November 24 2024 08:20:34
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
ASFALT FEST 12.-14.5.2006 NJ (Nový Jičín)
1stCL_Piscot
Na paragliding jsem zburcoval 2 piloty a 2 tandemy, zatím ohlas minimální... :confused: Jó za peckem, to se to lítá, ale najít odvahu a skočit do reálného povětří se vám moc nechce jak tak pozoruju...

My,co vime,co dokaze nezpevnena nosna plocha s gravitaci... No,mozna bych to zkusil,ale pod podminkou alespon par chvil to ridit vlastni rukou,teorii znam.Trochu.Nebo si to jen myslim?

PS:Co je nejcastejsi pricina padu letadel?Kdyby to ten pan s tim jabkem nevymyslel,tak je otazka irelevantni!!!Boha jeho,co je to take irelevantni?

313_OTU_oblak
rudý indián bude hlídat dvě lvíčátka..hehe Úsměv)...neměl by mít ikar spíše číslo pokoje 310???303 byli poláci....Šklebící se

313_Ffajtl
3BAP_UO_Kubrt napsal:
Fajtle (hmmmm, to oslovení se mi dost příčí, páč starý pan Fajtl je dosud mezi námi).

Miroo + Pospa: pokoj 210 (2 postele zvlášť): 770,- za pokoj a noc: jen So-Ne
.

Proto mě někteří oslovují "FF"

Pospa... ty vole... víš do čeho jdeš? po PROFESOROVI největší dřevorubec v naší komunitě... Vem si špunty do uší, nebo rovnou klapky.... My, co jsme MIRAA slyšeli v Kostelci na vlastní ušiska víme, co dokáže Šklebící se

MIROO...jen mu to pořádně ukaž, jak se řežou TATRY:sm12:

http://www.313.cz/
1stCL_Pospa
313_Ffajtl napsal:
3BAP_UO_Kubrt napsal:
Fajtle (hmmmm, to oslovení se mi dost příčí, páč starý pan Fajtl je dosud mezi námi).

Miroo + Pospa: pokoj 210 (2 postele zvlášť): 770,- za pokoj a noc: jen So-Ne
.

Proto mě někteří oslovují "FF"

Pospa... ty vole... víš do čeho jdeš? po PROFESOROVI největší dřevorubec v naší komunitě... Vem si špunty do uší, nebo rovnou klapky.... My, co jsme MIRAA slyšeli v Kostelci na vlastní ušiska víme, co dokáže Šklebící se

MIROO...jen mu to pořádně ukaž, jak se řežou TATRY:sm12:

Ohh shit Vyděšený

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
313_Volume
k paraglide..já se svezu, nebo proletím? čert ví, ale jdu do toho !

3BAP_Kubrt
Paragliding není parašutismus, takže my neskáčeme (Fuči) ale LÍTÁME !!! A dokonce umíme i stoupat Mrknutí Taková výživná jarní termika dokáže divy... Startoval jsem jednou z 900m a vytočil do 2680. Ten den měli někteří (zrovna třeba ten jeden, co nás případně bude vozit na tandemu) dostupy i 3000! (v Beskydech!). A s tou nepevnou nosnou plochou to zas není tak zlé, ona se sice může sbalit, ale zas rozbalit, což se o letadlech říct nedá :lol:

311_Rampa
musim zmenit muj puvodni plan.... jsem dlouho z domu a doma by asi neprekousli, kdybyc prijel na 20 min v patek, a vratil se v nedeli na 20 min a zase zmizel do Brna... takze prosim o zmenu... prijedu v soboru odpoledne... jinak ostetni plati, spacak a kompa beru s sebou... S!

AH_Cutora
Kubrte, mozna prijede jeste Yanek. Ten do ted nevi, jestli prijede nebo ne a na jak dlouho... Pokud prijede, vezme spacak.

Hoper
Dneska jsem dal trénink křeččí nora - Kopřivnice (přes Mohelnici, Olomouc) - kus "před" Olomócí to je rozkopaný, v pátek odpoledne to tedy bude "bájo" ...
a místama je silnice pěkně rozbitá...

