Daidalos team patch 4,09
|
HP_Clo-Clo |
Přidané 10-10-2009 10:11
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 295
Založený: 30.09.05
|
Forde posílám mail ... |
|
|
|
Topper-Czech |
Přidané 10-10-2009 10:47
|
Uživatel
Příspěvek: 879
Založený: 17.05.08
|
Hlásím, že jsem se s tím setkal taky. Mapa Slovensko, Z red jsem přeběhnul do blue, vzal 534 a sundal befko (spadl spíše chybou pilota). A dostal kárání za to, že sundavám vlastní stranu. No nechápal jsem a šel po dalším enemy. Mno, po druhým upozornění, že sundavám vlastní, jsem to zabalil a šel ze serveru. A nakonec, už ani nevím, na jakém serveru to bylo |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 10-10-2009 12:57
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
HP_Clo-Clo napsal:
Forde, mám sice podobný problém - Avie je za modré, slovensko za modré, ale nějak to pořeším. Nezdá se mi toto:
když se kdokoli naklikne za červené do avie a pak se překlikne za modré a zníčí .... co je to naklikne? Myslíš tím že přistane, přejde do mapy, zvolí jinou stranu, tedy modrou (původně červená v Avii) a pak to dělá to: a zníčí nepřátelské pozemáky tak mu to sice píše že prasí nepřátele ale zároveň ho server varuje že ničí vlastní a po dosažení hranice warn bodů ho kopne je to tak??
Na HP jsem s tím nesetkal ...
ups,
to by asi chcelo vytvorit novú stranu za Spojencov :
napr Povstalecké Slovensko SNP (1944). |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 10-10-2009 13:00
|
Diskutující
|
K patchu 4.09Final.
taký malý maličký nedostatok.
Ak náhodou bude nejaký další patch od Daidalos , nedalo by sa doplniť nejaké informácie ohladom Avie do zložky Info o technike v Hlavnom menu?. |
|
|
|
57_OTU_Ford |
Přidané 10-10-2009 17:21
|
Nováček
Příspěvek: 77
Založený: 07.11.06
|
Tajpan napsal:
HP_Clo-Clo napsal:
Forde, mám sice podobný problém - Avie je za modré, slovensko za modré, ale nějak to pořeším. Nezdá se mi toto:
když se kdokoli naklikne za červené do avie a pak se překlikne za modré a zníčí .... co je to naklikne? Myslíš tím že přistane, přejde do mapy, zvolí jinou stranu, tedy modrou (původně červená v Avii) a pak to dělá to: a zníčí nepřátelské pozemáky tak mu to sice píše že prasí nepřátele ale zároveň ho server varuje že ničí vlastní a po dosažení hranice warn bodů ho kopne je to tak??
ups,
napr Povstalecké Slovensko SNP (1944).
No na něčem takovém pracujeme, je blok x map které rotují dle výsledku mapy předchozí, info o tom jsem psal v infu o serveru 57th OTU.
Máme tam jakousi kampan během SNP, prozatím jen testujeme abychom vychytali co nejvíce chyb a nedodělků |
|
|
|
Wolnas |
Přidané 12-10-2009 12:17
|
Nováček
Příspěvek: 41
Založený: 20.11.08
|
nazdar,
tak jsem nainstaloval 409m, ale když spustím mody, tak přestane jet 409m. Pokaždé, když chci spustit 409m, spustím Mods_OFF_4.09m exe a mám zpět 409m. Takhle můžu lítat všechny mody. Avia je super |
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 12-10-2009 12:43
|
Uživatel
Příspěvek: 1088
Založený: 01.10.05
|
Pokaždé když se probudím, tak se mi chce spát. Ale když usnu, tak se zase probudím. No není to super? |
|
|
|
Hiltos |
Přidané 12-10-2009 12:49
|
Uživatel
Příspěvek: 863
Založený: 28.04.06
|
To se ti jen zda |
|
|
|
57_OTU_Ford |
Přidané 14-10-2009 15:13
|
Nováček
|
57_OTU_Ford napsal:
Tajpan napsal:
HP_Clo-Clo napsal:
ups,
napr Povstalecké Slovensko SNP (1944).
No na něčem takovém pracujeme, je blok x map které rotují dle výsledku mapy předchozí, info o tom jsem psal v infu o serveru 57th OTU.
Máme tam jakousi kampan během SNP, prozatím jen testujeme abychom vychytali co nejvíce chyb a nedodělků
Vyřešeno, na serveru jede IL2SC ve spojení s databází a jelikož v DB nejsou nově přidaná letadla ze 4.09m tak server commander neví co s tím, doplnil jsem je ručne do databáze a vše jede jak má. No není to super, jen škoda že na foru letky 13 neprojevili o daný problém sebenší zájem, snad je to tím že serverový patch nedělali oni ale Oleg. Ale i přez to si myslím že nějakou snahu projevit mohli. No už je to jedno na řešení jsem přišel a problém odstranil. |
|
|
|
HP_Clo-Clo |
Přidané 14-10-2009 18:37
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 295
|
Vyřešeno, na serveru jede IL2SC ve spojení s databází a jelikož v DB nejsou nově přidaná letadla ze 4.09m tak server commander neví co s tím, doplnil jsem je ručne do databáze a vše jede jak má. No není to super, jen škoda že na foru letky 13 neprojevili o daný problém sebenší zájem, snad je to tím že serverový patch nedělali oni ale Oleg. Ale i přez to si myslím že nějakou snahu projevit mohli. No už je to jedno na řešení jsem přišel a problém odstranil.
