Kde je "RESPEKT" ?
|
-RFF-Cmeptb |
Přidané 21-09-2009 14:19
|
Nováček
Příspěvek: 91
Založený: 23.04.07
|
Anton napsal:
Pro -RFF-Cmeptb: O nacheatovaných letadlech se nebavím už jsem takové mistry zažil a je to hnus.
No ale máš pravdu pokud se spustíš z výšky můžeš mnohé Bf-109 překvapit i tak máš ale jen malou šanci že ji úspěšně napadneš pokud ta Bf-109 vyhlíží svou kořist a letí tak 400 a více protože již nesoupá tvá šance na úspěšný přepad je mizivá a to se ještě musíš modlit aby tě pilot na Bf-109 nespozoroval.
Jinak samozřejmě je to hodně o zručnosti a schopnostech pilotů, už jsem viděl čajky co nějakou dobu tahaly Bf-109 za nos. Vše je to ale založené na tom aby se pilot na Bf-109 netrefil. Nemáš však pravdu že tady taktika nic nezmůže právě že ta je v ten okamžik velice důležitá pokud použiješ správný styl boje snížíš šanci na přežití I-15 a to podstatně.
Bohužel mě bombardování nikdy moc nešlo tak vždy jsem raději ten stihač co bombarédy sestřeluje nebo kryje.
Co se týče té ameriky je zajímavé že kdybych tu napsal jak je Jak-1 na kulový tak by mě všichni pochválily. Kdybych napsal o nesestřelitelné I-15 tak by to vypadalo stejně. Ale pokud se zmíním o tom že I-15 pro mě nepředstavuje hrozbu hned mě tu málem umlátily i přesto že to vychází z mých vlastních zkušeností tak ti co tu na I-15 skálopevně obhajují se mi to snaží vyvrátit ale je mi líto prostě v souboji pro mě dvě I-15 nepředstavují hrozbu ale jeden Jak-1 ji představuje.
Pro další oponenty:
Jak jsem psal výše, klidně si červení na všech možných mapách berte proti Bf-109F pokud možno proti Bf-109G své hrdiné dvojplošníky to vám nevyvracím pokud se vám na nich dobře létá coby ne.
Budu velice rád.
Já jen autorovy témtu který chtěl vědět z čeho mám na německých letadlech respekt to jsem také napsal. V té době je to Jak-1 na tom se nic nezměnilo.
Ad. Nacheatovani letadlo neoznacuji ze cheatuji nebo neco takoveho...ale oznacuji letadla vlastnosti kterych v kontexty namodelovani ve hre jsou jejich parametry nadsazene.
ad. Co se týče té ameriky je zajímavé že kdybych tu napsal jak je Jak-1 na kulový tak by mě všichni pochválily.
Prave jses u mne pohorsil o 100%
ad. ale jeden Jak-1 ji představuje.
To kazde letadlo vzdy zavisi na situaci, zrucnosti a taktice protejska.
Vyber letadel proti jednotlivim strojum...prave o to jde ze co se tyce ruskych letadel tak se musi brat roznoruda aby mohli vytvaret vhodnouo taktiku boje. 1xcajka + 1xJak udela vice nez 2xCajky nebo 2xJak v urcitich situacich. |
|
|
|
-RFF-Cmeptb |
Přidané 21-09-2009 14:24
|
Nováček
|
Anton napsal:
-RFF-Cmeptb napsal:
Letecke souboje taky nejsou o tom 1v1. To si muzes chodit na specialni duel servery.
A pak posuzovat uroven pilotu na serveru na zaklade jedneho souboje. Mam taky dny blbec...kdy se do toho sednu a 3x se rozflaknu na zemi nez normalne odstartuji...tak je des koukat na to co provadim ve vzduchu....ale to je trosku jine tema . Nelibi se ti jak se tu lita bez na jinej server vice arcadovej...tak te proskolej ve strileni. Pujdes na valku tam te proskoleji ve skupinovem letani....je to jednoduche jak facka
Kdo tu píše o soubojích 1v1? O tom tu píšeš ty když mluvíš jak s I-15 snadno překvapíš befko
Právě ty manévry o kterých mluvím a styl boje počítá s početní převahou či soubojem více letadel nejde o duelové manévry biť mnohé z nich se také dají tak použít.
Já jsem psal že se mi nelíbí?
Jsi vtipálek mě se naopak velice líbí to že můžu sestřelovat dvojplošníky na Bf-109, výš jak mě bavila mapa proti polákům?
