January 21 2026 22:38:06
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,759
· Nejnovější pilot: Kubas
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Patche, datadisky - kyblíček spekulací
Hoper
Pavle, Razor patrně narážel na to, že ač to měl namapované, přišel o konfigurák a proto mu to nešlo - u mne to byl stejný problém...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Razor
Hoper napsal:
Pavle, Razor patrně narážel na to, že ač to měl namapované, přišel o konfigurák a proto mu to nešlo - u mne to byl stejný problém...

Presne tak Mrknutí

Hoper
nějaký páteční pokec nebyl ?

ovarek.cz/hamster.gif

310_cibule
August 18, 04:21 PM

BlackSix
Moderator Join Date: Jul 2010

--------------------------------------------------------------------------------

I have no info for update today.

"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Alan Grey
Ahoj

Pochopil jsem z této diskuze že podpora "CloDu" končí ????

http://forum.1cpu...hp?t=34018

... a že Bitva o Leningrad nebo co to vlastně plácají dohromady nebude slučitelná s "CloD" ??? Nový engine nebo starý se stejnými chybami jako Clod ???

Pokud ano tak 1C company u mě dostávají za 5.... a jsem nasra...nej že jsem utratil tvrdě vydělané peníze za takovou srač...ku jako CloD je.

Ještě že máme IL2 1946 a TEAM DAIDALOS, který drží tohoto stařečka na nohou a dává mu další a další infuze v podobě 4.11 a 4.12 atd.

http://www.alan-grey-page.cz/
WT_Peci
BlackSix napsal:
But now, we can't make something new for CloD. New types of weather will be ready by the time the sequel. When we'll make sequel then we'll make new weather. Now development of Clod is stopped, we can fix CloD only. I said about this many time.

Vývoj Clodu zastaven, mohou (ne že budou) jen opravovat. Slibují nové počasí, až bude sequel. Slibem nezarmoutíš... Jinak B6 jen mlží. Nechce nic říct do oficiálního ohlášení sequelu. Zbytek jen dohady, předpoklady a kýžená přání těch, co do Clodu vrazili prachy.

Hoper
na jednu stranu (a nezastávám se Luthiera), jak byste si představovali spojit BoB a východní frontu ?

jediné spojení, které by přicházelo v úvahu by bylo, že by to byl "pouze" datadisk a tudíž za nižší cenu než se nejspíš bude prodávat
čiliž spojení obchodní, ne obsahové

ale třebas se nemusíme bát o BoBka - šturm se přestal vyvýjet taky s vydáním Pacifiku (a možná částečně už před ním)
a kde je teď :)

ovarek.cz/hamster.gif

WT_Peci
RAFáci by měli problém, u LW to jde naprosto jednoduše... Jeden pilot, jedna kariéra - začneš ve Francii a přes Británii se dostaneš do Ruska. Jednoduše tě převelí. Třeba jako Mölderse, když mám použít nějaký příklad.
Když někdo koupí jen Rusko, bude lítat jen Rusko, Když někdo bude mít oboje, může začít v Británii a pokračovat v Rusku coby zkušený mazák...

Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody...Úsměv
Upravil/a WT_Peci dne 30-08-2012 08:35

Jara4
WT_Peci napsal:
RAFáci by měli problém, u LW to jde naprosto jednoduše... Jeden pilot, jedna kariéra - začneš ve Francii a přes Británii se dostaneš do Ruska. Jednoduše tě převelí. Třeba jako Mölderse, když mám použít nějaký příklad.
Když někdo koupí jen Rusko, bude lítat jen Rusko, Když někdo bude mít oboje, může začít v Británii a pokračovat v Rusku coby zkušený mazák...

Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody...Úsměv

Má to jednu drobnou vadu na kráse - v ClODu žádná kariéra není Smutný.
Takže je úplně jedno kdo a kde začne.

WT_Horrido
Plácnout jednu blbost přes druhou by neměl být problém. Sesypat dohromady mapy a letadla bez souvislostí. Kde Hoper vidí nějaký BoB ba dokonce i východní frontu je mi záhadou.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Alan Grey
Hoper napsal:
na jednu stranu (a nezastávám se Luthiera), jak byste si představovali spojit BoB a východní frontu ?

Stejně jako se spojil IL2FB a Pacifik... kdo chtěl jen Japonce tak měl možnost a nepotřeboval IL2FB....

Ale jak píše WT PECI : Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody...

Mě totiž nepřijde, že BoL bude na novém enginu... podle screenshotů to bude CloD v ruské kabátu a toho se bojím.... ten nedotáhnou stejně jako CloD a potom udělají Moskvu... a další... jen z lidí vytáhnout za málo muziky hodně peněz... jediné co by tuhle "chátru slibovačnou" zachránilo je, aby CloD uvolnili pro TEAM jako jsou DAIDALOS (když tvrdí jak bude nový engine, tak by je to trápit nemuselo) a věřím tomu, že tento tým by se pokusil z CloDa udělat simulátor a ne tohoto zmetka co nyní je.
Upravil/a Alan Grey dne 30-08-2012 09:01

WT_Horrido
Alane CLOD je fubar. Se obávám že by s tím neudělali nic ani Daidalové.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Hoper
WT_Horrido napsal:
Plácnout jednu blbost přes druhou by neměl být problém. Sesypat dohromady mapy a letadla bez souvislostí. Kde Hoper vidí nějaký BoB ba dokonce i východní frontu je mi záhadou.

