November 23 2024 00:16:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
HSFX6, dojmy, bugy, expert mode
Anonymní uživatel
Aka je prosim Vas IP adresa HSFX test servera 606tej? Skusal som adresy no606 aj 606 (dynds plus to com som nasol) ale nedostal som sa. Rad by som to testol (kedze tam maju aj mapu pacifiku). Zatial som nedostal odpoved na PM. Dik.

Farky
Saburo napsal:
Nemůže být tudíž údaj 267 kusů vytažený z nějaké frontové příručky, či doporučení (nařízení)?
Přeci není vycucaný z prstu?

Není to vycucaný z prstu. 267 nábojů na zbraň se uvádí například v manuálu pro P-47N. Běžné zatížení počítalo s tímhle množstvím munice. Teoreticky, podle tabulek. Někdy bylo napsané na vnitřní straně dvířek u zásobníků P-47D MAXIMUM LOAD PER GUN 267 ROUNDS.

Praxe ale vypadala tak, že to u jednotek často ignorovali. Někdy když nesli pumy, nabíjeli jenom 150 nábojů, jindy tam narvali 420 kusů a klidně ještě podvěsili pětisetliberky i s bazookama.

Souhlasím, že by bylo "správnější" aby tam bylo defaultně 267 nábojů na zbraň. Na druhou stranu, nepamatuju že bych měl někdy v Thunderu pocit že mám málo munice.

Kukulo - 606th.dyndns.org:21030

606_vencour
Adresa našeho dedikáče je no606.dyndns.org a port 21030 (606th.dyndns.org má odkazovat na tu samou IP adresu).

Zatim je tam jedna mapa s Anziem a jedna Pacifik, jedná se o Mariany.

Zatim pozoruju jednu anomálii ... na mapě Pacifiku je nějaká "generic" loď a dedikáč po spuštění píše následující ...

Zdroj stáhnutí  Code

[8:47:47 PM] java.lang.NullPointerException
[8:47:47 PM]            at com.maddox.il2.objects.ships.BigshipGeneric.Die(BigshipGeneric.java:2020)
[8:47:47 PM]            at com.maddox.il2.objects.ships.BigshipGeneric.msgCollision(BigshipGeneric.java:1330)
[8:47:47 PM]            at com.maddox.il2.engine.MsgCollision.invokeListener(MsgCollision.java:72)
[8:47:47 PM]            at com.maddox.rts.Message._send(Message.java:1217)
[8:47:47 PM]            at com.maddox.rts.Message.sendToObject(Message.java:1158)
[8:47:47 PM]            at com.maddox.rts.Message.sendTo(Message.java:1134)
[8:47:47 PM]            at com.maddox.rts.Message.trySend(Message.java:1115)
[8:47:47 PM]            at com.maddox.rts.Time.loopMessages(Time.java:252)
[8:47:47 PM]            at com.maddox.rts.RTSConf.loopMsgs(RTSConf.java:101)
[8:47:47 PM]            at com.maddox.il2.game.DServer.loopApp(DServer.java:182)
[8:47:47 PM]            at com.maddox.il2.game.Main.exec(Main.java:439)
[8:47:47 PM]            at com.maddox.il2.game.DServer.main(DServer.java:435)

Plus zkoušim start z letadlovek, přidam tam stationary ships testing runway - jako v UP3 ... a start na letadlovce se nekoná, místo toho je CV stojící na startovací dráze (?) ... k tomuhle jsme (jsem) se zatim dostal(i).

radko1111
310_Pip napsal:
311_Lark napsal:
310_Pip napsal:
radko1111 napsal:
kua co to ma za debilnu istalacku ved mi to z 3 partou u 2 vyhodilo errorSmutný

nerozumim reci tveho kmene... Zamračený

Pipe, ja myslim ze se Radko s nami vsemi chtel sdilet frustraci...a to z toho ze u dvou ze trech instalatoru modu HSFX mu to vyhodilo chybu.

