December 23 2024 07:20:44
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kingdom Come: Deliverance (blbý kecy před vydáním)
magot
Powerty napsal:

Tak teď i takhle Mrknutí static2.fore.4pcdn.de/premium/Screenshots/24/0c/92475775-vollbild.jpg

Fakt pěkný ta česká krajinka ...

Rumcajs
Nechci znít nijak negativně, ale furt mi není jasné, v čem má být zábava týhle hry. Jako středověk OK, nějaký úkoly a cíl ... fajn. Boj na meče, žádná magie .. začíná to slábnout. Uspokojiný boj na meče bez použití počítačových zkratek ve smyslu RPG her nebo MMORPG jako je WOW zatím nikdo nikdy nepředvedl. Pokusy byly, ale neujalo se nic. Snaha o realističnost? Kde je realističnost boje s mečem, když ovládání je klávesnice / myš? No dobrá, snad to nějak půjde. Takže člověk dostane nějaký úkol, a ve světě, kde budou vybrané střípky normálního světa realizovány s vysokou mírou realističnosti a jiné budou slabě a většina nebude prostě vůbec, se bude snažit dosáhnout cíle. Takže časem vzniknou návody ve smyslu "Jdi do hospody, zeptej se toho a toho ... jdi ke kováři a nech si ukovat třeba meč... ".
Zkrátka mám pocit, že krom opravdu úžasně vypadajícího světa, zatím není vidět žádná zábava. Běhání po krásné české krajině je hezné, ale asi neuspokojí dlouho. Že by to obsahovalo "logické" hádanky k vyřešení? Ne to opravdu ne. Něco nejde -> Na internetu se píše, co mám udělat. Zbytek je pokus omyl. Hry neobsahují logiku.
Měl jsem tyhle pochybnosti hned od začátku, ale říkal jsem si, budu držet hubu, asi jen nerozumím. Teď, když už je něco vidět, je asi čas se optat. Opravdu tomu nerozumím? Obsahuje to zábavu? Pokud ano, v čem?
Ta technická úžasnost je opravdu skvělá. Bych řekl až nádhera, co lze dosáhnout. Takže držím vývojářům palce, aby krom krásného světa stvořili i zábavnou hru.
Non est specifica

Powerty
To se uvidí. Buď v růžové, nebo hnědé! Pff

PS: Lidi co hrají hry dle návodů, aď se věnují krasobruslení!
Upravil/a Powerty dne 25-10-2014 22:32

Hoper
@magot - text ve videu hráče nemá nic společného s oficiálním číslováním, které je takové, jaké jsem ti napsal

@rumcajs - jaké budou úkoly ještě nikdo z hráčů neví, ale zábava už tam je. Viz třeba to moje pozorování, co se děje při vstávání...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

clone9cz
Tyler Durden napsal:

Velký obrázek pro velké kluky s velký připojením k netu:

http://iforce.co....kh.u4z.jpg

To chce tanky a bez ikon, Vávra jeden pitomej. Šklebící se

http://www.wwii-illusion.net
Rumcajs
Hoper napsal:
@rumcajs - jaké budou úkoly ještě nikdo z hráčů neví, ale zábava už tam je. Viz třeba to moje pozorování, co se děje při vstávání...
No jestli jde o to video, tak je fajn. Ale neviděl jsem v něm nic, co bych chtěl opakovat. Je to asi jako film, je to zajímavý jednou. Podruhý už míň a potřetí si pustím něco jinýho. Zkrátka to demo ukazuje prostředí (a prostředí je super). Ale v podstatě neukazuje nic z toho, co by člověka mělo bavit. Tedy ... názor mého bezvýznamného já.
Dám příklad. Třeba jsem četl mraky návodů na to, jak vyhrát dogfight. Nebo jak mířit se stihačkou. Jak se trefit s neřízenou raketou, jak odhodit bombu ve Štuce. Ale nikde není záruka, že se mi to příště povede. Vždy je to napětí, jak se trefím a jak dobrej bude ten druhej. Výsledek je vždy nejistej a tedy vždy zábavnej. Tak chápu, že ve středověku nemám hledat stihačku ani Šturmovika. Co tam ale najdu, co by mě mohlo bavit podobně? Opravdu nechci znít negativně, jen bych to rád věděl, bo mi to uniká.
Non est specifica

Bierglass
Rumcajs napsal:

