December 25 2024 20:16:30
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Letecky bar - CloD - reci bez ladu a skladu
WT_Horrido
No a co jako?

Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Shadowdeath
WT_Horrido napsal:

No a co jako?

Šklebící se

Nepruď.
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

313_Nevo
Hori, ty to proste nechapes.. Šklebící se
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Mira
Chlapi jak to děláte...na ATAGU lidí jak na vánočním jarmarku, a já ne a ne někoho najít. V chatu furt hlášky, jak někdo někoho sundal ( mimochodem se mi nějakým záhadným způsobem povedlo ten chat vypnout, nevíte jak jej opět zviditelnit ).Tak je pravda, že nad francii se zatím moc nepouštím, ale nepotkat toho chudáka s Ju-88 co se nenápadně ploužil těsně u země zpátky domů z Anglie, tak si ani nevystřelím..

310_cibule
Sleduj hlášky. v nichž server hlásí, kde se co děje. Tedy kde co zaznamenal radar.

To okno nastavíš pravým klikem myši na obrazovku. Pak si můžeš nastavit vše, co ti to má zobrazovat. A taky jak.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

autodeath
a. Teamspeak (ATAG, angl.)
b. Radar, radarova vyska > radarova_vyska_prah: TAB-7-1. Vzdalenost a pozici vuci poloze tazatele, vyska neznama. Uzitecne pri hledani bombarderu, obzvlaste pri znalosti letist, z nich se startuje a cilu. Vzdalenost 30 je nutno interpretovat jako 30+
c. Pri znalosti stavu mise a zbyvajicich cilu hlidat pristupove trasy
d. doprovazet vlastni bombardery

SepiaX
MiraCZ napsal:

Chlapi jak to děláte...na ATAGU lidí jak na vánočním jarmarku, a já ne a ne někoho najít. V chatu furt hlášky, jak někdo někoho sundal ( mimochodem se mi nějakým záhadným způsobem povedlo ten chat vypnout, nevíte jak jej opět zviditelnit ).Tak je pravda, že nad francii se zatím moc nepouštím, ale nepotkat toho chudáka s Ju-88 co se nenápadně ploužil těsně u země zpátky domů z Anglie, tak si ani nevystřelím..

Anebo se stav mezi nás po 18té hodině na Team Speak SVK vždy ti někdo poradíMrknutí
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

torr
MiraCZ napsal:

tak mám pocit že jsem to byl já stím JU88 a to jsem měl poškozeny křidelka vlivem vysoké rychlosti při dajvu,pozdě jsem zapnul vzdušnou brzdu

torr
310_cibule napsal:

Sleduj hlášky. v nichž server hlásí, kde se co děje. Tedy kde co zaznamenal radar.

To okno nastavíš pravým klikem myši na obrazovku. Pak si můžeš nastavit vše, co ti to má zobrazovat. A taky jak.

chybná citace

torr
autodeath napsal:

....
b. Radar, radarova vyska > radarova_vyska_prah: TAB-7-1. Vzdalenost a pozici vuci poloze tazatele, vyska neznama. Uzitecne pri hledani bombarderu, obzvlaste pri znalosti letist, z nich se startuje a cilu. Vzdalenost 30 je nutno interpretovat jako 30+
c. Pri znalosti stavu mise a zbyvajicich cilu hlidat pristupove trasy

tak to je ten čít a já se divím proč letkový piloti mě téměř vždy najdou,zvláště v tom viniká jistá 310 skupina

310_cibule
To není čít. Jen Vám abwehr zapomněl říct, že Britové umějí dokonale využívat radar.

autodeath to bohužel propíchl. To vypadá na válečný soud.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

torr
někdy v úkolech pro Ebr.210 je zničení radarových zařízení,takže tzn. , že když se zničí toto přestane fungovat?

SepiaX
tak to je ten čít a já se divím proč letkový piloti mě téměř vždy najdou,zvláště v tom viniká jistá 310 skupina

Torre můžeš být v klidu my jen vyrovnáváme skóre. Z modré strany se děje totéž když letíme v Blembácích. Doprovod nám pomůže jen omezeně protože např. takový Hiden(zvaný hyena) a TurkCan(alias konzerva) se pranic nezaobírají tím že do nich je stříleno(jen dva příklady). Prostě zaparkují na 6 a pálí dokud je čím:-))je to vzájemná zábavaVyděšený
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

310_cibule
torr napsal:

někdy v úkolech pro Ebr.210 je zničení radarových zařízení,takže tzn. , že když se zničí toto přestane fungovat?

Jo, to jde nastavit. Ale asi záleží na serveru. Na speckách to tak je.

P.S. Akorát je tam těch radarů více, každý s omezeným akčním rádiem. Když zničíš jeden, přestane server hlásit jen to, co je v jeho dosahu.

torr
nevíš jak je to na ATAGu?

310_cibule
Nevím, lítám jen specky. Ale kluci budou vědět.

autodeath
*Autodeath bojuje na strane dobra, procez jej ceka spise medaile nez sudi valecneho prava*
Moc se mi Sepie onehda libilo vase obranne kolecko peti (?) Benheimu u hladiny jihovychodne od Ramsgate, vypadalo to moc hezky ...

606_JuLB
Mno, to závisí na uhle pohľaduŠklebící se

Cibule neovláda tvoj letkový prefix z Ila ?

@torr

Určite závislý radar je radar na SoW servery. Na úplné "oslepenie" časti územia/pobrežia však treba zničiť minimálne dve susedné radarové stanice.
Stále však "funguje" in-game Olego radar.

Mira
Díky všem za rady..hlavně to státní tajemství ohledně radaru se bude hodit, to jsem nevěděl.
Co se týče TSka jsem strašný stydlín, takže mám vždy problém se někam dokopat mezi partu lidí..a navíc se zatím tak nějak učím ty letadla ovládat ..stejně jako v BoSu..( WT s jeho čekacíma dobama mne moc nebere ) a mám co dělat sám se sebou, abych se neztratil, abych neskončil v 99% přistání se Spitem na boudě ( tak jako doposud )..atd... než být někomu na " obtíž ( ztracen, rozbit, sestřelen Úsměv " ale díky za pozvání, snad se časem odhodlám i k tomu..

Valec
606_JuLB napsal:

Mno, to závisí na uhle pohľaduŠklebící se

Cibule neovláda tvoj letkový prefix z Ila ?

@torr

Určite závislý radar je radar na SoW servery. Na úplné "oslepenie" časti územia/pobrežia však treba zničiť minimálne dve susedné radarové stanice.
Stále však "funguje" in-game Olego radar.
Uecite jde Olego radar oslepit na Atagu.Modri dovedou Olego radar oslepit coz se o cervenych rict neda.Bude potřeba to nekdy vyzkouset

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,135,968 návštěv