Pokud se ti to nelíbí tak běž spíše sám na arkádový server možná se ti tam bude líbít. Já mám raději větší realitu. (docela jsi mě zklamal že jsi to nepoznal z předchozích příspěvků)
Nepoznal, ale ted jsme si kvit |
|
|
|
Jirka |
Přidané 21-09-2009 14:26
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
Založený: 02.11.05
|
Anton napsal:
Jirka napsal:
Jedinej správnej souboj je o točení na malé rychlosti. Není v ILovi nic krásnějšího, než befko s ruční brzdou a Vogonův zouvák.
Antone, přečti si Turbínu, dej si mokrej hadr na hlavu a uvědom si, že hraješ gamesu, plnou pseudoletadýlek podobnejch těm na starejch fotkách, který ale lítají narozdíl od reálu úplně rozkurveně.
No výš mě to i baví beru vlastnosti stodevítky co je ve hře nikoliv v realitě. Tedy tvé "kecy" o mokrém hadru nějak nechápu nepotřebuješ ho náhodou?
PS: kdyby jsi se raději přidal do tématu.
Nuda, nuda, šeď, šeď. Tohle téma jsme tu už stokrát proflejmovali před pěti lety.
Akorát by mě moc zajímalo, jestli je správně "keci" nebo "kecy" ? Není mezi přítomnými učitel češtiny ? |
|
|
|
1stCL_Fajlow |
Přidané 21-09-2009 14:27
|
Uživatel
Příspěvek: 565
Založený: 02.01.06
|
V dnešní době na co učitele? Dneska se všechno naučíš od googlu |
|
|
|
-RFF-Cmeptb |
Přidané 21-09-2009 14:28
|
Nováček
|
Jirka napsal:
Akorát by mě moc zajímalo, jestli je správně "keci" nebo "kecy" ? Není mezi přítomnými učitel češtiny ?
Výsledky 1 - 10 z asi 403 000 na dotaz keci. (0,08 sekund)
Výsledky 1 - 10 z asi 398 000 na dotaz kecy. (0,08 sekund) |
|
|
|
Anton |
Přidané 21-09-2009 14:29
|
Nováček
Příspěvek: 27
Založený: 20.01.08
|
-RFF-Cmeptb napsal:
Ad. Nacheatovani letadlo neoznacuji ze cheatuji nebo neco takoveho...ale oznacuji letadla vlastnosti kterych v kontexty namodelovani ve hre jsou jejich parametry nadsazene.
ad. Co se týče té ameriky je zajímavé že kdybych tu napsal jak je Jak-1 na kulový tak by mě všichni pochválily.
Prave jses u mne pohorsil o 100%
ad. ale jeden Jak-1 ji představuje.
To kazde letadlo vzdy zavisi na situaci, zrucnosti a taktice protejska.
Vyber letadel proti jednotlivim strojum...prave o to jde ze co se tyce ruskych letadel tak se musi brat roznoruda aby mohli vytvaret vhodnouo taktiku boje. 1xcajka + 1xJak udela vice nez 2xCajky nebo 2xJak v urcitich situacich.
AD1: Tak to se omlouvám špatně jsem pochopil.
Máš pravdu že vůči realitě je tu spousta věcí špatně namodelovaných a dalo by se o tom psát do večera. Jenže celou dobu píši o letadlech co najdeš ve hře s vlastnostmi jaké jim přisuzuje hra. Ty jsou navíc často dost blízko realitě.
AD2: zde není co dodat
AD3: To je právě to pokud na Bf se v souboji pohybuješ rychle tak pomalé letadla tě neohrozí bez rozdílu a hrozbou tak zůsávají jen ty relativně rychlé. (vše vůči tvému letadlu)
Kombinované síly jak jsi psal bývají velice časté někdy nepříjemné jindy však moc ne, jelikož třeba když je jeden jak a jedna čajka a ty je napadneš stačí se ve vysoké rychlosti zavěsit za jak ten trošku pokropit a neztrácet rychlost čajka mu jen okamžitě nepomůže díky tomu že je pomalá a ty máš pak chvylku času na palbu kdyby sebou měl třeba Miga no tak to by jsi měl spíše sekundy jelikož Mig je velice rychlý.
