November 23 2024 15:18:55
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
DarkTatka
Spolecnemu poletu nereknu ne.

AH_Kraken
313_Paegas napsal:
Musíš je nakopírovat do zabalených souborů:
CockpitsTextures
Cockpit-SU25T-Textures
Cockpit-SU39-Textures
Nehled přitom na ty přívlastky TGA BMP, prostě to co obsahují nakopíruj a zabal do výše uvedených Mrknutí

Ještě poznánka, až to uděláš a bude ti to fungovat tak si to někam ulož, protože s každou automatickou aktualizací se ti opět přepíše, tak ať to neděláš znova.
To platí i pro 6DOF

To jsem také zkoušel a výsledkem bylo že jsem neměl žádné textury v kokpitu, jen žluté plochy s nápisem missing texture Úsměv. Díky zkusím ještě jednou třeba jsem udělal nějakou chybu.

TozziFan
Stáhni toto a vlož do hry Mrknutí.
http://www.mediaf...tpq49c5qjs

AH_Kraken
TozziFan napsal:
Stáhni toto a vlož do hry Mrknutí.
http://www.mediaf...tpq49c5qjs

Díky vyzkouším

313_Paegas
AH_Kraken napsal:
313_Paegas napsal:
Musíš je nakopírovat do zabalených souborů:
CockpitsTextures
Cockpit-SU25T-Textures
Cockpit-SU39-Textures
Nehled přitom na ty přívlastky TGA BMP, prostě to co obsahují nakopíruj a zabal do výše uvedených Mrknutí

Ještě poznánka, až to uděláš a bude ti to fungovat tak si to někam ulož, protože s každou automatickou aktualizací se ti opět přepíše, tak ať to neděláš znova.
To platí i pro 6DOF

To jsem také zkoušel a výsledkem bylo že jsem neměl žádné textury v kokpitu, jen žluté plochy s nápisem missing texture Úsměv. Díky zkusím ještě jednou třeba jsem udělal nějakou chybu.

...tak jdeš dobrou cestou, já tak šel taky. Vyděšený
A výsledek je, že vezmeš stávající rary a do nich nakopíruješ to co obsahují ty ztáhnuté rary, jak TGA tak BMP.

57thMH_Edison
Zdar borci mam kleklej internet jedu na telefon a nevím kdy to opravím budu se snažit to stihnout Edi

ŽÍJU UŽ ZASE ŽIJU !!!!!
Upravil/a 57thMH_Edison dne 10-10-2012 20:54
RUM ZBYSTŘUJE ZRAK A ZJEMŇUJE PILOTÁŽ

AH_Kraken
Tak jsem to rozchodil. Díky pánové za rady.

Kokpit
Na kokpit jsem použil postup od Paegase a funguje to. Proč to nefungovalo když jsem to zkoušel poprvé opravdu nevím. Kokpit je opravdu hezký, ale má jednu, pro mě dost velkou, vadu na kráse. Je tam kombinace popisek v azbuce a angličtině. A opravdu ta angličtina v ruském letadle vypadá dost divně a mě to kazí jinak celkově velmi dobrý dojem.

6DOF
Tady jsem použil soubory od TozziFana. Co ale vilice doporučuji je, použít jen soubor Server.lua . Když použijete i soubor View.lua, tak rozhlížení má nepřirozené možnosti a při pohledu dozadu to má nějakou divnou snahu posunovat se směrem k zaměřovači. Bez použití View.lua to je ale docela reálné.
Upravil/a AH_Kraken dne 11-10-2012 00:10

57thMH_Edison
Tak dneska REPETE ve 21:00 na TS budu čekat. Edi
RUM ZBYSTŘUJE ZRAK A ZJEMŇUJE PILOTÁŽ

WT_Horrido
Tady video startu P-51, je hezky vidět jak má pilot při startu "vykopnuto" a jak moc či málo zasahuje do řízení. Stejně je vidět jak Pony reaguje na řízení, včetně přistání. S chováním v DCS ať si každý porovná sám.

