Letecky bar - CloD - reci bez ladu a skladu
|
WT_Horrido |
Přidané 22-07-2014 12:56
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
No a co jako?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Shadowdeath |
Přidané 22-07-2014 14:43
|
Uživatel
Příspěvek: 844
Založený: 03.02.13
|
Nepruď.
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
|
|
|
|
313_Nevo |
Přidané 23-07-2014 06:27
|
Uživatel
Příspěvek: 1888
Založený: 13.08.06
|
Hori, ty to proste nechapes..
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7
|
|
|
|
Mira |
Přidané 08-12-2014 09:11
|
Uživatel
Příspěvek: 1668
Založený: 26.04.14
|
Chlapi jak to děláte...na ATAGU lidí jak na vánočním jarmarku, a já ne a ne někoho najít. V chatu furt hlášky, jak někdo někoho sundal ( mimochodem se mi nějakým záhadným způsobem povedlo ten chat vypnout, nevíte jak jej opět zviditelnit ).Tak je pravda, že nad francii se zatím moc nepouštím, ale nepotkat toho chudáka s Ju-88 co se nenápadně ploužil těsně u země zpátky domů z Anglie, tak si ani nevystřelím.. |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 08-12-2014 10:52
|
Moderátor
Příspěvek: 15088
Založený: 29.09.05
|
Sleduj hlášky. v nichž server hlásí, kde se co děje. Tedy kde co zaznamenal radar.
To okno nastavíš pravým klikem myši na obrazovku. Pak si můžeš nastavit vše, co ti to má zobrazovat. A taky jak.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
autodeath |
Přidané 08-12-2014 12:12
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 106
Založený: 07.10.11
|
a. Teamspeak (ATAG, angl.)
b. Radar, radarova vyska > radarova_vyska_prah: TAB-7-1. Vzdalenost a pozici vuci poloze tazatele, vyska neznama. Uzitecne pri hledani bombarderu, obzvlaste pri znalosti letist, z nich se startuje a cilu. Vzdalenost 30 je nutno interpretovat jako 30+
c. Pri znalosti stavu mise a zbyvajicich cilu hlidat pristupove trasy
d. doprovazet vlastni bombardery |
|
|
|
SepiaX |
Přidané 08-12-2014 12:32
|
Uživatel
Příspěvek: 1165
Založený: 15.11.11
|
MiraCZ napsal:
Chlapi jak to děláte...na ATAGU lidí jak na vánočním jarmarku, a já ne a ne někoho najít. V chatu furt hlášky, jak někdo někoho sundal ( mimochodem se mi nějakým záhadným způsobem povedlo ten chat vypnout, nevíte jak jej opět zviditelnit ).Tak je pravda, že nad francii se zatím moc nepouštím, ale nepotkat toho chudáka s Ju-88 co se nenápadně ploužil těsně u země zpátky domů z Anglie, tak si ani nevystřelím..
Anebo se stav mezi nás po 18té hodině na Team Speak SVK vždy ti někdo poradí
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
|
|
|
|
torr |
Přidané 08-12-2014 12:38
|
Uživatel
Příspěvek: 533
Založený: 05.01.06
|
MiraCZ napsal:
Chlapi jak to děláte...na ATAGU lidí jak na vánočním jarmarku, a já ne a ne někoho najít. V chatu furt hlášky, jak někdo někoho sundal ( mimochodem se mi nějakým záhadným způsobem povedlo ten chat vypnout, nevíte jak jej opět zviditelnit ).Tak je pravda, že nad francii se zatím moc nepouštím, ale nepotkat toho chudáka s Ju-88 co se nenápadně ploužil těsně u země zpátky domů z Anglie, tak si ani nevystřelím..
tak mám pocit že jsem to byl já stím JU88 a to jsem měl poškozeny křidelka vlivem vysoké rychlosti při dajvu,pozdě jsem zapnul vzdušnou brzdu |
|
|
|
torr |
Přidané 08-12-2014 12:41
|
Uživatel
|
310_cibule napsal:
Sleduj hlášky. v nichž server hlásí, kde se co děje. Tedy kde co zaznamenal radar.