Horší takové kobinace s čajkama jsou když se piloti na Bf-109 nechají zatáhnout do soubojů v malé rychlosti to pak můžou nastat pro čajku žně. |
|
|
|
Anton |
Přidané 21-09-2009 14:34
|
Nováček
|
Jirka napsal:
Nuda, nuda, šeď, šeď. Tohle téma jsme tu už stokrát proflejmovali před pěti lety.
Akorát by mě moc zajímalo, jestli je správně "keci" nebo "kecy" ? Není mezi přítomnými učitel češtiny ?
No vidíš takže po pěti letech je to zpět vidíš jak se historie opakuje.
Jinak na gramatice nebazíruji tedy jestil je správě to nebo ono mě až tak nezajímá hlavně když z toho výjde myšlenka kterou autor chtěl říci. |
|
|
|
1stCL_Fajlow |
Přidané 21-09-2009 14:34
|
Uživatel
|
-RFF-Cmeptb napsal:
Jirka napsal:
Výsledky 1 - 10 z asi 403 000 na dotaz keci. (0,08 sekund)
Výsledky 1 - 10 z asi 398 000 na dotaz kecy. (0,08 sekund)
máte špatný systém hledání příteli . Kec bez kecu jako hrad bez hradu |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 21-09-2009 14:35
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
Založený: 30.09.05
|
Anton napsal:
Ale pokud se zmíním o tom že I-15 pro mě nepředstavuje hrozbu hned mě tu málem umlátily i přesto že to vychází z mých vlastních zkušeností tak ti co tu na I-15 skálopevně obhajují se mi to snaží vyvrátit ale je mi líto prostě v souboji pro mě dvě I-15 nepředstavují hrozbu ale jeden Jak-1 ji představuje.
No myslím, že si velmi divný pilot, když máš na Bf-109f a výš strach z Jak-1 a nebojíš se dvou I-153 (I-15 tuším dodnes v ilovi neni). |
|
|
|
Anton |
Přidané 21-09-2009 14:40
|
Nováček
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
No myslím, že si velmi divný pilot, když máš na Bf-109f a výš strach z Jak-1 a nebojíš se dvou I-153 (I-15 tuším dodnes v ilovi neni).
No spíše jsi divný pilot Bf pokud se bojíš I-153 (zde se omlouvám máš pravdu I-15 ve hře není). I-153 se na mě nemůže pořádně spustit dá se jí uniknout a může jich být třeba tucet ale ze souboje můžu "zdrhnout" kdy se mi zachce.
Pokud mě však překvapí nebo se na mě snese jeden Jak-1 tak je problém jelikož Bf-109 je sice výkonově lepší ale pokud měl Jak dobrou počáteční pozici tak se mohou výhody Bf smazat pro I-153 to většinou neplatí jelikož jsou již příliš pomalé.
Upravil/a Anton dne 21-09-2009 14:41
|
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 21-09-2009 14:44
|
Diskutující
|
Anton napsal:
1)No spíše jsi divný pilot Bf pokud se bojíš I-153 (zde se omlouvám máš pravdu I-15 ve hře není).2) I-153 se na mě nemůže pořádně spustit dá se jí uniknout a může jich být třeba tucet ale ze souboje můžu "zdrhnout" kdy se mi zachce.
Pokud mě však překvapí nebo se na mě snese jeden Jak-1 tak je problém jelikož Bf-109 je sice výkonově lepší ale pokud měl Jak dobrou počáteční pozici tak se mohou výhody Bf smazat pro I-153 to většinou neplatí jelikož jsou již příliš pomalé. 1) Dobrý... Zkus příště nařknout Stalina, že je humanista..
2)Právě, že to platí pro oba typy letadel jak pro Jaka, tak pro I-153 a neboj se, oba tě taky dokáží sestřelit, když to posereš.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 21-09-2009 14:45
|
|
|
|
Anton |
Přidané 21-09-2009 14:47
|
Nováček
|
1) Dobrý...
2)Právě, že to platí pro oba typy letadel jak pro Jaka, tak pro I-153 a neboj se, oba tě taky dokáží sestřelit, když to posereš.
AD2: no to co jsi napsal platí pro všechny typy letadel, když to posereš smrtí se ti může stát třeba i bombardér nebo úplně kdokoliv.
Jenže to mi respekt nenažene je to pak moje vlastní pitomost bez ohledu na letadlo, polské letadla mě taky ostřelovaly při vzletu, jenže to pak není o respektu k letadlům o kterém se tu bavíme.
