November 22 2024 09:25:05
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
310_Pepno
1stCL_Fucida napsal:

310_Pepno napsal:

Myslel jsem si že P-40 už víc zkurvit nemůžou... hodně jsem se spletl, teď už se sní nedá lítat vůbec...

Zase nějaký nedokumentovaný změny, jo?

Yop, nevím co s tím prováděli ale je mnohem nestabilnější při manévrech než jak byla a navíc i při vyšších rychlostech, už jsem ji přetočil o 180 i při pouhým přechodu z mírného levého náklonu na pravý (povdlo se jen jednou, ale stalo se), klasicky předběhla prdel letadlo a pak to přešlo do ploché. Navíc letadlo se chová jako by bylo pernamentně přetížené, můžeš mít energie kolik chceš ale přejdeš do stoupání nebo začneš dělat nějaký manévr a ztrácíš rychlost jako by si letěl bez motoru (i když tohle bylo ve značné míře už i před tímhle patchem).

Po 4 zkušebních letech jsem to vypnul s pěknou nechutí. Když už mají potřebu něco měnit tak by to měli dát alespoň vědět, takhle spíš dle mě budou u lidí ztrácet důvěru i tím budou přicházet i o potenciální zákazníky.

Edit: pokud to teda neberou jako špatnej pokus o P-40E M-105 s vrtulí VISh-61P
Upravil/a 310_Pepno dne 21-12-2016 19:19
www.311raf.com/images/signature/sig_Pepno.jpg

Brano
57_OTU ajvn napsal:

Úsměv Jo dík. teď ještě najít Launcher.Úsměv

X:\IL2BOS\bin\game -> tam mas subor launcher.exe
Ja,ako kazdy spravny kovorolnik,ho mam "odkazany" na ploche Úsměv

Inac zas mi stahuje daky ''hotfix'' tusim 107mb. tak bacha,pred kazdym apdejtom zmazat co je v zlozke UPDATES (X:\IL2BOS\updates) a az potom spustit.Je tam vzdy predchadzajuci apdejt a niekedy to zvykne blbnut,ked instalacka ''analyzuje data'' A po instalaci restart pocitaca.

Ajvn
Tak jsem ho našel:
Disk E - steam_ - steamaps - common - IL-2 Battle of Stalingrad - bin - game - *Il-2.

Kliknu a vyběhne ta samá hláška: eror3 pičo: to samé jako při spouštění přez steam.Vyděšený

Takže se s tím budu muset jebat tak jak to popisoval pbary .
No to ale až po vánocích. Takže přeju veselé svátky všem.Mrknutí

Brano
Ja mam gamesku zakupenu priamo od vyvojarov,takze s parnou verziou moc skusenosti nemam Pff
spustaj launcher.exe,nie il2.exe

pripadne pre narocnych...otvor si startup.cfg subor (X:\IL2BOS\data) v notepade a prepis fullscreen=1 na fullscreen=0

[KEY = graphics]
desktop_center = 1
fps_limit = 60
full_height = 768
full_width = 1280
fullscreen = 0
gamma = 1.00000
mgpu_compatible = 0
multisampling = 2
preset = 2
vsync = 0
win_width = 1920
win_height = 1080
[END]
Upravil/a Brano dne 21-12-2016 19:11

Aces_Wild
Brano napsal:

Ja mam gamesku zakupenu priamo od vyvojarov,takze s parnou verziou moc skusenosti nemam Pff
spustaj launcher.exe,nie il2.exe

Steam verze launcher.exe nemá.

Update 2.006c je venku.
* opraveno pixel disco pro novější AMD Radeon GPU, R9 380 a u mě cajk
* problém s nVidia 780 nevyřešen, doporučuje se nějaká video management utilitka ke snížení GPU clock o 100-150 MHz

Brano
Tak potom verzia pre narocnych Šklebící se

1stCL_Punkey
310_Pepno napsal:

1stCL_Fucida napsal:

310_Pepno napsal:

Myslel jsem si že P-40 už víc zkurvit nemůžou... hodně jsem se spletl, teď už se sní nedá lítat vůbec...

Zase nějaký nedokumentovaný změny, jo?

už jsem ji přetočil o 180 i při pouhým přechodu z mírného levého náklonu na pravý (povdlo se jen jednou, ale stalo se), klasicky předběhla prdel letadlo a pak to přešlo do ploché. Navíc letadlo se chová jako by bylo pernamentně přetížené, můžeš mít energie kolik chceš ale přejdeš do stoupání nebo začneš dělat nějaký manévr a ztrácíš rychlost jako by si letěl bez motoru (i když tohle bylo ve značné míře už i před tímhle patchem).

To zní jako FM Fw 190 A-3 Cool

Ajvn
Tak jsem přepsal fullscreen z 1 na 0.

Vyběhla mi jiná hláška: Another instance of "IL-2 Sturmovik Bos Editor or IL-2 Sturmovik game" application is already running.

Baron
Dalsi hotfix: https://forum.il2.../?p=423096
Hals - und Beinbruch!

Brano
57_OTU ajvn napsal:

Tak jsem přepsal fullscreen z 1 na 0.

Vyběhla mi jiná hláška: Another instance of "IL-2 Sturmovik Bos Editor or IL-2 Sturmovik game" application is already running.