Hoper napsal:
No jestli jde o to video, tak je fajn. Ale neviděl jsem v něm nic, co bych chtěl opakovat. Je to asi jako film, je to zajímavý jednou. Podruhý už míň a potřetí si pustím něco jinýho. Zkrátka to demo ukazuje prostředí (a prostředí je super). Ale v podstatě neukazuje nic z toho, co by člověka mělo bavit. Tedy ... názor mého bezvýznamného já.
Dám příklad. Třeba jsem četl mraky návodů na to, jak vyhrát dogfight. Nebo jak mířit se stihačkou. Jak se trefit s neřízenou raketou, jak odhodit bombu ve Štuce. Ale nikde není záruka, že se mi to příště povede. Vždy je to napětí, jak se trefím a jak dobrej bude ten druhej. Výsledek je vždy nejistej a tedy vždy zábavnej. Tak chápu, že ve středověku nemám hledat stihačku ani Šturmovika. Co tam ale najdu, co by mě mohlo bavit podobně? Opravdu nechci znít negativně, jen bych to rád věděl, bo mi to uniká.

A Skirym tě bavil?

magot
Hoper napsal:

@magot - text ve videu hráče nemá nic společného s oficiálním číslováním, které je takové, jaké jsem ti napsal

Zaplať pánbůh

magot
Mám z toho stejně rozpačité dojmy jako Rumcajs.
Připomíná mě to právě taky trochu Skyrim a ten mě bavil 3 dny ...
Ale třeba to bude uplně něco jiného ... snad ...

Ondrej1
Vidím to obdobně, jako vy. Možná je to věkem nebo nevím čím. V herních novinkách se pomalu přestávám orientovat. Chápu, že technické zpracování je na vysoké úrovni...
Pochybuju, že by mě to přiková k židli jako, dejme tomu, takovej Panzer General II, kterej už si radši ani nebudu instalovat, protože bych ráno určitě zaspal.
Ale jo, může to být dobrá hra, ale tak nějak není chuť objevovat, no.

magot
To je pravda možná už jsme na to starý Šklebící se

1stCL_Fucida
magot napsal:

Mám z toho stejně rozpačité dojmy jako Rumcajs.
Připomíná mě to právě taky trochu Skyrim a ten mě bavil 3 dny ...
Ale třeba to bude uplně něco jiného ... snad ...

Skyrim ve středověkém prostředí s příběhem na úrovni Mafie? Za mě ideální.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Fucida
Ondrej1 napsal:

Vidím to obdobně, jako vy. Možná je to věkem nebo nevím čím. V herních novinkách se pomalu přestávám orientovat. Chápu, že technické zpracování je na vysoké úrovni...
Pochybuju, že by mě to přiková k židli jako, dejme tomu, takovej Panzer General II, kterej už si radši ani nebudu instalovat, protože bych ráno určitě zaspal.

Panzercorps znáš? Úsměv

Ondrej1
1stCL_Fucida napsal:

Ondrej1 napsal:

Panzercorps znáš? Úsměv

Jj, vypadá to na zajímavej facelift PG II, nicméně nehrál jsem to - zatím. Pravděpodobně je tam vylepšeno všechno, co zlepšit šlo; grafika, ovládání, minimapa atd., nicméně původní hra mi v tuto chvíli přijde dobrá sama o sobě a nemám nějak důvod upgradovat Úsměv
Hra: IL2 BoS
PC: Celeron 2,7 GHz, 12 GB DDR3, GT 750Ti, Win 10 64bit
OpenTrack, pedály Happy, joy MS Sidewinder FF2, páky Saitek Quadrant, 1xUHD LCD

1stCL_Fucida
Je to spíš pokračovatel PG1, než PG2 Úsměv. Je pro to i pár neoficiálních brutálně velkých addonů (třeba Pacifik za Japonsko). Fakt dobře utracených pár stovek, průbni to Úsměv

Garrett
Rumcajs napsal:

Nechci znít nijak negativně, ale furt mi není jasné, v čem má být zábava týhle hry. Jako středověk OK, nějaký úkoly a cíl ... fajn. Boj na meče, žádná magie .. začíná to slábnout. Uspokojiný boj na meče bez použití počítačových zkratek ve smyslu RPG her nebo MMORPG jako je WOW zatím nikdo nikdy nepředvedl. Pokusy byly, ale neujalo se nic. Snaha o realističnost? Kde je realističnost boje s mečem, když ovládání je klávesnice / myš? No dobrá, snad to nějak půjde. Takže člověk dostane nějaký úkol, a ve světě, kde budou vybrané střípky normálního světa realizovány s vysokou mírou realističnosti a jiné budou slabě a většina nebude prostě vůbec, se bude snažit dosáhnout cíle. Takže časem vzniknou návody ve smyslu "Jdi do hospody, zeptej se toho a toho ... jdi ke kováři a nech si ukovat třeba meč... ".
Zkrátka mám pocit, že krom opravdu úžasně vypadajícího světa, zatím není vidět žádná zábava. Běhání po krásné české krajině je hezné, ale asi neuspokojí dlouho. Že by to obsahovalo "logické" hádanky k vyřešení? Ne to opravdu ne. Něco nejde -> Na internetu se píše, co mám udělat. Zbytek je pokus omyl. Hry neobsahují logiku.
Měl jsem tyhle pochybnosti hned od začátku, ale říkal jsem si, budu držet hubu, asi jen nerozumím. Teď, když už je něco vidět, je asi čas se optat. Opravdu tomu nerozumím? Obsahuje to zábavu? Pokud ano, v čem?
Ta technická úžasnost je opravdu skvělá. Bych řekl až nádhera, co lze dosáhnout. Takže držím vývojářům palce, aby krom krásného světa stvořili i zábavnou hru.