1stCL_Pospa
Hoper napsal:
Dneska jsem dal trénink křeččí nora - Kopřivnice (přes Mohelnici, Olomouc) - kus "před" Olomócí to je rozkopaný, v pátek odpoledne to tedy bude "bájo" ...

Týý jo křeček jel přes Mohelnici že si se nestavil Šklebící se nějaké saké by se našlo :sm42:

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
1stCL_Paulie
V pátek vyrážím z Ostravy autem, takže jestli je tu někdo kdo chce přisednout tak at mi dá vědět tady nebo přes ICQ či PM. Akorát nevím v kolik budu vyrážet páč nevím v kolik se to tam začne sjíždět...ale odhaduju že budu vyjíždět kolem 17.00.:sm38::sm36:

313_Volume
pro čutoru - je tohle ten pravý kombatový stroj?
ať tam nepřivezem něco jiného ty a my Úsměv
[img]http://img256.imageshack.us/img256/829/pict00113ik.th.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a 313_Volume dne 08-05-2006 13:57

AH_Cutora
Kdyz to utahne stuhu Úsměv Na zadny pravidla si nema smysl hrat, je to sranda polet. Pro me to bude konec koncu prvni motorovej kombat.

PS: radsi i helmy sebou, preci jen to bzuci pekne rychle ...

3BAP_Kubrt
ECL_Paulie: správná připomínka - já bych viděl sraz tak kolem 18:00 u nás na baráku, ať si řekneme pár organizačních věcí a stihnem zajít do hospůdky na večeři atd.

1stCL_Fucida
Nebyla by mapka se šipečkou "U Kubrta"? Já totiž jedu s pilotama z RAF - a nemám tedy důvěru v jejich navigační schopnosti - tak abych to případně odnavigoval přímo já Úsměv
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 08-05-2006 16:15
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

AH_Cutora
Zapomenuty ECL_Vlk zalozen mezi ucastniky, Yanek zalozen mezi ucastniky.

Volume, ted jsem prochazel prispevky a koukam, ze jsem zcela prehledl tve dva starsi prispevky o modelech. Moc se omlouvam. Jasne, sekani stuh. Yanek me zfanfrnil (mno stacilo malo, uz jsem po tom pokukoval) do ESA - elektriko, cca 1m rozpeti, stuhy.

Tak jsem prave dodelal a zaletal ero a na asfalt festu uz budu schopen boje - byt bez zatim barvy jen bile. Jsem koukal, ty jses spis 3D akrobat. Abys stacil rychlostne, ten mezek je fakt stihacka. Yanek snad take prijede, tak bychom meli 2 mezky a jendoho 3D akrobata. Svahovou deltu brat nebudu, nenacpal bych ji do auta, uz nas pojede v tom aute moc ...

1stCL_VLK
Dík Cutoro.takže já :sm28: Šklebící se už se těším :sm36:
Nejspíš to bude bez PC..mam plečku..ale pokud by bylo třeba...stačí dát vědět..
Upravil/a 1stCL_VLK dne 08-05-2006 17:03

310_Ikar
1stCL_Fucida napsal:
Nebyla by mapka se šipečkou "U Kubrta"? Já totiž jedu s pilotama z RAF - a nemám tedy důvěru v jejich navigační schopnosti - tak abych to případně odnavigoval přímo já Úsměv

muzes zopakovat??? :upsetw:

www.310raf.com
313_Volume
čutoro, je to švagrovo...ten zoom je akro, ale to černý nahoře je soubojový fokouš, ale taky to ještě nikdy nelítal Úsměv

Hoper
313_Pospa napsal:
Hoper napsal:

Týý jo křeček jel přes Mohelnici že si se nestavil Šklebící se nějaké saké by se našlo :sm42:

A jak mám vědět, že jsi z Mohelnice ? Úsměv
Jinak, já v Mohelnici stavěl Úsměv A dumal, jestli mám zahnout nebo ne Mrknutí
Ale jsa slušně vychovaný křeček, zatočil jsem pak směrem na tu Olomouc Úsměv

Mám ještě v pátek školení a nevím, jestli vypadnu v 1500 nebo 1600 z Phy. Takže pokud nebudu v NJ bloudit (není u mne nové cesty bez zajížďky Šklebící se) , počítám, že přijedu někdy kolem 2000

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,033,184 návštěv