To okno nastavíš pravým klikem myši na obrazovku. Pak si můžeš nastavit vše, co ti to má zobrazovat. A taky jak.
chybná citace |
|
|
|
torr |
Přidané 08-12-2014 12:42
|
Uživatel
|
autodeath napsal:
....
b. Radar, radarova vyska > radarova_vyska_prah: TAB-7-1. Vzdalenost a pozici vuci poloze tazatele, vyska neznama. Uzitecne pri hledani bombarderu, obzvlaste pri znalosti letist, z nich se startuje a cilu. Vzdalenost 30 je nutno interpretovat jako 30+
c. Pri znalosti stavu mise a zbyvajicich cilu hlidat pristupove trasy
tak to je ten čít a já se divím proč letkový piloti mě téměř vždy najdou,zvláště v tom viniká jistá 310 skupina |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 08-12-2014 12:46
|
Moderátor
|
To není čít. Jen Vám abwehr zapomněl říct, že Britové umějí dokonale využívat radar.
autodeath to bohužel propíchl. To vypadá na válečný soud.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
torr |
Přidané 08-12-2014 12:50
|
Uživatel
|
někdy v úkolech pro Ebr.210 je zničení radarových zařízení,takže tzn. , že když se zničí toto přestane fungovat? |
|
|
|
SepiaX |
Přidané 08-12-2014 12:53
|
Uživatel
Příspěvek: 1165
Založený: 15.11.11
|
tak to je ten čít a já se divím proč letkový piloti mě téměř vždy najdou,zvláště v tom viniká jistá 310 skupina
Torre můžeš být v klidu my jen vyrovnáváme skóre. Z modré strany se děje totéž když letíme v Blembácích. Doprovod nám pomůže jen omezeně protože např. takový Hiden(zvaný hyena) a TurkCan(alias konzerva) se pranic nezaobírají tím že do nich je stříleno(jen dva příklady). Prostě zaparkují na 6 a pálí dokud je čím:-))je to vzájemná zábava
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 08-12-2014 13:12
|
Moderátor
|
torr napsal:
někdy v úkolech pro Ebr.210 je zničení radarových zařízení,takže tzn. , že když se zničí toto přestane fungovat?
Jo, to jde nastavit. Ale asi záleží na serveru. Na speckách to tak je.
P.S. Akorát je tam těch radarů více, každý s omezeným akčním rádiem. Když zničíš jeden, přestane server hlásit jen to, co je v jeho dosahu.
|
|
|
|
torr |
Přidané 08-12-2014 13:31
|
Uživatel
|
nevíš jak je to na ATAGu? |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 08-12-2014 13:35
|
Moderátor
|
Nevím, lítám jen specky. Ale kluci budou vědět.
|
|
|
|
autodeath |
Přidané 08-12-2014 14:01
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 106
Založený: 07.10.11
|
*Autodeath bojuje na strane dobra, procez jej ceka spise medaile nez sudi valecneho prava*
Moc se mi Sepie onehda libilo vase obranne kolecko peti (?) Benheimu u hladiny jihovychodne od Ramsgate, vypadalo to moc hezky ... |
|
|
|
606_JuLB |
Přidané 08-12-2014 14:29
|
Uživatel
Příspěvek: 747
Založený: 26.06.13
|
Mno, to závisí na uhle pohľadu
Cibule neovláda tvoj letkový prefix z Ila ?
@torr
Určite závislý radar je radar na SoW servery. Na úplné "oslepenie" časti územia/pobrežia však treba zničiť minimálne dve susedné radarové stanice.
Stále však "funguje" in-game Olego radar. |
|
|
|
Mira |
Přidané 08-12-2014 15:10
|
Uživatel
Příspěvek: 1668
Založený: 26.04.14
|
Díky všem za rady..hlavně to státní tajemství ohledně radaru se bude hodit, to jsem nevěděl.
Co se týče TSka jsem strašný stydlín, takže mám vždy problém se někam dokopat mezi partu lidí..a navíc se zatím tak nějak učím ty letadla ovládat ..stejně jako v BoSu..( WT s jeho čekacíma dobama mne moc nebere ) a mám co dělat sám se sebou, abych se neztratil, abych neskončil v 99% přistání se Spitem na boudě ( tak jako doposud )..atd... než být někomu na " obtíž ( ztracen, rozbit, sestřelen " ale díky za pozvání, snad se časem odhodlám i k tomu.. |
|
|
|
Valec |
Přidané 08-12-2014 16:04
|
Uživatel
Příspěvek: 1172
Založený: 16.01.06
|
606_JuLB napsal:
Mno, to závisí na uhle pohľadu
Cibule neovláda tvoj letkový prefix z Ila ?
@torr
Určite závislý radar je radar na SoW servery. Na úplné "oslepenie" časti územia/pobrežia však treba zničiť minimálne dve susedné radarové stanice.
Stále však "funguje" in-game Olego radar. Uecite jde Olego radar oslepit na Atagu.Modri dovedou Olego radar oslepit coz se o cervenych rict neda.Bude potřeba to nekdy vyzkouset |
|
|