No to uz ti na pozadi bezi spusteny sturm (eror3 piico hlaska ho asi nezastavi a bezi si dalej na pozadi Vyděšený ). ctrl+alt+del -> Spustit spravca uloh -> Procesy -> najst v zozname il2.exe -> kliknut na to a potom kliknut ukoncit proces

RH_Killer
Zdá se mi to? Chová se fw oproti včerejšku zas jak vydlabanej ingot? Už nevím jestli neblbnu já.

Ajvn
Jo to jsem všechno udělal a zase je tam ta původní hláška.
Brano děkuji Ti za snahu.
Zmetek-2 mě asi nemá rád. Ja to mrdam.

Brano
Tak asi prepisuje ten startup.cfg stale pri spusteni.Si to proste niekde pamata. Skus dat znova fullscreen=0,subor uloz,zavri a vo vlastnostiach nastav ako read-only (jenom na ctenii)

petsild
Je v Bos nějaká náročná Quick mise na porovnání výkonu nového enginu před patchem?
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

Rumcajs
petsild napsal:

Je v Bos nějaká náročná Quick mise na porovnání výkonu nového enginu před patchem?
A co přesně chceš porovnávat? Rozuměj, pokud to ještě nevíš, asi nemáš záznam z doby před patchem. A jestli nemáš neaktualizovanou zálohu, jak ho získáš?

Jinak si dej cokoli, kam nasázíš sbírku AI.
Non est specifica

Brano
8 Ju-52 s 96 paraganmi Mrknutí

Baron
saldy napsal:

Tak dal jsem si včera několik letů v započatý Stalingradský kampani s Ju 52. Všechny lety zatím byly při soumraku kdy letecká aktivita utichá. Vždy mi to dalo doprovod dvou befek a ty mě po celý let hlídaly, Několikrát nás napadli stíhači v cílový oblasti a jednou jsem byl i sestřelen-asi zasáhli náklad nebo nádrž, protože můj letoun náhle explodoval. Generátor někdy dává checkpointy trochu nešťastně, ale dalo se to zvládnout (Vždy musíte proletět příletovým a exitovým bodem). Vyzkoušel jsem všechny možnosti, vzdušné zásobování, pozemní (Otevřete vrata a aktivujete vykládku-ta trvá asi půl minuty) a výsadek paragánů.

Z dálky kdy ještě nerozeznám obrysy přistávací plochy, jsou z cílového letiště vystřelovány světlice, radiokompas byl myslím vždy funkční.

Poslední misi mi to dokonce vygenerovalo skoro dvouhodinový let, přelet nad Stalingradem v 1000m, přepnul jsem se do střelce a sledoval výbuchy ve městě, v dálce jsem zahlíd obří explozi a pak velkou část města zahalil mrak, moc pěkný.

Míjel jsem letiště a začly mě trekovat světlomety. Hluboko v týlu už bylo sotva vidět, mě nad cílem vyzve hláška k odhozu, za chvíli skáče jeden paragán za druhým, dlouhou řadu padáků sleduju opět od střelce. Nezávidím jim to a jsem rád, že letím domů. Doprovod hlásí kontakt, ale ve tmě už k žádnému souboji nedošlo.

Krátce před základnou ještě doprovod hlásí nedostatek paliva a pak už jde na přistání na blízké letiště, vidím svítit jejich směrovky, loučíme se, já ještě pokračuju asi 30km. Klesám až v dálce zahlídnu rudé světlice protínat temnotu. Přibližuju se rychlostí 150kmh, klapky dolů, přistávací reflektor krásně nasvítí zem pode mnou, takže je vše pod kontrolou. Těším se na další misi ale je půl čtvrtý ráno, jde se spát.

2 věci co mi vadily, nejde nastavit obtížnost, kdy bych si rád vypnul i GPS ikonu a náhled do mapy při nočním letu mě vždy nepříjemně oslepí (možná jde nějak upravit, nevím).

Musím říct, že si s tím někdo opravdu pohrál, první dojmy jsou hodně pozitivní, vůbec mi nevadilo že nejsem online. Ten kritizovaný formát kampaní tady sedí dobře.

Tak som si struhol zopár misií s Tetuškou Ju. nuž, čo dodať - Saldy to vystihol presne. Je to pošušňáňíčko. Obzvlášť výsadky Falschirmjägrov sa mi nesmierne páčia (i keď teda majú iné padáky akoby mali mať, ale beriem to tak, že majú koristné Šklebící se ), mal som tú česť obsadzovať mosty, továreň a letisko. No jednoducho mňamka. I keď pri prvom moste som ich radostne zhodil všetkých do rieky Vyděšený.

Killer napsal:

Zdá se mi to? Chová se fw oproti včerejšku zas jak vydlabanej ingot? Už nevím jestli neblbnu já.

Mne sa zdá rovnaký.
Hals - und Beinbruch!

petsild
Rumcajs napsal:

petsild napsal:

A co přesně chceš porovnávat? Rozuměj, pokud to ještě nevíš, asi nemáš záznam z doby před patchem. A jestli nemáš neaktualizovanou zálohu, jak ho získáš?

Jinak si dej cokoli, kam nasázíš sbírku AI.

Měl jsem připravený super záznam na porovnání výkonu nad Stalingradem, ale track není bohužel kompatibilní poslední verzí no.
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

1stCL_pbarry
a že těch výsadků na východě bylo Úsměv
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
Ajvn
Taky nic.
Budu tam muset nasrat tu aktualizaci.
Akorád FMrknutíčil fakt nemám na to náladu. Ještě jednou dík za rady.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,014,536 návštěv