November 22 2024 06:41:45
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Enjoyr Patch pro DGen dyn.kampaně -v.5.2
Paulus
Tak jo! Šklebící se
Zveřejňuji kampaň „Bitva o Británii - sezóna Hurricanů“.

BOB_HURRI_CS.rar

Kritiku sem!
Vyděšený

Pokud používáte "Forgotten_Countries_v1.01" můžete si změnit GB za CZ (BOBCS Hurri/Missions/Campaign/CZ)

Aspoň tam něco budeŠklebící se

Zjednodušil jsem instalaci. Úsměv
Upravil/a Paulus dne 15-04-2009 19:41

veikso
Tak pro natvrdlé: Jak to spustím?Zamračený
Mám UI 1.1. Nainstaloval jsem AAA community map pack. V EnjoyrPatch jsem našel složku JSGME_CZ a šoupl ji do hlavního adresáře Šturma (bez jakékoliv instalace). Přesunul jsem do ní složku „BOBCS Hurri“ a aktivoval. Aktivoval jsem i -CS jednotky, -Czechoslovaks-Alied_medals_pack a -Dgen mod cs piloti v RAF. No a co teď? Přes kariéru jsem nic nenašel. Ve FMB taky ne. Prosím polopatickySmutný DěkujiMrknutí

Cracken
Doporučoval bych jednodušší instalaci pro uživatele - ne každý ví, co kam a proč kopírovat. Viz moji Lovci ponorek: http://www.missio...ils&id=120

Uživatel nakopíruje vše rovnou a nemusí hledat, co kam patří...
Upravil/a Cracken dne 12-04-2009 18:47

Paulus
veikso napsal:
Tak pro natvrdlé: Jak to spustím?Zamračený
Mám UI 1.1. Nainstaloval jsem AAA community map pack. V EnjoyrPatch jsem našel složku JSGME_CZ a šoupl ji do hlavního adresáře Šturma (bez jakékoliv instalace). Přesunul jsem do ní složku „BOBCS Hurri“ a aktivoval. Aktivoval jsem i -CS jednotky, -Czechoslovaks-Alied_medals_pack a -Dgen mod cs piloti v RAF. No a co teď? Přes kariéru jsem nic nenašel. Ve FMB taky ne. Prosím polopatickySmutný DěkujiMrknutí

Otevři "Kariera" najdi "RAF" a pod rozbalovacím okénkem Kariera v pravo poslední kampaň musí být "Bitva o Británii - sezona Huracanů

Přes JSGME je to nejednodušší. Víc zjednodušit to už neumím.
Upravil/a Paulus dne 12-04-2009 21:51

veikso
von Pavel napsal:
Otevři "Kariera" najdi "RAF" a pod rozbalovacím okénkem Kariera v pravo poslední kampaň musí být "Bitva o Británii - sezona Huracanů

Přes JSGME je to nejednodušší. Víc zjednodušit to už neumím.

No právě že není, jinak bych se neptal. OK, vykakám se na JSGME protože s tím asi neumím pracovat a nasypu to klasicky do složek. Akorát asi nebudu mít všechny ty mody...

Enjoyr
von Pavel napsal:
toto mne velice zaujalo. Fungující volbu CZ bych bral. V mnou předělané kampani bojuje CZ letka!
Láká mne udělat dynamickou kampaň CZ.
Má-li někdo zajímavý příběh sem sním.
Šklebící se

Smutný, jsem zvědav na tvé poznatky s rozchozením dynamické CZ kampaně, mořil jsem se s tím párkrát,ale mám obavy že to prostě bez zásahu do DGen.exe nepůjde.... Smutný, .... i když možná jedna cesta jak to obejít by... snad... ještě vyzkouším... Šklebící se

www.enjoyr-page.cz
313_123
to já sem zvědav jak chceš do dynamické kampaně dát ten zajímavý příběh Úsměv
Upravil/a 313_123 dne 14-04-2009 12:06

Paulus
veikso napsal:

No právě že není, jinak bych se neptal. OK, vykakám se na JSGME protože s tím asi neumím pracovat a nasypu to klasicky do složek. Akorát asi nebudu mít všechny ty mody...