YouTube Video

První dva díly jsou předletová příprava a startovaní. Vypadá to, že zase tak moc místa v tom Cadillacku oblohy nebylo.
Hra rukou pilota taky ukazuje jak je klikatelný cockpit v simech idiotský nápad.

http://youtu.be/4...

http://youtu.be/J...
Upravil/a WT_Horrido dne 11-10-2012 14:49
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Bravo21
WT_Horrido napsal:
Tady video startu P-51, je hezky vidět jak má pilot při startu "vykopnuto" a jak moc či málo zasahuje do řízení. Stejně je vidět jak Pony reaguje na řízení, včetně přistání. S chováním v DCS ať si každý porovná sám.

YouTube Video

První dva díly jsou předletová příprava a startovaní. Vypadá to, že zase tak moc místa v tom Cadillacku oblohy nebylo.
Hra rukou pilota taky ukazuje jak je klikatelný cockpit v simech idiotský nápad.

http://youtu.be/4...

http://youtu.be/J...

Nějak jsem nepochopil tu poznámku o klikatelném cockpitu. Jen tak mimochodem, v tom letadle je víc místa než v některývh současných strojích.
Chování letadla se nedá z videa poznat, protože má kameru uchycenou na hlavě. Hlava je přidělaná ke krku, ne k letadlu a tudíž vykonává pohyby vedoucí k tlumení pohybu.
Jinak moc pěkné video.

Koty
xD Prej víc místa... Tady nešlo o to, jestli je tam víc, nebo míň, ale že je ho málo... tedy, alespoň, pokud jste nechtěli v sedmi kilometrech chytnout rýmu (a byli dle toho řádně navalení). A z uchycení kamery, pohybu kokpitu a (umělého) horrizontu se to dá odhadnout...
Rien n'est parfait; c'est la vie!

WT_Horrido
No tak hlavně práce nohou a rukou pilota jsou přece vidět, to jsem myslel.

Co se týče klikatelného cockpitu - imho pilot sedící v letadle má práci nesrovnatelně jednodušší a klikatelný cockpit je jen frajeřinka která nemá při pilotáži valného smyslu. Mimo teda většího objemu práce výrobce simu a dobrého pocitu z toho že se to "startuje jako ve skutečnosti."
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Koty
imho a kdo chce, postaví si elektronickej kokpit na USB xD

Hoper
klikatelnej kokpit myší je takový malý ale důležitý předvoj před dotykovýma obrazovkama, kdy si budeš moct klikat růčo, milý brůčo :)
a ač je někdy daleko složitější si klikáním naklikat nějaký prvek (viz včera já ve štuce vzdušnou brzdu :), tak je to z hlediska orientace a pamatování si asi o něco lepší, než milion kombinací tlačítek

ed: jinak k tomu videu (pěknému :) - všimli jste si, jak byl přikurtovanej ? zvlášť nohy ?
Upravil/a Hoper dne 11-10-2012 18:41
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Koty
Šklebící se Mno, nechtěl bych rozhořet motor xD... Zřejmě to mělo fungovat jako psychologická prevence - <<Lítej tak, abys to nemusel rozmotávat.>>

Volare sic non habetis ut solvam eius corrigiam.

Upravil/a Koty dne 11-10-2012 19:58

SVK_Mechan
V neděli kdo chce protůrovat mašiny tak cca od 18h na TS UVP.

TozziFan
A to je kterej? Co jsem kdysi měl, tak teď není.

313_Nevo
Vsimli sme si Hopere, a nohy zvlast Úsměv

Co sa tyka toho klikatelneho kokpitu, tak clovek moze aj napriek tomu stale pouzivat klavesnicu, ci?
A pamatat si vsetky namapovane tlacitka netreba, exituju predsa checklisty Mrknutí
Ano, to znie lakavo, sahat po virt ovladacoch na dotykovom monitore Mrknutí
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

WT_Horrido
Ano můžeš používat klávesnici. Ale musíš u toho pak poslouchat blbé kecy jak trvá výroba jednoho letadla rok.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Hoper
"Klikací" tlačítko (i vizuelně) jsem dokázal udělat před x lety i já během asi 5ti minut (jako laik)
Takže ohledně klikacího kokpitu jsou to opravdu jen blbé kecy - ta funkce je tam tak nebo tak a díky snaze o detailnost kokpitu ty hejblátka už tam jsou taky...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,026,927 návštěv