November 23 2024 04:52:33
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Superpack C6, Ultrapack...a další...
Uzin
Ještě jednou k té turbulenci, kterou jde odstranit přemístěním souborů
96F4C2FA0F2B0FD0 , 684916A0E86D1CC8 , E9BD6E7219DE5998.
Jde o soubory z atmosferic modu od ZloyPetyrushko:
http://allaircraf...highlight=
Je tam i turbulence za stíhaným letadlem - od vrtulí.
Kdo chce, může si to přidat do AAA instalaceÚsměv

mkubani
Jirka napsal:

Nevím sice, kdy BOB bude, sám dělám ve vývoji software, takže vím, že plány a skutečnost jsou dvě odlišné věci, nicméně poměrně pravidelně procházím i jiné weby věnující se simulátorům. A tam se relativně často objevují informace o tom, jak Oleg pokračuje. Takže vím, že na tom maká a v jaké fázi zhruba je. Proto mě řeči o tom, že BOB nebude atd,atd, přijdou legrační.

Co se týče modů. Ani já nevěřím tomu, že by mody měly za cíl ILa zničit. Nepochybně jim jde o opak. Nicméně tím, jak je celé to modování chaoticky a roztříštěně provozováno tím ten sim IMHO vlastně ničí. Mě se dneska IL nejeví už jako kompaktní sim, byť s nedostaky. Dnes už je to rozbředlá hromada barevných čehosi, na kterou si každý šmoula může přihodit co se mu zlíbí.

100% suhlas s tymto nazorom aj z mojej strany. Pri vzniku AAA som na L13 fore otvorene kritizoval sposob vydavania a kvalitu modovania typu AAA. Zozal som za to kritiku z vlastnych radov, ale za tymto nazorom si stale stojim na zaklade mojich vlastnych skusenosti pri modovani do RB3D, EAW, CFS a SH3. Vydavanie modov otvorenym sposobom typu AAA a UltraPack rozhasilo celu integritu povodneho simu. Po kvalitativnej a obsahovej stranke je to tak 10-15% dobrych a kvalitnych modov verzus zbytocny a nekvalitny zvysok. To je samozrejme moj osobny subjektivny nazor, ale zalozeny na scenari, ktory som uz videl v minulosti pri inych simulatoroch.

Osobne som tipoval, ze modovanie pre IL-2 bude mat nasledovny vyvoj: max. 1,5-2 roky enthuziasmus z modovania -> mnozstvo plevelu, chaos, nekompabilita, rozsirenie cheatovania a celkova casova narocnost sledovat vyvoj modovania a individualneho aktualizovania hry -> postupne opadnutie zaujmu = zostane nam simulator, ktory ludia nebudu lietat kvoli niecomu inemu ako je len jeho vek a technicke limity stareho enginu. SoW:BoB este niekolko rokov po vydani nebude obsahovo schopne pokryt rozsah vzdusnych bojov tak, ako to ponuka stary Sturmovik. Bola by skoda, keby Sturmovik zakapal skor, ako sa BoB naplno rozbehne.

To povedane, dufam, ze v blizkej dobe vam budeme s istym teamom sikovnych ludi schopni ponuknut inu alternativu modovania resp. volajme to radsej modelovania. Sice sa obsahovo nebudeme snazit pokryt to mnozstvo, co najdete na AAA, ale budeme ponukat kvalitny obsah vydavany podobnym sposobom v uzavretych addonoch, ako to roky robil Maddox Games. Mozno to bude dokonca priamo s podporou MG. Nasim teamom pripravovany patch 4.09 bude krst ohnom, preto nebudem predbiehat udalosti. Viac informacii sa dozviete coskoro. Este chvilu strpenia.

Co sa tyka SoW:BoB, tak vas mozem ubezpecit, ze sa na tom sime tvrdo pracuje. Osobne si myslim, ze mozeme ocakavat este cca 1 rok cakania. Maddox Games a 1C presli nedavnou organizacnou zmenou, ktora myslim mierne oslabila ich team a rozpocet, ale zjavne sa z toho dostali bez vacsich problemov a pokracuju dalej. Takze netreba robit paniku. Vo svojom profesionalnom zivote tiez momentalne pracujem na dvoch projektoch, ktore trvaju cca 2 roky a tiez kazdu chvilu neukazujeme na verejnosti a ani nasemu zakaznikovi progres prace. Teraz sa maka, ukazovat sa bude neskor. Mrknutí
Upravil/a mkubani dne 23-07-2009 18:31

1stCL_Fucida
Po lehkém rozčarování z Ultrapacku (ve který jsem vkládal naděje uhledně sjednocení) mám na věc podobný názor jako ti dva pánové výše Smutný

Ha je to v phérdeli pane hrábě...
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Alan Grey
mkubani napsal:
To povedane, dufam, ze v blizkej dobe vam budeme s istym teamom sikovnych ludi schopni ponuknut inu alternativu modovania resp. volajme to radsej modelovania. Sice sa obsahovo nebudeme snazit pokryt to mnozstvo, co najdete na AAA, ale budeme ponukat kvalitny obsah vydavany podobnym sposobom v uzavretych addonoch, ako to roky robil Maddox Games. Mozno to bude dokonca priamo s podporou MG. Nasim teamom pripravovany patch 4.09 bude krst ohnom, preto nebudem predbiehat udalosti. Viac informacii sa dozviete coskoro. Este chvilu strpenia.