Co máš od hry čekat? Tak určitě zábavu po vzoru sandboxových titulů aka GTA a Různý Elderscrolly. Takže nevýrazný příběh, který ovšem ani není důležitý. K hraní budeš mít velké pískoviště se spoustou kratochvílí. Turnaje, lov, zbojnictví?.. Kdo ví.
Už tu byla jedna podobná hra která dokázala, že to funguje a může to být zábava - Mount and Blade. Mě osobně tu čistě středověká záležitost, bez magie a zrůdiček, chyběla. Včera jsem zkoušel alfa verzi co unikla na internet a dokážu si představit, že mě to bude bavit.

Proč ve všem hledat logiku. Prostě to člověk zapne na hoďku, dvě, vyblbne se a jde pak dělat něco jiného. Svého času jsem se takovým hrám vyhýbal a volil jsem hutné RPG tituly, se silným příběhem a vysokou obtížností. Bohužel druhá strana mince těchto her tkví v tom, že si to prostě nepustíš na dvě hodiny. Denně u toho strávíš minimálně hodin 5. Jednak aby sis tu hru užil a za druhé prostě nevnímáš, jak ten čas letí Úsměv
A co makam jak černej, tak prostě hraní tolik času nevěnuju. A proto si radši dám jen pár bitev v simulátoru anebo si zaběhám v nějakým Elderscrollu.

Rumcajs
Tak děkuji za objasnění.

Nejsem až takový expert na hry. Elderscroll neznám vůbec. Mount and Blade slyším prvně v životě. GTA - to bude něco s autíčkama. Skyrim jsem viděl, syn to měl a hrál a tam byl cíl trefit toho druhého do kolena, ne?

Chápu tedy, že ten středověk bude obsahovat nějaké aktivity - kratochvíle a tím se člověk bude bavit. Tak to asi nebude pro mě, já od počítačové zábavy čekám, že můžu překonat něco, co není jednoduché. Nejlépe tedy někoho jiného. Páčto překonat člověka poskytuje ten pocit vítězství. Běhat po středověku a dělat zbojníka a mlátit ty chudáky vesničany pro nic za nic, by mě nebavilo.
Non est specifica

LEON
Rume, ty jsi byl dlouholetý hráč Fantasy MMO-RPG, jestli se dobře pamatuju. Skyrim, jeho předchůdci The Elder Scrolls apod. hry jsou v podstatě to samé (questění, bossové, dungeony, levelování atd.), ale singleplayer, místo živých lidí tam zase pobíhá spoustu AIček Úsměv

https://www.rcfree.eu
BP_Madvlk
Jestli mě baví lítání a plachtění,nežačnu si simulátor bagru ( ikdyž to může být prča. ) Rume,nešpekuluj,ten,kdo si to bude chtít vyzkoušet a koho baví středověk,tak do toho půjde.Proč ? Protože to může být jakási " simulace " toho,jak to mohlo ve středověku vypadat. Navíc pokud vím,měl by ses postupně vypracovat z chudáka někam výše.A to bez úkolů nepůjde.Takže to asi bude stylem něco jako ElderScrolls.....

No a jestli to chceš opravdu pochopti,tak se zeptej vývojářů,třebas to něco prásknou Šklebící se Nebo si počkej,kup a pak poreferuj Vyděšený
Upravil/a BP_Madvlk dne 26-10-2014 09:54

LEON
Občas není na škodu zkusit naprosto jinej žánr, než jakým člověk zabíjí denně tolik hodin Úsměv Já si třeba nikdy nemyslel, že bych mohl hrát třeba simulátor rybaření ryb Šklebící se Kdo by přece hrál takovou kravinu??? No a teď ,,chodíme" s kámošem na ryby každý víkend, pokecáme u toho, dáme pivko nebo víno, předháníme se s úlovkem a občas člověk vytáhne z vody něco většího, než je on sám a sežere ho to Šklebící se

https://www.rcfree.eu
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,126,252 návštěv