Ještě mne napadlo, máš tam mapu „MAP CAN_Channel/CAN_40“. Bez ní se to tam taky neobjeví!Zamračený

Ozvěte se ostatní jestli Vám kampaň funguje. Je to moje první kampaň.
Upravil/a Paulus dne 14-04-2009 14:27

veikso
No pokud není součástí UI 1.1 tak ji nemám. Mám jenom English_Channel_1940. Hoď odkaz. A asi to teda připiš do README. Možná dělám něco špatně v tom JSGME. Má to být takhle?
[img]http://img98.imageshack.us/img98/6835/jsgme.jpg[/img] is not a valid Image.

Paulus
pro "veikso"

Chvíli jsem hledal kde by mohla být chyba. Mám vše včetně UMI 1.1 nainstalovaný přes JSGME. Tak jsem to vše odinstaloval a postupně pouštěl mody a zjistil jsem toto:
Pokud máš opravdu instalovaný Unified mod installer version 1.1 je nutné zapnout v "Il2VersionSwitcher" versi 4.09b 1 Mod nebo 4.09b 1 Mod with 6DOF (Většinou: C:\ Program Files\Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946\Il2VersionSwitcher).
Mrknutí
Ostatní mody
[MOD]Addon to Flag pack3 Czechoslovakia, Hungary, Poland
Gore2 Effect Or (Blood + Bullet Holes) uppdated
-CS jednotky
-Czechoslovaks-Alied_medals_pack
-Dgen mod cs piloti v RAF atd.
jsou jen pro vylepšení a aby se ve hře objevily všechny předměty co jsem tam vložil.
Bez nich lze kampaň spustit

Readme jsem upravil.

BOB_HURRI_CS.rar

Úsměv
Upravil/a Paulus dne 15-04-2009 19:42

veikso
Fakt mám Unified mod installer version 1.1, přepnuto na 4.09 Mod a nic. Jak budu mít čas, hodím si to ručně do složek a vyzkouším. Díky za trpělivost.
Jenom by mě zajímalo, jestli to ostatním funguje přes JSGME, případně jestli se JSGME musí nějak instalovat (jenom jsem ho rozbalil) a co tam dělám špatně.

Enjoyr
von Pavel napsal:
veikso napsal:

Ještě mne napadlo, máš tam mapu „MAP CAN_Channel/CAN_40“. Bez ní se to tam taky neobjeví!Zamračený

Ozvěte se ostatní jestli Vám kampaň funguje. Je to moje první kampaň.

Pavle,všechno funguje jak má - kampaň instalována jak přes JSGME ( a to jak original do složky GB,tak po přejmenování GB na CZ do československé složky v Carrier) , tak natvrdo ručně do obou složek (GB i CZ)... Mrknutí
(při UI 1.1 a switcher pro 4.09b 1 Mod)
...ještě ji ale musím prolétnout Úsměv, instalace ale v poho

www.enjoyr-page.cz
Enjoyr
veikso napsal:
Fakt mám Unified mod installer version 1.1, přepnuto na 4.09 Mod a nic. Jak budu mít čas, hodím si to ručně do složek a vyzkouším. Díky za trpělivost.
Jenom by mě zajímalo, jestli to ostatním funguje přes JSGME, případně jestli se JSGME musí nějak instalovat (jenom jsem ho rozbalil) a co tam dělám špatně.

....možná bude chyba v tom,co píšeš o něco výše: ,,V EnjoyrPatch jsem našel složku JSGME_CZ a šoupl ji do hlavního adresáře Šturma (bez jakékoliv instalace),,

Do adresáře hry šoupni jen samotný JSGME.exe (ze složky JSGME_CZ) - pokud jsi tam dal celou tuhle složku,tak to není O.K.
Dále: samotnou složku s mody - tedy složku JSGMEMODS už Patche instalují samy do adresáře hry.

Patche neinstalují JSGME.exe do adresáře hry,protože je verze JSGME.exe počeštěná a eng - tak aby to nepřepisovalo JSGME.exe těm,co už některý používají...

Jednoduchá kontrola,jestli JSGME.exe opravdu nasypal Pavlovu kampaň tam,kam má je, že se po zapnutí módu s jeho kampaní podíváš do adresáře ILa - \Ubi Soft\IL-2 Sturmovik 1946\Missions\Campaign\GB ... a když tam bude složka BOBCS_Hurri, tak JSGME funguje tak,jak má .

www.enjoyr-page.cz
Enjoyr
veikso napsal:
No pokud není součástí UI 1.1 tak ji nemám. Mám jenom English_Channel_1940. Hoď odkaz. A asi to teda připiš do README. Možná dělám něco špatně v tom JSGME. Má to být takhle?
[img]http://img98.imageshack.us/img98/6835/jsgme.jpg[/img] is not a valid Image.

