November 22 2024 14:26:30
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Logitech Flight System G940
Letka 13 Papa
nastavit ako to mas ty sa da...samozrejme
mne sa jedna ze s MSFFB2 som to mal (uz davno...kua davno) som to mal postupne...mne sa vidi ze som to mal urobene ze iny externy softik

ja si na ten 6dof trakovaci mod nejako neviem onee...

AH_Kraken
Valec napsal:
Krakene diky za radu.Ale bohuzel je problem vyresen jen z pulky.Trimy ted zatim drzi snad i Tecka fungujou ale oba kloboucky nejdou skoro vubec.Jeste nejaka rada by nebyla?Nahoru a do prava jdou furt ale dolu a doleva skoro nikdy.

To je mě líto. Jestli nepomůže překalibrovat celý joystik, tak mě napadá jen zkonrolovat konektory, jestli všechny piny správně doléhají a nejsou vychozené z toho cukání z kabel. Možná to chce kouknout se nahoru dovnitř pravé páky zda nemáš problém v připojení k těm klobučkům (to je taky jen pár šroubků).

saldy
Přinejhorším vyhledej RC prodejnu, ti kluci jsou tam bejvaj ochotný a velmi šikovný, vzadu maj dílnu, já tam nosim z práce TV ovladače ale i klávesnici od zabezpečovačky, dali mi do kupy i starší vysílač atd....
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
311_Tank
Zkousel nekdo uz ten vanocni Firmware 1.42 ?

Jestli ne tak Fuci mas porad dva kousky 940 ? bys to mh prubnout ? Šklebící se

1stCL_Fucida
Tanku, viz. má reakce v tomto vláknu ze dne dne 26.12.2010 22:27 Úsměv Firmware je OK.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

311_Tank
Aha tak daleko sem zpatky nedolistoval Úsměv Ok tak ja to tedy risknu.Šklebící se
Dik
Upravil/a 311_Tank dne 30-12-2010 04:09

1stCL_Fucida
Kdyžtak pak napiš i svoje dojmy pls, přecijen můj pohled je jen pohledem jedince. Tak ať následníci mají z čeho vybírat.

311_Tank
Nejvic me na tom odrazuje ta nevratnost ty zmey. Clovek by rek ze by to melo jit flashnout zpatky na starej FW.

saldy
teda zahřívá se joy pekelně, ty 2 obdélníky na spodní straně, na tom nejde udržet prst, dnes jsem mu dal taky záhul, po pár hodinách uvolnil vůle, pravděpodobně byl přehřátej...možná by bylo vhodný dát pod něj chladící podložku, pokud joy někdo chce přišroubovat napevno, měl by být spodek částečně otevřený, i když to je ve vzduchu, tak ta škvíra je malá.
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
311_Tank
Tak sem zkusil novej frirmware a nejsem nadsen.

Duvodem je to ze na puvodnim firmware joj kladl odpor podle rychlosti a podle vychyleni plochy ted klade ciste jen podle rychlosti. Naštvaný
Mozna se mi to jen zda jak byl joj predtim volny na stredu ale mam za to ze kladl minimalne dva stupne odporu v zavyslosti na rychlosti coz je imho dobre.

1stCL_Fucida
Já včera dal intenzivnější 2 hodinovej dogfight na pádovce (v mém podání to znamená mezi zoomováním občas zakroutit na pádovce) a knipl se přehřát nestihl, byť tedy teplota základny narostla dost.

Nastavení nakonec, které se mi nakonec jeví jako vyhovující je: 100 - 90 - 100 - 0 + axis sensitivity na 100% místo defaultních 50%. Létá se mi s tím hodně dobře, pomalu se začínám cítit jako na MSSWFF2 Úsměv

313_Sheddan
LGS 5.10.127, FW 1.42, nastaveno podle Geschwadertamto Fučidy, v conf.ini na obou osách 0 1 4 9 16 25 36 49 64 81 100 0 a spokojenost. Sice to úplně ideální není, ale v rámci možností je to dobrý.

http://www.letistechrudim.cz
1stCL_Fucida
Tak si říkám, jestli nejsi na Geschwadertamto poněkud drzý? Úsměv

Ty...ty...ty...pilote bez vlasů! Úsměv

313_Paegas
Tak jsem zjistil, že jsem měl software 5.09, teď už mám 5.10 a je to opravdu lepší (firmaware 1.42), ale i tak 6 let na X52 mi nějak nedovolí nastavit víc jak 60% a stím jsem opravdu spokojený, zbytek mám na 110%.

Takže :
110%
60%
110%

Mrknutí díky za pomoc při ladění

311_Tank
Vas nesere ze velikost odporu paky se nememi v zavyslosti na vychyneni kontrolnicvh ploch ?

Predtim sem vedel ze kdyz zacla paka klast vetsi odpor ze brzo zacnu pretahovat, ted je jedinym indikatorem vibrace. Smutný

Vavic mi to po tech 260kmh přijde defakto bezezmeny.

BTW stim 100-90-100 mate stazeny krivny na vibraci pri strelbe a turbolencich ne ?

1stCL_Fucida
Já nemám Úsměv Když jen trochu výrazněji zabírám, tak cítím lehké brnění, které zesiluje až do odtržení. Stejně tenhle stav zjišťuju i v reálným letadle, ale tam je to vedle ruky trochu cítit i v zadku.

311_Tank
Muzu mit tvoje nastaveni FF ? myslim ty fajly z Ila Úsměv

1stCL_Fucida
Určitě, ale nesmím na to zapomenout. Kdybys je do neděle neměl, tak se mi pls připomeň. Nicméně myslím, že jsem je nikdy neměnil a mám tedy Olegův default.

Valec
Muze nekdo popsat co by ktere sily meli zesilovat a zeslabovat.Overall,Spring a Damper.
Upravil/a Valec dne 31-12-2010 17:53

Valec
311_Tank napsal:
Tak sem zkusil novej frirmware a nejsem nadsen.

Duvodem je to ze na puvodnim firmware joj kladl odpor podle rychlosti a podle vychyleni plochy ted klade ciste jen podle rychlosti. Naštvaný
Mozna se mi to jen zda jak byl joj predtim volny na stredu ale mam za to ze kladl minimalne dva stupne odporu v zavyslosti na rychlosti coz je imho dobre.
Souhlasim s Tankem.Nebyt predtim te stredove vule bylo by to supr.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,016,191 návštěv