Jeste neco Vam neni jasne, mily Watsone?Úsměv

som z teho volajaky zmeteny herr oberst, pan velkomozny, vase blahorodi, eh co to taram, sire... Vyděšený

neviem co je na tom nepochopiteľné Pip

Part 1 85% chyba + nejaký text v anglitcine
Part 2 15% (zaseklo sa to a stále predlzovalo dobu cakania o 5 min)
Part 3 bez problémov v poho islo

je to na p*** ja si radsej pockam na dalsi UP Mrknutí
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."

Anonymní uživatel
Dik za IP chalani Úsměv

Radko, ale to nie je chyba HSFX ze mas poskodene archivy. Treba Ti to stiahnut znova. Ale samozrejme uplne kludne si pockaj na dalsi UP. Ja som UP3 RC4 definitivne odstranil z disku.

1stCL_Fucida
Radko, jestli nám okamžitě nepřestaneš vyhrožovat svou nepřítomností, tak si za trest nedám viržínko! A neplač, můžeš si za to sám..

Šklebící se
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

606_Druindin
Radko pokud budeš čekat na UP4, je docela možny že si šturma už nezalítáš Šklebící se
Stáhni to znovu, dej pozor aby to mělo korektní název, podívej se esli máš dost místa na disku a neměl by být problém.

magot
UP4 nebude páč Hades dělá taky na HSFX ...

@Radko
Instalačky jsou skutečně extrémně citlivé a náchylné k nefunkčnosti po kopírování mezi disky. Já jsem s tím měl taky problém už od aplha verze.
Doporučuju stáhnout HSFX 6.0 torrentem (kde je aut. překontrolávání hashe) na disk kde je instalován IL2. Přímo ze složky torrentu rozbalit na stejný disk - nebo přímo do Ila. Pak je úspěšnost takřka 100% ...
Fakt netuším proč je instaler tak citlivý na chyby ...
Upravil/a magot dne 01-07-2012 03:03

magot
310_Pepno napsal:
1)Fuci muzete pls skusit protlacit zruseni sonaru v P-40 a P-38, když v nich letíš tak se ti ozívá každých 5s takové cinknutí jakoby sonar a s tim se fakt nedá lítat, tě z toho po chvilce začne bolet hlava.

2)na mapach Channel a Channel winter 42-45 sou ve francii nepoužitelný letiště, někdo to tam předělal tak že tam nejsou žadny letištní plochy jen jakoby fotka ze satelitu, ořizla v malovani a vložena do textury. Před úpravou do HSFX tam bylo všechno OK

1) to bude možná nedočištěnej sample

2) tohle bude chtít reportovat, nicméně textury Channel map dycky stáli za hovno ať už v jakékoliv verzi.
Osobně preferuju nedodělanou 352nd CCHM (mapa kanálu) která má solidní grafiku na úrovni Slovenska, bohužel taky trochu nepřesné tvary letišť oproti předchozí mapě.

magot
310_Pepno napsal:
Vypada to uplně jako by někdo udělal screeny letišť na jinych mapach a tady to jen pak flakl do textury, takhle je dělaná celá francie ja jen vybral 3 nahodny letiste

Můžeš hodit screen jak to vypadalo před tím když to bylo ok?

magot
1stCL_Fucida napsal:
U HSFX 6 se mi objevil drobný stuttering, včera jsem nad tím bádal půl odpoledne, ale k cíli jsem se probádal Úsměv. Ač jsem to nepředpokládal, k jeho odstranění pomohlo snížení AA z "32" na "4 + FSAA". Rozdíl v kvalitě je nulový, ale stuttering zcela zmizel. Kdyby někdo na podobný problém narazil, tak teď už víte Úsměv

PS: NV 560 Ti

To je dobrý postřeh. U čisté 4.11 ti to nikdy nedělalo??