Upravil/a Anton dne 21-09-2009 14:50
|
|
|
|
1stCL_Fajlow |
Přidané 21-09-2009 14:47
|
Uživatel
|
já na svym sčotu I-15 mám. A dokonce 2 typy.. Je to takový to předpotopní a trčej tomu nějaký 2 kramle z trupu ne ..?
Upravil/a 1stCL_Fajlow dne 21-09-2009 14:47
|
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 21-09-2009 14:52
|
Diskutující
|
Anton napsal:
AD2: no to co jsi napsal platí pro všechny typy letadel, když to posereš smrtí se ti může stát třeba i bombardér nebo úplně kdokoliv. Sorry ale ty si přímo koleduješ o to dostat výprask od dvou I-153, neb pilot který se bojí jednoho Jaka-1 a machruje tu na čajky, je skutečně divnej...
Hele Fajlow a neni náhodou "c" měkká samohláska, tedy automaticky měkké i (keci)? Jen se ptám, něco takového sem kdysi na škole zaslechl.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 21-09-2009 14:53
|
|
|
|
-RFF-Cmeptb |
Přidané 21-09-2009 14:54
|
Nováček
|
Antone: A co IL2? dvojice ilu predstavuje pro tebe hrozbu?
Upravil/a -RFF-Cmeptb dne 21-09-2009 14:55
|
|
|
|
Hanss |
Přidané 21-09-2009 14:57
|
Uživatel
Příspěvek: 624
Založený: 29.09.05
|
Hele Fajlow a neni náhodou "c" měkká samohláska, tedy automaticky měkké i (keci)? Jen se ptám, něco takového sem kdysi na škole zaslechl.
jj, stejně jako u ciklisty a traktorysty např |
|
|
|
1stCL_Fajlow |
Přidané 21-09-2009 14:57
|
Uživatel
|
cyp je taky s tvrdym .. Takže minimálně tyhle 2 slova budou podle mě výjimka potvrzující plavidlo
Upravil/a 1stCL_Fajlow dne 21-09-2009 14:59
|
|
|
|
Anton |
Přidané 21-09-2009 14:59
|
Nováček
|
Sorry ale ty si přímo koleduješ o to dostat výprask od dvou I-153, neb pilot který se bojí jednoho Jaka-1 a machruje tu na čajky, je skutečně divnej...
Výš mě se strašně líbí to že když někdo napíše že čajka není hrozba tak podle tebe machruje ale když nekdo napíše jak zlikviduje nebo přepadne s pomalou čajkou befko tak to je v pořádku. Skutečně k smíchu.
Je mi líto, čajky pro mě hrozbu obecně nepředstavují už jsem přilétal do souboje a viděl jsem jedno befko proti třem rusům pak jsem viděl že ty dvě u země jsou I-153 tak jsem okamžitě do souboje šel jelikož ty dvě nepředstavovaly hrozbu a vrhnul se na to třetí letadlo, to že I-153 se potvrdilo po sestřelení jejich rychlejšího kolegy nic nezmohly i když byly dva, po krádkém pronásledování se na ně z výšky vrhla další stodevítka a po chvýli bylo uklizeno.
Prostě podle mě spíš tu dělají strašný ramena piloti I-153 stím jak tu bájí o přepadení stodevítky je ale zajímavé že pojmy jako "nesestřelitelná" čajka ti jako machrování nepříjdou.
Upravil/a Anton dne 21-09-2009 15:00
|
|
|
|
Anton |
Přidané 21-09-2009 15:01
|
Nováček
|
-RFF-Cmeptb napsal:
Antone: A co IL2? dvojice ilu predstavuje pro tebe hrozbu?
Pokud na mě musí jít minimálně ve dvojci tak respekt k nim skutečně nemám. |
|
|
|
313_OTTO |
Přidané 21-09-2009 15:03
|
Uživatel
Příspěvek: 547
Založený: 03.10.05
|
Smrťáku, myslíš tu nejlepší stíhačku své doby?
Anton, myslíš si, že jsi v bezpečí, když zoomuješ v Bf jednu I153? Nezsapomínej, že se otočí na pětníku. Kolik "pilotů si to taky myslelo"- Nezapomínej že je kanonová verze I153. Není nic sladčího, než pohled na pilota Bf jak bezstarostně stoupe a ty v I153 po kraťoučkém a rychlém esíčku mu pošleš dávku z kanónů na motor. Pak to bf moc nenadělá a jeho výkon je tatam .
Jo a nesplet ses trošičku s tim polskem, když mluvíš o dvouplochách??? |
|
|