Koty napsal:
Mno a co když je náhodou potřeba udělat námořní katastrofu?
srážka jde udělat poměrně snadno, stačí se na ten FMB podívat...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
SB-2 je fakt perfektní práce. Ale prozatím je pouze ranná verze 100A.
Takovej předvoj B-24 Hawk a Ki-45 a B5N jsou profi kokpity Upravil/a magot dne 30-09-2012 23:35
Moc pěkné, líbil se mi i ten kokpit SBčka.
Psalo se někde o Kačeně ?? Pro mne to je velmi velmi milé překvápko :) Snad teď bude i míň vybuchovat :)
Ke Ki-45 jen dotaz - byl tam modelován velitel a střelec nebo ne ? Viděl jsem jen hlavu pilota.
A povzdechnutí - škoda, že DT neuvažuje o skrývání / zobrazování kniplu. Poloha očí prošla revizí a přesto není vidět na některé budíky - viz teď i ta Ki. Pokud máme letadlo, kde nejsou vidět ruce, nohy a tělo pilota, proč by měl být problém zneviditelnit i knipl ? Bylo by to na volbě každého daného člověka - chci / nechci - zobrazím / skryju. Když jde skrýt zrcátko, proč by nešlo skrýt i tohle ? Je to otázka průhledné textury nebo něco složitějšího ?
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Hopere, problém vidím v tom, že by se to asi muselo remodelovat u všech kokpitů. Osobně ale s 6 DOF nemám problém vidětcokoliv krom palivoměrů na Jaku .
Btw: co je to za hudbu na pozadí toho videa, ideálně i s autorem, netuší někdo?
1stCL_Fucida napsal:
Hopere, problém vidím v tom, že by se to asi muselo remodelovat u všech kokpitů. Osobně ale s 6 DOF nemám problém vidětcokoliv krom palivoměrů na Jaku :).
Btw: co je to za hudbu na pozadí toho videa, ideálně i s autorem, netuší někdo?
kokpitů je míň jak lítatelných letadel (i když i tak hodně ;)
ale pokud by se to řešilo jen texturou, tak na "20" befek by stačila jedna textura, ne ? to samé Jaky, FW...
Tak s 6DOF já mám např problém vidět na palivoměr u Shidena (i když tam to není věcí kniplu, ale plynu, ale to je jedno, je to reakce na 6DOF :)
Nejdřív jsem chtěl pochválit stanoviště bombometčíka, luxus, pak přišel horní/spodní střelec, to mě dostalo. Moc pěkná práce, dal bych si Španělsko. Je na náb. pásech vidět taky konec munice?
1stCL_Fucida napsal:
...Btw: co je to za hudbu na pozadí toho videa, ideálně i s autorem, netuší někdo?
Taky by mě to zajímalo. Asi vteřinu jsem podezíral hudbu z Angl. pacienta, dalších pár z Lazebníka Sibiřského, ale asi ne e. I tak se nemůžu zbavit dojmu, že to znám. Rozhodně je to drama.
Nejdřív jsem chtěl pochválit stanoviště bombometčíka, luxus, pak přišel horní/spodní střelec, to mě dostalo. Moc pěkná práce, dal bych si Španělsko. Je na náb. pásech vidět taky konec munice?
Nádhera, když se otočim zpět, tak jsem si Il-4 a Pe-8 ze 4.11 vlastně skoro neužil, to je škoda, podobný to bude asi i s SB-2. Jinak Španělsko mám udělaný pro hsfx, mám udělanej i jeden dálkovej let pro Pe-8...jen to bohužel nikoho nebaví.
No taky si tak říkám, že to SB-2 muselo někoho stát nezměrný hodiny práce ale kdo s tím bude lítat? Ale nechci soudit podle sebe, třeba chtějí upoutat pozornost na bombardéry a proto je to taková pastva pro oči.
Jó, to takovej Liberátor, ten mě baví už teď jako mod...
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."
Matylda napsal:Je na náb. pásech vidět taky konec munice?
Jasný Jen mě zarazilo že zadní střelec nemůže přímo střílet do zadní polosféry tak jako mohl střelec u B-71. Může jen na strany. Přední střelec je velmi omezen střelbou do stran tak jak to bylo v reálu, tady opět Češi u B-71 měli lepší výklon s český kulometem ...
magote, nevíš proč z pozice bombometčíka u B5N nejsou vidět hlavy pilota ani střelce ? Z pozice střelce je vidět hlavu pilota, ale ne bombometčíka atd.
A dotaz ohledně změny jasu obrazce zaměřovače. Jak je to vyřešeno u M.C.205, kde se dá přepínat denní/noční ?
A Magote, dovolím si taky dotaz: Bude mít zoom bomb. zaměřovače vliv na vykreslování objektů podobně jako zoom v kokpitu (defaultně Delete)? To víš nerad bych srovnal nějakou německou školku, nedej Bůh francouzský borrrdel
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.