Držím palce a velmi se těším !!!!

http://www.alan-grey-page.cz/
Jirka
Alan Grey napsal:
mkubani napsal:

Držím palce a velmi se těším !!!!

Připojuji se. Úsměv

Lekk
Pánové - je sice užasné výše uvedená kritika a zhodnocení neuspěchu modování v rámci puvodní jednotné koncepce IL a zcela určitě je pravdivá - sám jsem min rok čekal než jsem se pustil do mod experimentů (čistě z neduvěry a neznalosti)
JENŽE ...
nikdo nikoho nenutí si ty mody instalovat, nikdo nikoho nenutí spouštět a převádět zaběhaný servery na nové mody, povolovat CRT2, nalejvat nové mapy, které mody potřebují a obráceně.
Vubec nikdo vás nenutí instalovat si ty mody na svém PC zázraku natož abyste se jimi zaobírali jakkoliv vážně.
Popravdě to byla největší demagogie Olega díky jeho monopolu nad hrou. Pokaždé nám vnutil něco nového co obsahovalo všechno staré a pár nových zvěrstev, která nijak výrazně (krom 4.01 a dále) nezasáhla do pocitu pilota z letu. Oproti tomu si dosti živě vzpomínám na komunitní nasranost, když museli zaplatit za nový adon a přitom si porád kupovali tu samou hru...to bylo řečí že je Oleg zlodej, že si necháva platit dvakrát za to samé.

Pokud mohu srovnat mody vs. standart 4.08m tak během dvou let vykrystalizoval zcela nový rozměr virt.simu, který je mnohem uvěřitelnější a propracovanější nežli se kdy Oleg dokázal dohrabat. Navíc je zadarmo a navíc je podporován na serverech, takže je to i online požitek a nikoliv offline onanie se stupidními AI.

Nebýt těchto komunitních aktivit, nebyla by ani potřeba nějakých souhrnných řešení updatu modu..protože bychom už dávno přestali lítat díky unylitě standartu. proč si to myslím - protže vidím večerní návštěvnost serverů s modem a bez modu. Dokonce i takový WC, věčně obsazené alespon zpulky, zelo prázdnotou dokud nepřešlo na mody.

Takže pokud srovnám přínos modu pro životaschopnost IL komunity - je to jedině plus ne-li spása. A taky se díky tomu těším na jakýkoliv nový mod, který vnese větší požitek do lítání a jako bonus i větší řád do prvotního zmatku. Co se týče samotné Ultry nikdy jsem neměl tak dokonalý pocit ze sezení před monitorem jako ted. A říct, že přestanu lítat protože ostatní cheatujou a podváděj a buhví co ještě s těma erama dělaj, je jenom zastírání pravdy - že se mi lítat nechce a hledám zpusob jak to hodit na okolí.

Takže prosím chtějte nebo nechtějte, ale nesvádějte to na (ne vždy dokonalou) práci mnoha dobrovolníků, kteří to dělají pro vás abyste si mohli vybrat.
Vždycky to mužete přeinstalit zpět na standart či na FB 2.5 a žehrat jen na Olega. Mrknutí

Jirka
To je ale IMHO ultra demagogie Lekku. Mrknutí
Upravil/a Jirka dne 24-07-2009 13:29

Lekk
Hmm já ji zkusil..proto píšu svuj názor. Co ty Jiřiku?Vyděšený
Upravil/a Lekk dne 24-07-2009 13:33

Lekk
PS: samozřejmě držím palce mkubani...jenom doufám, že to nebude cesta zpět.Mrknutí

j4ck41
mno Lekku mas treba pravdu v tom, ze ja uz asi litam jenom diky modum a treba grafika Ultrapacku je vec jaka me v tomhle mesici posadila pred Sturma - at uz online nebo offline - snad casteji nez v poslednim ctvrtroce ... jenze co si budem zastirat ... kdyz jsem vcera letel na Ultre offline misi ve ktery jsem s F4F-3 sejmul 5 Zer ve vzduchu a na zemi dalsich 10 Zer a Bettyn nez me dosla munice - mno nevim jestli to je uplne v poradku - anebo jsem holt stejne dobrej, ne-li lepsi, jak Stanley Wejtasa Šklebící se

