Dle Opicakovo nastaveni.Poznatky: Prach pri pojizdeni 30 let nad krajinou skoro porad 60 male mestecko 55-60 ale v poho.Jen pri pokusu tech bombru tam mam na zacatku 30 a zacne to klesat na 18 a pak mi to spadne.
Upravil/a Valec dne 14-12-2012 13:10
Jinak tady je vidět, jak to Luthier vzal za úplně ten nejhorší možný konec... jak je to možné? jak je to možné?
YouTube Video
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
EDIT: zvýraznil som, že tie obrázky nie sú moje, pretože 150 % z vás to prehliadlo a došlo mi zopár PM ako si zlepšiť grafiku .... Ďakujem všetkým samozrejme za rady Ste miláčkovia Upravil/a Baron dne 14-12-2012 16:27
Pragr napsal:
Trochu tomu nerozumím. Já reagoval na Válcovu poznámku o složitosti nastavení.
Pisal som na margo tych percent - ze Valec urobil to co ty, prisiel, vyhulil to na max a videl ze % su OK. Ja viem, ze to treba opatrnejsie, sam som si RoFku nastavoval podla akehosi navodu a uz si nepamatam co je co a co je pre nVidia a co je pre ATi... Ozaj to treba nastudovat podla manualu a vediet co je co - to som mal na mysli a nic ine tam nehladaj.
Pekne screeny sa daju spravit aj v RoFke aj v CloD, najma ked si clovek vyladi farby.
Barone moc pekne screeny hlavne ty prvni 2.Ale ty kokpity se mi moc nelibi jsem ted trochu zmlsanejsi.A po pravde receno u druheho obrazku ta zem taky neni muj salek caje ani v RoF ani v CoD.U CoD se mi libi vic ale ani tam to neni zadna pecka.
Upravil/a Valec dne 14-12-2012 13:43
Valec napsal:
Barone moc pekne screeny hlavne ty prvni 2.Ale ty kokpity se mi moc nelibi jsem ted trochu zmlsanejsi.A po pravde receno u druheho obrazku ta zem taky neni muj salek caje ani v RoF ani v CoD.U CoD se mi libi vic ale ani tam to neni zadna pecka.
No on ten chlap ma vypnuté HDR na druhom obrázku. Ale inak je to pekné.
Upravil/a Baron dne 14-12-2012 13:46
Valec napsal:
Ad zem. Tedy moje krajina v RoFu vypadá o dost líp, ale čert ví, jak to má nastavený. Navíc co jsem koukal, tak už jen obyčejný screen v .bmp nevypadá stejně dobře, jako stopnutý obraz v RoF, ze kterého je udělaný. A to mi to plive 7MB soubory. Jinak zem vypadá hůř i v DCS Black Shark 2 a to je sim vrtulníku, kde lítání u země je základem.
Ad cockpity. Co jsem viděl na youtube v rozlišení 1080, tak musím uznat, že cockpity v CloDu jsou na maximální nastavení hodně, ale hodně dobrý. Problém bude spíš v tom, jaký železo takové nastavení umožní. jak tě Válče znám máš určitě našlápnutý komp, který si ale na druhou stranu hned tak někdo nemůže dovolit. A to je možná kámen úrazu. Jak se už mnohokrát omílalo je komunita hráčů simulátorů relativně malá. A omezovat ji ještě tím, že na rozumný běh simulátoru potřebují HW dělo je prostě cesta do pekel. Na co je mi milion vychytávek, který sice potěší, ale díky nimž to na kompu za 20-25k jeden 10fps a stává se tedy nehratelným. A to je IMO důvod proč dneska víc lidí hraje starého Ila, než nový CloD.
Proto bych nedělal předčasné závěry. Nikdo ještě ani neviděl prvotní verzi případného BoS a jak bude ve finále vypadat to už je víc než věštění z koule. Můj názor je ten že team stojící za RoF je zatraceně kvalitní na to, aby vytvořil hodně dobrý WWII sim. Navíc Jason Williams na rozdíl od Olegů a jemu podobných zatím nikdy nesliboval nic, co nemohl dodržet.
Upravil/a Pragr dne 14-12-2012 14:19
jo screeny nechytí přesně tu plynulost obrazu, ve hře to vypadá ještě líp. Já jsem si celou dobu přál, aby v tomhle ROF prostředí bylo BFko nebo dokonce Fokáč a možná se mi to splní a pak vám zase popravdě řeknu, co si o tom myslím.
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
Valec napsal:
Nekdo tu psal a rikal ze chce prijit nainstalovat hru.Nastavit grafiku a hrat.A ne se srat z ruznym nastavenim.Tak jsem to zkusil u obou her a byl zvedavy jak to pojede.
Válečku tohle si nezasloužím. Použít má slova mi nevadí,ale ne v afektové situaci a navíc ostatním co u toho nebyly a tudíš natvrdo mimo kontext. Hlavně pro tohle jsem se posledně tak nasral!
Tak raději seru už i na tuhle diskuzi.
Valec napsal:
Nekdo tu psal a rikal ze chce prijit nainstalovat hru.Nastavit grafiku a hrat.A ne se srat z ruznym nastavenim.Tak jsem to zkusil u obou her a byl zvedavy jak to pojede.
Válečku tohle si nezasloužím. Použít má slova mi nevadí,ale ne v afektové situaci a navíc ostatním co u toho nebyly a tudíš natvrdo mimo kontext. Hlavně pro tohle jsem se posledně tak nasral!
Tak raději seru už i na tuhle diskuzi.
Ja nikoho nejmenoval a neboj nebyl jsi to jen ty.Tak nebud vztahovacny
Upřímně i bez vstahovačnosti to tak jak píšeš není. V celém okolí nemám nikoho s železem co máš ty. Já Clod nainstalil (až druhý případ) a nastavil a co?? Ve své podstatě nic!. Po konzultacích a lazení a hledání a nastavování to šlo a i tak nikterak bez problémů.
A co se toho týče je to o celku ne o tom že mám sakra slušný železo a tak si to nacvakám bez rozmyslu a jedém. To si nainstacuj CoD, nebo Crisis atd. Už to chápeš?
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.