..tady je ta chyba vidět - v té cestě D:\Program Files\UbiSoft\IL-2 Sturmovik 1946\JSGME_CZ\JSGMEMODS\ je navíc ta složka \JSGME_CZ\

cesta u tebe musí být tato:
D:\Program Files\UbiSoft\IL-2 Sturmovik 1946\JSGMEMODS\ Mrknutí

Tedy do adresáře D:\Program Files\UbiSoft\IL-2 Sturmovik 1946\ nakopíruj složku JSGMEMODS a JSGME.exe
Upravil/a Enjoyr dne 15-04-2009 22:52

www.enjoyr-page.cz
veikso
Díky moc Enjoyr! Už to šlape. Tušil jsem chybu v JSGME.
Tak jo, jdu do toho. Přeletím draka!Vyděšený Tak to sedí...Šklebící se

Enjoyr
veikso napsal:
Díky moc Enjoyr! Už to šlape. Tušil jsem chybu v JSGME.
Tak jo, jdu do toho. Přeletím draka!Vyděšený Tak to sedí...Šklebící se

Mrknutí Úsměv

www.enjoyr-page.cz
veikso
Teď ještě jeden zvědavý dotaz. Proč jsou některé mody šedé (viz. obrázek)?

Paulus
veikso napsal:
Teď ještě jeden zvědavý dotaz. Proč jsou některé mody šedé (viz. obrázek)?

Ten poslední mod přepsal něco v tom předcházejícím. Pokud by jsi ten "šedý" chtěl odinstalovat, tak to nejde. Nejdřiv musíš odinstalovat některý z těch "černých".Úsměv

Joe Hallenbeck
Nevi nekdo jak mam vytvorit ty *.rds soubory pro DCG? Jde o tzv. road route files pro DCG.

EDIT: Myslim si ze nebude potreba upravovat DCG.exe, vsechno kolem kamapane je totiz napsano ve slozce Masters a Data. Na strankach http://www.loweng... se da stahnout manual k tomu jak vlastne DCG funguje. Jen v tom manualu par vecem nerozumim, jak vytvorit prave ty *.rds soubory pro kampan a par dalsich veci. Se zbytkem si uz nejak poradim.
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 19-08-2009 11:48
313_FlyBoy
RY-C

Enjoyr
Joe Hallenbeck napsal:
Nevi nekdo jak mam vytvorit ty *.rds soubory pro DCG? Jde o tzv. road route files pro DCG.

EDIT: Myslim si ze nebude potreba upravovat DCG.exe, vsechno kolem kamapane je totiz napsano ve slozce Masters a Data. Na strankach http://www.loweng... se da stahnout manual k tomu jak vlastne DCG funguje. Jen v tom manualu par vecem nerozumim, jak vytvorit prave ty *.rds soubory pro kampan a par dalsich veci. Se zbytkem si uz nejak poradim.

..hm...DCG neovládám, ale všechno k vytváření souborů pro kampaně je v tom manuálu,jak píšeš (http://www.lowengrin.com/download.php?view.85)

soubory *.rds jsou popisem roud routes (popis pro přesuny po cestách v mapě)..... souřadnice lze asi získat a editovat z FMB - prostě možná v FMB načíst příslušnou mapu, poslat např. odněkud někam kolonu,pak uložit a z toho souboru *.mis pak okopírovat data(souřadnice) do souboru *.rds pro DCG (pod sekci odkud kam - např. [Bonn-Hangelar_Airfield to St._Vith_Factory_District] pro mapu Ardennes...)...třeba.... možná kecám,díval jsem se jen velmi zběžně a v rychlosti...

V tom manuálu pro DCG jsou detaily třeba v sekci ROUTE NETWORK GROUPS..., ale to jsi určitě našel taky... Smutný

Ale možná,že pro mapy,které už DCG podporuje,už není potřeba soubory *.rds editovat...Zamračený...nevím...možná stačí použít ty stávající pro příslušnou mapu,na které chceš kampaň vytvořit... např. net2winter.rds...
Otázka je,co je vlastně tvůj cíl - vytvořit *.rds pro novou mapu,nebo vytvořit kampaň pro už podporovanou mapu (a na ní aby se generovaly objekty po jiných trasách?).... (jak jsem psal, DCG neznám Smutný )
Upravil/a Enjoyr dne 21-08-2009 13:31

www.enjoyr-page.cz
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,013,280 návštěv