Máš pravdu Forde, letadla chybí v databázi v IL2SC a také v datech v IL2SC. Neviň ale Daidalos ani Olega to je problém Genadichu, který na to prdí delší dobu. Nutno doplnit i v souboru il2fbds\IL2SC\Data\SAir a to ručně. Na HP statistiky nepoužíváme, takže tam to funguje bez problémů. (Jinak žádný patch do IL2SC nikdy nic nepřidával...) |
|
|
|
57_OTU_Ford |
Přidané 14-10-2009 19:37
|
Nováček
|
Já nikomu nedávám vinu za to že to má takový nedostatek, jen mi přišlo zvláštní že prostě nijak nereagovali na můj příspěvek, jako bych nic nenapsal, prostě mi to přišlo zvláštní, když vydám nějaký produk a někdo se mi ozve a specifikuje problém tak alespoň porojevím snahu ho nějak nasměrovat, nebo mu odpovím že nevím, ale tady nic ticho po pěšině, a to i tehdy když je problém v aplikaci třetí strany.
Ale je tu jedna zajímavost, il2sc jsem použil až na verzi 4.08m a nic jsem upravovat nemusel, přičemž ten soft nebyl aktualisovaný od roku 2006, jak to že jsem tam nemusel přidávat nic ze 4.08m že tam prostě vše bylo jak má?
No a na závěr, vážim si jejich práce a těším se na další jejich tvorbu. Jen bych byl mnohem spokojenější kdyby byli komunikativní i v případě že jde o server a ne jen o klientskou instalaci.
Upravil/a 57_OTU_Ford dne 14-10-2009 19:39
|
|
|
|
LesniHU |
Přidané 14-10-2009 22:24
|
Stařešina
Příspěvek: 5855
|
Neni to zvlastni, jen proste nebyl nikdo, kdo by to vedel. Neexistuje moznost, jak koordinovat sber otazek a nejasnosti z deseti vlaken na ruznych serverech a o kazde pozitivne zjistovat, ze na ni skutecne nikdo nedokaze odpovedet (aby bylo mozne poslat oficialni "nevime". Kdyz nekdo odpoved zna, odpovi, jinak proste doufa, ze nekdo jiny ji znat bude a napise ji. |
|
|
|
57_OTU_Ford |
Přidané 14-10-2009 23:03
|
Nováček
|
LesniHU napsal:
Neni to zvlastni, jen proste nebyl nikdo, kdo by to vedel. Neexistuje moznost, jak koordinovat sber otazek a nejasnosti z deseti vlaken na ruznych serverech a o kazde pozitivne zjistovat, ze na ni skutecne nikdo nedokaze odpovedet (aby bylo mozne poslat oficialni "nevime" . Kdyz nekdo odpoved zna, odpovi, jinak proste doufa, ze nekdo jiny ji znat bude a napise ji.
Jistě v tomto máš pravdu, proto jsem to psal i na forum letky 13, Omlovám že to vyznělo jako by byli úpně bez zajmu, oni reagovali jen ne na mne, hm asi jsem očekával příliž, je pravda že reagovali na takovou spoustu dotazů že ten můj mohl být i neumyslně minut. No problém se vyřešil , v podstatě jsem se měl rovnou podívat do DB a neotravovat zbytečně.
Salut a díky za ten patch
PS: kdy bychom mohli očekávat další ? |
|
|
|
Robo |
Přidané 07-01-2010 11:13
|
Uživatel
Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
http://www.simhq.com/_commentary/all_098b.html
Best Non-commercial Software Update / Add-on / Mod of 2009
Providing capabilities beyond what the original product featured is the force behind these winners.
SimHQ Award
Winner (2-way tie): Battle of Britain II: Wings of Victory 2.10 and IL-2 Series 4.09
Runner-up (3-way tie): Rise of Flight: The First Air War 1.009, RSRBR09, TSH 4.02 for Jane's F-18
SimHQ Reader's Choice Award
Winner: IL-2 Series 4.09
Runner-up: Over Flanders Fields: Between Heaven and Hell 1.32 |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 07-01-2010 11:20
|
Diskutující
|
RIP:
Salut a díky za ten patch
PS: kdy bychom mohli očekávat další ?
|
|
|
|
VGR_Terp |
Přidané 07-01-2010 12:38
|
Uživatel
Příspěvek: 591
Založený: 11.11.05
|
Gratulace. Jo jo kdy bude další? |
|
|
|
TozziFan |
Přidané 07-01-2010 12:41
|
Uživatel
Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
S! |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 07-01-2010 21:46
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
Super, gratuluju.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
kanister |
Přidané 07-03-2010 10:01
|
Nováček
Příspěvek: 9
Založený: 22.06.09
|
Ahoj.
Ja se omlouvam, jestli je to opakujici se dotaz. Nicmene nainstaloval jsem na novy PC verzi 4.08m (original), pres to patch 4.09m a presto mi to hlasi pri spusteni, ze poustim verzi 4.08m .... ?
Pritom jiny spousteci soubor tady nevidim. Mate nekdo nejakou radu pls?
Diky moc.
|
|
|
|
MK_Paja |
Přidané 07-03-2010 10:22
|
Uživatel
Příspěvek: 941
Založený: 29.09.05
|
kanister napsal:
Ahoj.
Ja se omlouvam, jestli je to opakujici se dotaz. Nicmene nainstaloval jsem na novy PC verzi 4.08m (original), pres to patch 4.09m a presto mi to hlasi pri spusteni, ze poustim verzi 4.08m .... ?
Pritom jiny spousteci soubor tady nevidim. Mate nekdo nejakou radu pls?
Diky moc.
Při instalaci zkontroluj cestu. Defaultně je myslím nastavená na C:\Program Files\Ubisoft\... |
|
|