Nie je to sice Bf ale je to zaujimavy priklad toho, co dokazali niektore masiny vydrzat. Aby som pravdu povedal - som nesmierne rad, ze si to mozem "osahat" virtualne, ale nemusim to realne zazit.
[img]http://www.usmilitariaforum.com/uploads//monthly_01_2010/post-8785-1263699127.png[/img] is not a valid Image.
No hádáte se o ho*ně, reportoval sem to jako bug, páč mě to rozčílilo ve dvou rovinách:
1. hnusný model poškození (aspoň mě se zdá),
2. že jsem mohl letět... jenže teď po přečtení tohodle vlákna si uvědomuji, že s tím letem to nebude tak špatný poprvé se mi stalo (těch urvaných křídel mám na kontě víc a vždy jsem z toho musel nakonec ven, žádné přistání ), že jsem s tím dokázal přistát a opravdu celkem v pohodě, bojovat by se s tím určitě nedalo - a tak tedy z téhle epizody lze usuzovat, že jsem excelentní virtuální pilot
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
By mně jenom Pipe zajímalo jak se ti to poškození stalo a jestli jsi si toho všiml hned. U 110 je občas bug že je vidět skrz motor jako by tam kus nebyl.Obrázek jsem jsi neudělal protože mně to tak nas..lo,že jsem toho "Zmetka" hned zase odinstaloval.Tvoje teorie o bugu se mi zdá nejpravděpodobnější. Některé textury prostě mizí nebo se vůbec nevykreslují.
By mně jenom Pipe zajímalo jak se ti to poškození stalo a jestli jsi si toho všiml hned. U 110 je občas bug že je vidět skrz motor jako by tam kus nebyl.Obrázek jsem jsi neudělal protože mně to tak nas..lo,že jsem toho "Zmetka" hned zase odinstaloval.Tvoje teorie o bugu se mi zdá nejpravděpodobnější. Některé textury prostě mizí nebo se vůbec nevykreslují.
podivné poškození křídla po srážce, či co to mělo být, chlapec chvíli vypadal, že letí zadkem napřed, asi lagy , každopádně jsem s tím celkem v klidu přistál...
Pro doplnění, to že s letadlem není všechno v pořádku jsem pocítil ihned.
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
Na tom poškozeném Bf je podstatná jedna věc. Nemá pravé křidélko. Tedy to celý táhnul jen levým + směrovkou. Blíží se to tedy dost tomu, co je v CloDu. Ostatně kdokoli, komu se to nezdá, nemusí CloD lítat, nebo když už, tak může vyskočit. Nikdo vás proboha nenutí, abyste se vláčeli přes kanál s ustřeleným křídlem. Já se to tedy většinou snažím dotáhnout domů. Většinou s tím přistanu, ale obyčejně to skončí na čumáku, nebo na křídle, nebo zlomím podvozkovou nohu. Tedy to asi dost odpovídá popisu toho šťastlivce, co dotáhl Spita domů. Jen štěstí, že pružiny mýho klacíku maj jen pár newtonů.
Tam je podstatná jen jedna věc - není přeražený nosník křídla.
Tak jsem o tom přemýšlel celou cestu z práce domů a dospěl k názoru, že žádné letadlo s uraženým kusem křídla nemohlo nikdy letět (fotografie nejsou důkazem ničeho, Clementise taky vymazali, že po něm zbyla na Staromáku jen beranice na Syfilittikově hlavě).
Z toho vyplývá, že 1C a zejméně TF neměly v CoD nic takového připustit. Je to prostě další ukázka šlendriánu kolem týhle pitomý hry. U Ilyi je to jedno, ale v případě TF je to flagrantní ignorování představ části sim komunity. A na to jsou, tuším, paragrafy. Chci zpátky svoje prachy! A hned!