BoB - ale no tak.. psal jsem název, který používám já. Nemyslel jsem válečné období
Východní frontu - jelikož Rusáci stále mlží, nevíme, co tam vše bude. Původně se psal název Bitva o Moskvu, pak se objevila letadla (a mapa) od Stalingradu. Takže dle výše uvedeného to vypadá na východní frontu obšírnější, víme ? :)
ed: no a teď koukám, že Alan tu píše cosi o BoL (Leningradu)....
Upravil/a Hoper dne 30-08-2012 09:21

ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
Alan Grey napsal:
Hoper napsal:

Stejně jako se spojil IL2FB a Pacifik... kdo chtěl jen Japonce tak měl možnost a nepotřeboval IL2FB....

Ale jak píše WT PECI : Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody...

Mě totiž nepřijde, že BoL bude na novém enginu... podle screenshotů to bude CloD v ruské kabátu a toho se bojím.... ten nedotáhnou stejně jako CloD a potom udělají Moskvu... a další... jen z lidí vytáhnout za málo muziky hodně peněz... jediné co by tuhle "chátru slibovačnou" zachránilo je, aby CloD uvolnili pro TEAM jako jsou DAIDALOS (když tvrdí jak bude nový engine, tak by je to trápit nemuselo) a věřím tomu, že tento tým by se pokusil z CloDa udělat simulátor a ne tohoto zmetka co nyní je.

jenže Alane, já si kupodivu dobře vzpomínám, co říkal ještě blahé paměti Oleg - jejich nový sim nikdy nebude mít tolik letadel, co šturm
z toho vyvozuju, že to prostě spojit už nechtějí (a nechtěli dávno)
Upravil/a Hoper dne 30-08-2012 09:20

ovarek.cz/hamster.gif

Alan Grey
WT_Horrido napsal:
Alane CLOD je fubar. Se obávám že by s tím neudělali nic ani Daidalové.

Smutné je že máš pravdu... a obavy, že BoL nebo BoM (čert a rus, ví co to vlastně bude) dopadne úplně stejně... a další sim z WWII od někoho jiného tvůrce je v nedohlednu... War Thunder asi nebude nic pro mě (grafika moc pěkná, ale nějak si na ty kokpity nemohu zvyknout)... jediná jiskřička naděje (ale to je jen moje nexgen myšlenka a touha) v ROF II Úsměv Klidně si budu kupovat stroj po stroji a mapu po mapě, jen když to bude fungovat a bude to stát za to.

Alan Grey
Hoper napsal:
jenže Alane, já si kupodivu dobře vzpomínám, co říkal ještě blahé paměti Oleg - jejich nový sim nikdy nebude mít tolik letadel, co šturm
z toho vyvozuju, že to prostě spojit už nechtějí (a nechtěli dávno)

.. ano, i já si vzpomínám... a taky říkal jaké to bude dokonalé Cool a to rozhodně není. Několikrát jsem se pokoušel CloDu přijít na chuť. A pak přijde vždy něco, co mě prostě tuhle nextgenshitvěc znechutí.

Proto nadále lítám stařečka IL2 1946 s TD vychytávkama, občas si zahraji ROF a jsme rád, že máme alespoň tohle.

Hoper
Ano, to říkal (bohužel) taky :(
A když pak tam člověk občas vidí starého šturma (a i jeho chyby), tak je člověku smutno (jiným zase jinak :) )

Náběh na dobrý sim tam je, ale jak vidno, zůstane jen u náběhu :((
Lítat se tam dle mého dá, ale ač už jinak jak ve šturmovi, k proklamované dokonalosti to má daleko. Je škoda, že po x-tém dni na serveru nejdu spát se strachem a zároveň s nadějí, jestli i další den se nám podaří zastavit nebo alespoň rozprášit masivní nálety Hunů na Ostrov a zabránit tak případné následující invazi. Ráno rozespale vstávat do práce a pak pádit domů zase bránit hrdý Albion....
A pokud do jejich týmu nevstoupí nějaká nová tvůrčí osobnost, nebude tohle ani na té východní frontě :(

ovarek.cz/hamster.gif

WT_Flan
Alane, vubec bych si nedelal iluze ze to co ted kuti nebude stejna sra*** jako CloD. To uz si muze myslet jen nekdo trpici opravdu vaznymi utkvelymi predstavami. Nevidim jeden jediny duvod, proc by ted najednou melo vypadnout na svetlo sveta neco jineho nez CloD s jinou mapou a letadly....

WT_Horrido
"Need more western historians and fewer Eastern Bloc computer geeks."
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Alan Grey
Blacksix na 1C company foru:
[i]
The short news, August 31, 2012

We're working on a release candidate patch for CloD. We plan to complete this work in the near future. I can't specify the exact date, please wait. If the public testing won't show serious bugs, this patch will be available via Steam officially.

Stay tuned
[/i]

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

39,138,668 návštěv