October 20 2025 08:53:10
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 18

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Team Daidalos - novinky chystané do 4.12
Koty
Mno a co když je náhodou potřeba udělat námořní katastrofu?
Rien n'est parfait; c'est la vie!

magot
Hoper napsal:
magot napsal:
Lodí se to netýká!

a šel by princip toho vyhýbání použít i na lodě ?
časem Úsměv

všechno jde, ale otázka jestli to někdo udělá - resp. bude se tím zabývat Šklebící se
Upravil/a magot dne 26-09-2012 21:46

Alan Grey
Ground and Water Hits 2

YouTube Video

WIP visual effects for IL2 Sturmovik 1946

http://www.alan-grey-page.cz/
Hoper
Koty napsal:
Mno a co když je náhodou potřeba udělat námořní katastrofu?

srážka jde udělat poměrně snadno, stačí se na ten FMB podívat...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Alan Grey
paráda !!!!

YouTube Video

magot
SB-2 je fakt perfektní práce. Ale prozatím je pouze ranná verze 100A.
Takovej předvoj B-24 Úsměv Hawk a Ki-45 a B5N jsou profi kokpity Úsměv
Upravil/a magot dne 30-09-2012 23:35

Hoper
No ty krávo...
(pardon :)

Moc pěkné, líbil se mi i ten kokpit SBčka.
Psalo se někde o Kačeně ?? Pro mne to je velmi velmi milé překvápko :) Snad teď bude i míň vybuchovat :)
Ke Ki-45 jen dotaz - byl tam modelován velitel a střelec nebo ne ? Viděl jsem jen hlavu pilota.

A povzdechnutí - škoda, že DT neuvažuje o skrývání / zobrazování kniplu. Poloha očí prošla revizí a přesto není vidět na některé budíky - viz teď i ta Ki. Pokud máme letadlo, kde nejsou vidět ruce, nohy a tělo pilota, proč by měl být problém zneviditelnit i knipl ? Bylo by to na volbě každého daného člověka - chci / nechci - zobrazím / skryju. Když jde skrýt zrcátko, proč by nešlo skrýt i tohle ? Je to otázka průhledné textury nebo něco složitějšího ?

ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Fucida
Hopere, problém vidím v tom, že by se to asi muselo remodelovat u všech kokpitů. Osobně ale s 6 DOF nemám problém vidětcokoliv krom palivoměrů na Jaku Úsměv.

Btw: co je to za hudbu na pozadí toho videa, ideálně i s autorem, netuší někdo?
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

magot
Brahms?? .. tohle nevím ..

Hoper
1stCL_Fucida napsal:
Hopere, problém vidím v tom, že by se to asi muselo remodelovat u všech kokpitů. Osobně ale s 6 DOF nemám problém vidětcokoliv krom palivoměrů na Jaku :).

Btw: co je to za hudbu na pozadí toho videa, ideálně i s autorem, netuší někdo?

kokpitů je míň jak lítatelných letadel (i když i tak hodně ;)
ale pokud by se to řešilo jen texturou, tak na "20" befek by stačila jedna textura, ne ? to samé Jaky, FW...

Tak s 6DOF já mám např problém vidět na palivoměr u Shidena (i když tam to není věcí kniplu, ale plynu, ale to je jedno, je to reakce na 6DOF :)

ovarek.cz/hamster.gif

Matylda
magot napsal:
SB-2 je fakt perfektní práce.

Nejdřív jsem chtěl pochválit stanoviště bombometčíka, luxus, pak přišel horní/spodní střelec, to mě dostalo. Moc pěkná práce, dal bych si Španělsko. Mrknutí Je na náb. pásech vidět taky konec munice?Šklebící se

1stCL_Fucida napsal:
...Btw: co je to za hudbu na pozadí toho videa, ideálně i s autorem, netuší někdo?

Taky by mě to zajímalo. Asi vteřinu jsem podezíral hudbu z Angl. pacienta, dalších pár z Lazebníka Sibiřského, ale asi ne e. I tak se nemůžu zbavit dojmu, že to znám. Rozhodně je to drama. Mrknutí

Alan Grey
Matylda napsal:
I tak se nemůžu zbavit dojmu, že to znám. Rozhodně je to drama. Mrknutí

Co Zdivočelá země... asi ne co... Pff Taky mě to něco moc moc připomíná..

Matylda
Aby se to neobrátilo v hudební kvíz, poprosil bych o správnou odpověď autora videa. Šklebící se

saldy
Matylda napsal:
magot napsal:
SB-2 je fakt perfektní práce.

Nejdřív jsem chtěl pochválit stanoviště bombometčíka, luxus, pak přišel horní/spodní střelec, to mě dostalo. Moc pěkná práce, dal bych si Španělsko. Mrknutí Je na náb. pásech vidět taky konec munice?Šklebící se

Nádhera, když se otočim zpět, tak jsem si Il-4 a Pe-8 ze 4.11 vlastně skoro neužil, to je škoda, podobný to bude asi i s SB-2. Jinak Španělsko mám udělaný pro hsfx, mám udělanej i jeden dálkovej let pro Pe-8...jen to bohužel nikoho nebaví.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
cyberolas
No taky si tak říkám, že to SB-2 muselo někoho stát nezměrný hodiny práce ale kdo s tím bude lítat? Ale nechci soudit podle sebe, třeba chtějí upoutat pozornost na bombardéry a proto je to taková pastva pro oči.
Jó, to takovej Liberátor, ten mě baví už teď jako mod...

Matylda
saldy napsal:...Jinak Španělsko mám udělaný pro hsfx, mám udělanej i jeden dálkovej let pro Pe-8...jen to bohužel nikoho nebaví.

Sem tam by to změnu sneslo, stejně jako noční mise, škoda, že je to online tak nepopulární. No a B-24, to je srdcovka. Mrknutí

radko1111
tie kokpity sú super najviac ma prekvapil B5N Cool
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."

magot
Matylda napsal:Je na náb. pásech vidět taky konec munice?Šklebící se

Jasný Mrknutí Jen mě zarazilo že zadní střelec nemůže přímo střílet do zadní polosféry tak jako mohl střelec u B-71. Může jen na strany. Přední střelec je velmi omezen střelbou do stran tak jak to bylo v reálu, tady opět Češi u B-71 měli lepší výklon s český kulometem ...

BP_dFrog
magote, nevíš proč z pozice bombometčíka u B5N nejsou vidět hlavy pilota ani střelce ? Z pozice střelce je vidět hlavu pilota, ale ne bombometčíka atd.

A dotaz ohledně změny jasu obrazce zaměřovače. Jak je to vyřešeno u M.C.205, kde se dá přepínat denní/noční ?

311_Mart
Vypadá to moc pěkněÚsměv

A Magote, dovolím si taky dotaz: Bude mít zoom bomb. zaměřovače vliv na vykreslování objektů podobně jako zoom v kokpitu (defaultně Delete)? To víš nerad bych srovnal nějakou německou školku, nedej Bůh francouzský borrrdelŠklebící se
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,314,965 návštěv