1stCL_Fucida
magot napsal:
1stCL_Fucida napsal:
U HSFX 6 se mi objevil drobný stuttering, včera jsem nad tím bádal půl odpoledne, ale k cíli jsem se probádal Úsměv. Ač jsem to nepředpokládal, k jeho odstranění pomohlo snížení AA z "32" na "4 + FSAA". Rozdíl v kvalitě je nulový, ale stuttering zcela zmizel. Kdyby někdo na podobný problém narazil, tak teď už víte Úsměv

PS: NV 560 Ti

To je dobrý postřeh. U čisté 4.11 ti to nikdy nedělalo??

Na 4.11.1 dělalo, ale jen na mapách s velmi bujnou vegetací a s rozšířenými (hustějšími) stromy. Na HSFX některé mapy mají tu vegetaci tak silnou, že mě to praštilo do očí a já začal hledat. Ale tohle bude nejspíš způsobené čistě konkrétními mapami (ta grandiozní Evropa), než HSFX kódem. Nicméně FSAA + 4x AA vypadá dobře a je to bez jakéhokoliv stutteringu, takže za mě OK Úsměv

jirik
Nelze létat s Tiger mothem z kokpitu, kdy se mimo kokpit zobrazuje takové nehýbající se černo. Z externálu možné létat je. Zamračený

1stCL_Fucida
U mě funguje DH 82 bezproblémově. Chyba tedy nebude nejspíše v HSFX, ale v poškozené instalaci, nebo nějakém zvláštním nastavení.

To nehýbající se černo dělaly kdysi dávno velmi rády ATi grafárny.

jirik
1stCL_Fucida napsal:
U mě funguje DH 82 bezproblémově. Chyba tedy nebude nejspíše v HSFX, ale v poškozené instalaci, nebo nějakém zvláštním nastavení.

To nehýbající se černo dělaly kdysi dávno velmi rády ATi grafárny.

Asi u mě bude problém ve špatně rozbaleném příslušném souboru, Ostatní zkoušená letadla zatím bez problémů.Úsměv

Bart Simpson
radko1111 napsal:
je to na p*** ja si radsej pockam na dalsi UP Mrknutí

Radko, pravdu vravia, sťáhni to cez torenta, je to ovela lepšie ako po partoch. Mrknutí
Link na program (ak ho náhodu nemáš) µTorrent: download.utorrent...orrent.exe
"Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - (J.J. Cale)

marasek
Jsem zde chlapi! Absolutně nestíhám, proto jsem HSFX6 vlákno ani nečet, až mi můj bratr Hanss-Assi telefonoval, že je po mne sháňka kvůli Tempestovi! Můžu vás ale uklidnit, přes parametry a data neznám nikoho na slovo vzatějšího,než je Tempík! V tomto ohledu je vždy o mnoho kroků a informací přede mnou a co se týče toho, co zde napsal, nemám co bych dodal a plně se s ním ztotožňuji. Já jsem spíše přes to "duchovno" :-D . Tak například s Tempestem v čisté verzi, nedokážu ani náhodou a s Boostem!!! zalétnout předváděcí sestavu Rolanda Beaumonta, který ji střihal jako prd s early Tempestem! Ostatní jsou celkem prkotiny... ...a pak mne s... ten výhled dozadu, ale od úpravy tuším pouze! pozice pilotovy hlavy se vše podstatně zlepšilo - pak že to nejde :-). Ale nechci nikoho dráždit a hlavně dlužím Magotovi mé výsledky a hned jak to půjde, dám to dohromady! tak zatím a zase někdy...

www.virtualnikokpit.cz
TozziFan
@Magot - jaký je rozdíl mezi ofiko verzí Bf 109F-2 / F-4 a modovou Bf 109F-2/B a F-4/B v HSFX ? Výzbroj mají stejnou. Motorově se taky lišili, nebo je to pozůstatek z dob před 4.10kou?

1stCL_Fucida
Pozustatek, kterej tam ani byt nema :-)

310_Podrs
Při zapnutí bomb fuses nemůže Hurrican Mk.IIc nosit bomby, i když jsou v nabídce letiště, tak při volbě loadoutu s pumami jsou lišty s nastvením časovače a roznětky prázdné a bomby se pod křídly nezobrazí.

http://www.310raf.com
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,019,690 návštěv