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Na tom poškozeném Bf je podstatná jedna věc. Nemá pravé křidélko. Tedy to celý táhnul jen levým + směrovkou. Blíží se to tedy dost tomu, co je v CloDu. Ostatně kdokoli, komu se to nezdá, nemusí CloD lítat, nebo když už, tak může vyskočit. Nikdo vás proboha nenutí, abyste se vláčeli přes kanál s ustřeleným křídlem. Já se to tedy většinou snažím dotáhnout domů. Většinou s tím přistanu, ale obyčejně to skončí na čumáku, nebo na křídle, nebo zlomím podvozkovou nohu. Tedy to asi dost odpovídá popisu toho šťastlivce, co dotáhl Spita domů. Jen štěstí, že pružiny mýho klacíku maj jen pár newtonů.
Jo takhle to je. A já si leta myslel, že křidýlka jsou k něčemu dobrý. A on to všechno nosník. Co se dá dělat, půjdu vrátit diplom. Jen více takových osvětových příspěvků, jeden se poučí.
Paragraf na to není Cibule.Nic méně foto letícího předmětného letadla s přibližně stejným poškozením křídla zde jako důkaz nikdo doposud nepředložil.Asi to budeš Cibule muset udělat ty.Ještě, že pořad "Dejte nám křídla" nedělali 1C. Měl by v podtitulku "a nebo ne ono to stejně poletí". Nic méně mi není jasné proč tu hru pořád opravují ,když podle některých byla v pohodě už předtím.
Jo takhle to je. A já si leta myslel, že křidýlka jsou k něčemu dobrý. A on to všechno nosník. Co se dá dělat, půjdu vrátit diplom. Jen více takových osvětových příspěvků, jeden se poučí.
To bys měl, jestliže nechápeš že síla která přetne nosník rozseká i zbytek konstrukce. Křídlo Bf-109 je jednonosníková konstrukce. Není tam už nic pevnějšího, žádná dvojnosníková krabice. Pokud ten nosník přežil, mělo to letadlo malinkou naději. Pokud ho něco přetlo v půli šel za ním i závěs a pápá.
Na té fotce nemá křidélko, má tam díru, ale stále má křídlo které drží u trupu. Na nosníku.
Vážená pivní sklenice, já tu fotku 109 nemám a nikdy jsem ji ani nikde neviděl. Z čehož jsem po krátkém poblouznění vysoudil, že nic takového ani nemůže existovat (co neznám, neexistuje. To je axiom).
Ta hra (míněno zmetek) je zcela atypická. Zatímco v případě žádné jiné nikdy nevyšly žádné opravné patche (natožpak komunitní), tato se bez nich prostě neobejde. A TF, místo toho, aby nadávali na to, jak něco, co nelétají, je zmetkoidní, tak občas vydají nějaký ten komunitní patch. Osobně si od začátku myslím, že to jsou hajzlové. Slušný člověk nic takového nedělá. A už vůbec ne zadarmo.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Horrido a ono to křidélko je tam opravdu zbytečně? Rozumíš, funkcí nosníku je držet to pokupě. Ale nosník sám o sobě nevytváří vztlak a nic neřídí. A chybějící nosná plocha vede k nutnosti to korigovat. A korekce se asi provede křidélky a směrovkou s výškovkou. A když jedno křidélko nemáš, pak máš o problém víc. A jak tu někdo zmiňoval ten příběh Spita, co to táhnul domů přes kanál bez části křídla a jak vyčerpávající byla práce s pákou (s křidélky), představ si, jak velký je problém to uřídit, když máš jen jedno křidélko. Prostě ty křidélka tam nejsou pro srandu králíkům, ani když je to celý, natož když kus křídla chybí. Mohl bych i nakreslit obrázky, kdyby to ještě nestačilo.
Mě tedy ani obrázky nepřesvědčí. Ať si tu maluje, kdo chce, co chce. Takový zvíře neexistuje.
