Koty napsal:
Mno a co když je náhodou potřeba udělat námořní katastrofu?
srážka jde udělat poměrně snadno, stačí se na ten FMB podívat...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
SB-2 je fakt perfektní práce. Ale prozatím je pouze ranná verze 100A.
Takovej předvoj B-24 Hawk a Ki-45 a B5N jsou profi kokpity Upravil/a magot dne 30-09-2012 23:35
Moc pěkné, líbil se mi i ten kokpit SBčka.
Psalo se někde o Kačeně ?? Pro mne to je velmi velmi milé překvápko :) Snad teď bude i míň vybuchovat :)
Ke Ki-45 jen dotaz - byl tam modelován velitel a střelec nebo ne ? Viděl jsem jen hlavu pilota.
A povzdechnutí - škoda, že DT neuvažuje o skrývání / zobrazování kniplu. Poloha očí prošla revizí a přesto není vidět na některé budíky - viz teď i ta Ki. Pokud máme letadlo, kde nejsou vidět ruce, nohy a tělo pilota, proč by měl být problém zneviditelnit i knipl ? Bylo by to na volbě každého daného člověka - chci / nechci - zobrazím / skryju. Když jde skrýt zrcátko, proč by nešlo skrýt i tohle ? Je to otázka průhledné textury nebo něco složitějšího ?
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Hopere, problém vidím v tom, že by se to asi muselo remodelovat u všech kokpitů. Osobně ale s 6 DOF nemám problém vidětcokoliv krom palivoměrů na Jaku .
Btw: co je to za hudbu na pozadí toho videa, ideálně i s autorem, netuší někdo?
1stCL_Fucida napsal:
Hopere, problém vidím v tom, že by se to asi muselo remodelovat u všech kokpitů. Osobně ale s 6 DOF nemám problém vidětcokoliv krom palivoměrů na Jaku :).
Btw: co je to za hudbu na pozadí toho videa, ideálně i s autorem, netuší někdo?
kokpitů je míň jak lítatelných letadel (i když i tak hodně ;)
ale pokud by se to řešilo jen texturou, tak na "20" befek by stačila jedna textura, ne ? to samé Jaky, FW...
Tak s 6DOF já mám např problém vidět na palivoměr u Shidena (i když tam to není věcí kniplu, ale plynu, ale to je jedno, je to reakce na 6DOF :)
Nejdřív jsem chtěl pochválit stanoviště bombometčíka, luxus, pak přišel horní/spodní střelec, to mě dostalo. Moc pěkná práce, dal bych si Španělsko. Je na náb. pásech vidět taky konec munice?
1stCL_Fucida napsal:
...Btw: co je to za hudbu na pozadí toho videa, ideálně i s autorem, netuší někdo?
Taky by mě to zajímalo. Asi vteřinu jsem podezíral hudbu z Angl. pacienta, dalších pár z Lazebníka Sibiřského, ale asi ne e. I tak se nemůžu zbavit dojmu, že to znám. Rozhodně je to drama.
Nejdřív jsem chtěl pochválit stanoviště bombometčíka, luxus, pak přišel horní/spodní střelec, to mě dostalo. Moc pěkná práce, dal bych si Španělsko. Je na náb. pásech vidět taky konec munice?
Nádhera, když se otočim zpět, tak jsem si Il-4 a Pe-8 ze 4.11 vlastně skoro neužil, to je škoda, podobný to bude asi i s SB-2. Jinak Španělsko mám udělaný pro hsfx, mám udělanej i jeden dálkovej let pro Pe-8...jen to bohužel nikoho nebaví.
No taky si tak říkám, že to SB-2 muselo někoho stát nezměrný hodiny práce ale kdo s tím bude lítat? Ale nechci soudit podle sebe, třeba chtějí upoutat pozornost na bombardéry a proto je to taková pastva pro oči.
Jó, to takovej Liberátor, ten mě baví už teď jako mod...
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."
Matylda napsal:Je na náb. pásech vidět taky konec munice?
Jasný Jen mě zarazilo že zadní střelec nemůže přímo střílet do zadní polosféry tak jako mohl střelec u B-71. Může jen na strany. Přední střelec je velmi omezen střelbou do stran tak jak to bylo v reálu, tady opět Češi u B-71 měli lepší výklon s český kulometem ...
magote, nevíš proč z pozice bombometčíka u B5N nejsou vidět hlavy pilota ani střelce ? Z pozice střelce je vidět hlavu pilota, ale ne bombometčíka atd.
A dotaz ohledně změny jasu obrazce zaměřovače. Jak je to vyřešeno u M.C.205, kde se dá přepínat denní/noční ?
A Magote, dovolím si taky dotaz: Bude mít zoom bomb. zaměřovače vliv na vykreslování objektů podobně jako zoom v kokpitu (defaultně Delete)? To víš nerad bych srovnal nějakou německou školku, nedej Bůh francouzský borrrdel
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.