITZ. ... Už pro tu náladu v té komunitě. ... Já chci, a na tom si budujeme ten image, chci bejt ten čistej. ... Kdybys to viděl, ten... Ti naši pičusové, jak jsou tam jednotní, oni potřebujou čas. Mít čas, aby si to přečetli na tom foru. A hlavně - já bych potřeboval, aby začali tlačit spíš ty lidi, co hrajou offline. ... Hele, já, jak jsem úplně teď v klidu, tak nemám problém lítat všude, všem všechno povyprávět, furt dokola, a ty lidi mi věřej.
tak... jenom PRAVDU!
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
Merten |
Přidané 15-04-2011 19:30
|

Uživatel

Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
To je ale kus vola    |
|
|
|
Valec |
Přidané 15-04-2011 20:27
|

Uživatel

Příspěvek: 1172
Založený: 16.01.06
|
   |
|
|
|
ZVP_ALEX |
Přidané 17-04-2011 08:16
|

Uživatel

Příspěvek: 529
Založený: 22.04.07
|
Nedělám to rád, zásadně jsem proti cenzuře, ale prosí moderátora tohoto fóra, ať je tak hodný a vyhodí schyzofrení příspěvky netýkající se RoF z tohoto vlákna. Předem děkuji. |
|
|
|
313_123 |
Přidané 17-04-2011 11:34
|

Uživatel

|
jsem proti  |
|
|
|
313_123 |
Přidané 17-04-2011 11:50
|

Uživatel

|
606_tweester napsal:
Hokus napsal:
Nemáš přetaktovanou kartu,nebo naopak nastavenou na max výkon oproti kvalitě?
dík za odpověď. Přetaktovanou kartu nemám. Co myslíš tím.."nastavenou na max výkon oproti kvalitě"??tomu moc nerozumím..
v Ati catalyst mám nastaveno: AA 4x, AF 4x
V ROF Settings mám třeba AA2x, něco na medium, něco na high.
Video memory usage je 80%
Zkoušel jsem i dát vše na low, a stejně to nepomohlo:/
numero: tohle jsem slyšet nechtěl, i když jsem takovou reakci čekal...
WT_peci: dík, zkusím až budu mít čas...s moji angličtinou to bude na dlouho
tak jsem koukal blíže
a včera jsem to měl podobné ale hezčí
nejsou to náhodou odlesky na vlnkách  |
|
|
|
TozziFan |
Přidané 17-04-2011 11:52
|

Uživatel

Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
ZVP_ALEX napsal:
Nedělám to rád, zásadně jsem proti cenzuře, ale prosí moderátora tohoto fóra, ať je tak hodný a vyhodí schyzofrení příspěvky netýkající se RoF z tohoto vlákna. Předem děkuji.
Jo to je ta CZ demokracie v praxi Alexi. Sice si nezkušený nováček založí další vlákno "HELP" začínající:"někde to tu určitě je, ale já to nemohu najít", ale to je v pořádku, jen ať další pět "mazáků z SVK" může ukázat jak jsou ochotní pomoct. |
|
|
|
Rufu |
Přidané 17-04-2011 16:30
|

Uživatel

Příspěvek: 1348
|
Potvrzuji Numera podle mě to jsou odlesky slunce na vlnkách.
[img]http://img834.imageshack.us/img834/3859/odlesky.th.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Rufu dne 17-04-2011 16:33
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 18-04-2011 07:33
|

Fusioner

|
To jsou ovšem nějaké divné odlesky...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
313_123 |
Přidané 18-04-2011 08:16
|

Uživatel

|
coby si chtěl na divný grafice - mazáku 
hele někde jsem čítal něco o modech (graf, generování off kampaně, grafika ...)
na ofiko foru jsem něco našel - né moc
existuje něco jako kdysi aaa pro šturma ??? |
|
|
|
Opitze |
Přidané 18-04-2011 09:23
|

Stařešina

|
Tak jsem v pátek dal polet, nic moc... Nejdřív jsme půl hoďky hledali server, kde není tma , pak jsem šli na harlekýny, ale nějak mi to nesedlo, pořád jsem byl někde mimo místo, kde se něco dělo a když už jsem konečně něco našel, tak jsem si buď poškodil éro sám nebo mě někdo upižlal... chybělo to štěstíčko a správné tempo... 310_Paul mě jednou zavraždil těsně nad zemí, když jsem šel na přistání s poškozeným motorem a s rudě zamlženou obrazovkou a podruhé jsme se při kroucení srazili. tož snad příště to bude lepší... jinak velké prd, furt jsem lítal někde jinde pak jsem šel na fastfood masomlejn, kde je to přesně naopak a tam jsem si aspoň mohl pořádně odzkoušet co to ULL vydrží v zatáčkách... 
ale jinak dobrý, na TS bylo lidí jak myší...
Upravil/a Opitze dne 18-04-2011 09:25
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 18-04-2011 10:04
|

Fusioner

|
Jeden online dogfight, Albatros proti dvěma Spadům:
http://www.youtub...4CVzQhkEWc
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
313_123 |
Přidané 18-04-2011 10:08
|

Uživatel

|
já lítám už jen zde http://www.helleq...
nejvíc lidstva
bombry
snad i AI
realismus naplno
když poškozeného papírového drako dotáhnu k letišti huni mě nechaj i sednout  |
|
|
|
Opitze |
Přidané 18-04-2011 10:35
|

Stařešina

|
jojo, tam sem i to také líbí...
|
|
|