Horrido a ono to křidélko je tam opravdu zbytečně? Rozumíš, funkcí nosníku je držet to pokupě. Ale nosník sám o sobě nevytváří vztlak a nic neřídí. A chybějící nosná plocha vede k nutnosti to korigovat. A korekce se asi provede křidélky a směrovkou s výškovkou. A když jedno křidélko nemáš, pak máš o problém víc. A jak tu někdo zmiňoval ten příběh Spita, co to táhnul domů přes kanál bez části křídla a jak vyčerpávající byla práce s pákou (s křidélky), představ si, jak velký je problém to uřídit, když máš jen jedno křidélko. Prostě ty křidélka tam nejsou pro srandu králíkům, ani když je to celý, natož když kus křídla chybí. Mohl bych i nakreslit obrázky, kdyby to ještě nestačilo.
Já jsem někde napsal že křidélko je zbytečné? Já pouze tvrdím, že grafická prezentace poškození Bf-109 která ti ufikne nosník v půlce, nebo ho nesmyslně vykousne od trupu přes půlku křídla je pitomá a ten kdo to dělal neví nic o konstrukci toho křídla.
Stejně tak je nesmyslné dokládat věrohodnost rozsahu poškození na letadlech které mají zcela jinou konstrukci a jiné vlastnosti. A pouze na to jsem taky reagoval, na nic jiného.
U Bf-109 by tohle poškození mělo znamenat neovladatelnost, destrukci a pád. Je mi putna jak se to chová ve Zmetku, k tomu jsem se vůbec nevyjadřoval, jak sis asi neráčil všimnout.
No je to asi moje chyba ale asi jsem to dostatečně nevysvětlit.Proto to tedy zopakuji. Zašlete kdo má foto "letícího Spita nebo Bf 109 s obdobným poškozením jako je na uvedených příkladech z Cloda" Šrom by se dal i když je to foto ze země, uznat jako platný pokus nic méně mu nechybí takový kus křídla jako Pipovi.
Tak další prosím.
PS: za let se nepovažuje to co bylo zde vidět na tom videu,kdy pilot po kolizi ještě chvíli letěl než vyskočil.
Aby jste mi rozuměli, v tomto souhlasím s vámi. Proto jsem psal, že to F/Sgt Polda Šrom udržel pouze s vypětím všech sil. A to mu chyběl "pouze" zhruba metr toho křídla (koncový oblouk křídla + nějakých 40 cm a s nepoškozeným = funkčním křídélkem). S poškozením jako je na obrázcích z CLODu, jak u Spitů, tak 109, to se obávám, že je až moc optimistické chování simulátoru, pokud v takovém stavu umožní let.
Ledaže by to byl bug, a poškozená textura se zprůhlednila, přičemž by křídlo jakoby zůstalo prostřelené, ale neustřelené, a s průhlednou texturou, jak tu někdo naznačuje.
A k čemu ses tedy vyjadřoval? Snaž se tedy ve svém příspěvku nějak líp specifikovat, že vlastně mluvíš o něčem jiném, než já. Páčto pak by se ti nestalo, že vzápětí popřeš sám sebe slovy o tom, že by to poškození vedlo k neovladatelnosti. ... Hele jediná podstatná věc přeci je nosník. Proč pak najednou do toho pleteš ovladatelnost? Ooo jéé. Zas jeden, co by chtěl něco zásadního říct.
WT_Horrido napsal:
Já jsem někde napsal že křidélko je zbytečné? Já pouze tvrdím, že grafická prezentace poškození Bf-109 která ti ufikne nosník v půlce, nebo ho nesmyslně vykousne od trupu přes půlku křídla je pitomá a ten kdo to dělal neví nic o konstrukci toho křídla.
U Bf-109 by tohle poškození mělo znamenat neovladatelnost, destrukci a pád.
Si všimni, že z těchle slov, není v původním plácu vůbec nic. A najednou není nosník samojediný podstatný. Se to pak složitě diskutuje, že? Není z toho zřejmý, o čem mluvíš. Jestli o CloDu, nebo o tý fotce. O konstrukci křídla radši nemluv a prohlídni si ty fotky pořádně.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.