EDIT: proste jednoduse receno .. ja bych uvital to o cem uz tady myslim bylo receno - jednotnej balik kterej by dodaval novy mapy, novy letadla, ficurinky pro oko a ucho ale kterej by nezasahoval do puvodniho simu
Upravil/a j4ck41 dne 24-07-2009 13:47

Jirka
VGR_Lekk napsal:
Hmm já ji zkusil..proto píšu svuj názor. Co ty Jiřiku?Vyděšený

No já, narozdíl od tebe, nejsem na laciný barevný udělátka co posunujou "dopředu". Na zakroucení si a sestřelení Jimika žádnej mod nepotřebuju. Vlastně potřebuju, jsem k tomu nucen, jinak bych si nezalítal už vůbec. AAA mě už dost otrávil lítání. A než nějakou ultru tak to radši trpaslíky. Šklebící se

Jirka
VGR_j4ck41 napsal:
mno Lekku mas treba pravdu v tom, ze ja uz asi litam jenom diky modum a treba grafika Ultrapacku je vec jaka me v tomhle mesici posadila pred Sturma - at uz online nebo offline - snad casteji nez v poslednim ctvrtroce ... jenze co si budem zastirat ... kdyz jsem vcera letel na Ultre offline misi ve ktery jsem s F4F-3 sejmul 5 Zer ve vzduchu a na zemi dalsich 10 Zer a Bettyn nez me dosla munice - mno nevim jestli to je uplne v poradku - anebo jsem holt stejne dobrej, ne-li lepsi, jak Stanley Wejtasa Šklebící se

EDIT: proste jednoduse receno .. ja bych uvital to o cem uz tady myslim bylo receno - jednotnej balik kterej by dodaval novy mapy, novy letadla, ficurinky pro oko a ucho ale kterej by nezasahoval do puvodniho simu

Ten Oleg je ale fakt děsná kurva. Tohle toto nám po celý ty roky nedopřát. Na to musí přijít až nějaká Ultra, abychom mohli mít z lítání konečně takovýhle potěšení. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

j4ck41
Jirka napsal:
.... A než nějakou ultru tak to radši trpaslíky. Šklebící se

zaarchivovano, zapamatovano

tak kdy nastoupis sluzbu v Altdorfu? Šklebící seŠklebící se

Jirka
VGR_j4ck41 napsal:
Jirka napsal:
.... A než nějakou ultru tak to radši trpaslíky. Šklebící se

zaarchivovano, zapamatovano

tak kdy nastoupis sluzbu v Altdorfu? Šklebící seŠklebící se

Jen co převálcuju Jimika v autíčkách. VyděšenýŠklebící se

j4ck41
jezis ... koukam, ze jsem na letosnim sletu VGR takrka rozlozil ... kdo se nenachytal na Mount & Blade tak ten zavisly na TrackManii

MartinQ
Ahoj, tak čtu tu diskuzi a mám z toho divný pocit. Lítáte teda s módama nebo na čistý 4.08. Co vlastně tedy lítáte? Já osobně mám čistýho ILa, občas se nechám sestřelit online na AH Šklebící se Moc se mi tedy modovat nechce a stále si hlídat nějaký nastavení a kam můžu s tíhle módem nebo s oním. Fakt je v tom slušnej maglajz.

Lekk
MaveQ to neřeš...prostě lítej online a až nebudeš mít kde..tak ti holt zustane jen takové to domácí žvýkáníVyděšený

MartinQ
Teď jsem dlouho online nebyl, ale že mě tam bijou, jak lvi o mříže. Úsměv

MK_Paja
VGR_j4ck41 napsal:
...mno Lekku mas treba pravdu v tom, ze ja uz asi litam jenom diky modum a treba grafika Ultrapacku je vec jaka me v tomhle mesici posadila pred Sturma...

Opravdu vyměníš hezčí grafiku za hru s jasnými pravidly bez čítů ?

Já sem asi divnej ale radši budu lítat proti kostičkám, ...

3IAP_Sasa
A vy jste opravdu takový optimisti, že si myslíte, že se na čisté 4.08 nedá čítovat. V každé hře to jde. Módy, nemódy. Například se dají používat v některých hrách externí prográmky, které přepisují výpočty originálního programu přímo v paměti počítače a ven posílají pak svoje data. Stejný princip jde určitě i u šturma i čistýho. Jak říkám. Pokud někdo čítovat chce, tak mu nikdo nezabrání a pokud někdo čítuje na serverech, tak asi čítuje málo, protože jsem teda nějakýho ukrutnýho nakopávače spojeneckých řití ještě nepotkal.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,021,645 návštěv