dnes jsem ji koupil a prodavač ji nemohl vynachválit :))
brát s rezervou (i když tenhle pán přeci jen něco zná a ví), ale důležité je, že kniha prý obsahuje dost informací, které Izraelci neradi zveřejňují. Nevím sice, jak se k nim teda autoři dostali :D, ale snad to bude pravda ;)
jinak šla ke mně ještě knížka MiGy nad Severním Vietnamem a taky vypadá zajímavě :) Prý tam jsou info ohledně dodávek a jakým způsobem se uskutečňovaly (třebas přes ČSSR)
a taky jsem tam koukal na knihu od Rajlicha o Františkovi, ale nějak jsem, pod dojmem tédle diskuze, raději odolal :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Chtěl bych 9 767 titul. Máš volně stažitelné pdf, nebo to jsou placené tituly? Ten seznam by se hodil hodit rovnou sem. Určitě se dost lidí najde co by si z 11 000 titulů vybrala.
Neviem ktorý je 9 767 titul 😁...ale je to cca do 500 ČS publikácií, 5000 zahraničných väčšinou En, a 6000 časopisov cz de En fr. Mám zoznam v tabuľke ktorú tu nechcem moc davat verejne, keďže ju zdieľam z mojho súkromnom google účtu. Do PM ti ho pošlem.
Saldy mám tu publikáciu ako aj ďalších cca 20+ o me 262...ak niekto niečo zháňa môže napísať, alebo ten zoznam buď ja alebo cassius niekam upne napr na ulozto, a uverejní odkaz sem...ale teraz ten tabuľkový zoznam na Google má tu výhodu že je aktualizovaný cca raz za týždeň.
Už nemám doma místo na další knihy, ale zjistil jsem, že toho mám už tolik a nic si nepamatuju, že si čtu knihu znova po 15-20ti letech a mám to jako nový
Teď nedávno jsem ty starý knížky vytáhnul a četl znovu.
Příjemné zjištění bylo, že knížky od Fajtla jsou i po těch letech pořád stejně dobré a náramně jsem se pobavil u komoušského doslovu u "Jak se plaší smrt"
Že Anglie s Francií chtěly napadnout Sovětský svaz atd.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.