Natocil sem svoje prvni video z ila. Je to toceny asi pred trema mesicema, behem jednoho povedeneho letu s Pergnerem na AH. Nasim protivnikem, byli hlavne kluci z letky TriDuby (S!).
je to proste kingUpravil/a radko1111 dne 15-03-2012 00:12
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."
PROSIM O POZORNOST je to tu absolutne nevhode nove vlakno pre toto zakladat nebudem a len sa vas pitam na vas nazor na toto video urazajuce slovakou naozaj ospravedlnujem sa ale som zvedavi na vas nazor tu http://www.youtub...B5c1zlwI_wUpravil/a radko1111 dne 15-03-2012 17:00
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."
Tak za to je půjdu zbombit taky, ne žebych si občas nezapěl, ale takhle falešně... to je urážka i pro mě, jelikož ještě před cca 20 lety to byla i česká (českoslovanská, spolu s kdedomov můj) hymna... "smerť amerikanskymi zmijam"
no ja to beriem s uplne inej strany mna to neurazilo skvor pobavilo D len by som bol zvedavi kolko jej to dalo prace naucit sa to je mi 16 a moja najmladsia sestra ma 11 kedze mam komp v obivacke tak segra dost casto pozera Dysney Channel a tam som us pocul urazky nielen pre slovakou ale hlavne NEMCOU , BRITOU , BULHAROU , INDOU , tak ze odspievat falosne hymnu zasa nemusi byt urazka aspon deticky po svete budu vedet ze slovensko existuje
ale takhle si zapamatují slovensko jako zemi s hnusnou až úděsnou hymnou (dle přednesu), ne jako zemi dobrého sýra, ovcí a tater (a hromů nad nimi).
...mě osobně přijde slovenská hymna spolu s polskou dokonce lepší než ta česká (nechci být vlastizrádce, ale...)
Ale keby to zaspieval dajaký tlustý starí americký chuj v nieakej prihoretej komedi tak bi mi to vadilo ale cca 11-12 rocne dievcatko so serialom co uvidia mximalne deti mi to nevadi ...
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.