Nesmíš věřit všemu co vidíš v televizi.
Jinak koukám, že mládenci se snažej. Každej den patch a i vyslyšeli moje prosby a zvýšili výdělky.
....
A to videjko nahoře je aprílovej žertík. Aby zas někdo nemyslel.....Upravil/a Vilik dne 03-04-2012 15:48
Každodenní patche pokračujou. Už zpřístupnili další mapku.
Pozvánky do bety taky pořád rozdávaj. Už bejvá online přes 200 lidí. Za pět dní to překonalo RoF a CLOD dohromady.
313_OTU_oblak napsal:
vilik - uvidíme za pár týdnů, jestli se to udrží
Se podívej třeba na tanky. Každej na to nadává, jaká je to kravina a že to je samá lama a hle!.... online je 60 000 hráčů.
Takže i kdyby byly world of planes či warplanes sebevětší hovadiny, vždy se najde spousta hráčů.
313_OTU_oblak napsal:
vilik - uvidíme za pár týdnů, jestli se to udrží
Se podívej třeba na tanky. Každej na to nadává, jaká je to kravina a že to je samá lama a hle!.... online je 60 000 hráčů.
Takže i kdyby byly world of planes či warplanes sebevětší hovadiny, vždy se najde spousta hráčů.
Jj, i ti největší odpůrci PC her u nás v práci, kteří si vždycky ťukali na čelo, že vrážím měsíčně reálný prachy do ,,paušálu" v MMO-RPG hrách, si nakonec ten premium account ve WoT pořídili Takže jestli ten War Thunder nijak výrazně v Gaijinu nepokakají, tak komunitu může mít opravdu daleko početnější, než IL-2 a ROF dohromady...
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Tak v dnešním patchi upravovali vliv děr po kulkách na aerodynamiku letu a sílu poškození v závislosti na vzdálenosti střelby.
Jen ať se snažej a clod se může jít zahrabat.
Vilik napsal:
Tak v dnešním patchi upravovali vliv děr po kulkách na aerodynamiku letu a sílu poškození v závislosti na vzdálenosti střelby.
Vilik napsal:
Vilik napsal:
Záleží na tom, co si pod pojmem kariéra představuješ. I WoP má kariéru/ kampaň, bohužel je statická.
Další stupeň je dynamická, tak jak ji znáš z RoF. Nic méně, může být vázaná realitou, takže jako němec, nikdy nemůžeš vyhrát.
Ovšem, a to je vyšší stupeň, může být i tak dynamická, že může přepsat i dějny
Já nemůžu nic prozradit, ale věř, že World of Planes je vývojově vyšší stupeň Wings of Prey Upravil/a 313_Paegas dne 12-04-2012 07:32
Když nepočítám tu podstatnou multiplayerovou část, tak ve warthunder má bejt dynamická kampaň, statický mise a rychlej i full editor. Cesta k těmhle věcem bude ještě dlouhá. Zatim se ladí FM a DM ruskejch a německejch letadel.
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.