Chaindler napsal:
Nikoliv, jen celou dobu obhajuji svuj nazor, proc bylo dle meho soudu naprosto v poradku sestrelovat nacisticke piloty na padaku. Každý, kdo složil přísahu, že bude bojovat za Hitlera se tak či onak zcela jasně postavil na stranu zla. Hitlerova ideologie byla všem naprosto zřejmá a jasná.
Jestli lidé co létají LW v IL2 ve svém létání vidí i něco "víc" říct samozřejmě nedokážu. V té hře ovšem reprezentují nacisty a tak se nesmí divit, že je v ní s nimi podle toho nakládáno.
Páni Pamatuju, že takhle nějak nám vymývali mozky ještě za dob bolševika.
Na nej ten vyplach rozhodne zafungoval perfektne ...
MK_KaiN napsal:
No já nevím. S člověkem co má takový názory při hraní hry, bych do hospody nešel. Bych měl strach co vsechno se ještě dozvím.
A co tvoje názory??zatím tu nic neprezentuješ.Odpovědi typu"nesmysl" a jiné
které plodíš,podobajcí se výkřikům z bezvědomí,jsou celkem nesouvislé,onen hoch na kterého tak nasazuješ,se aspoň vyjádřil srozumitelně.
Nechci se kolegy KaiNa zastávat, ale on přece odpovídá a své názory vyjadřuje zcela jasně, zřetelně a pochopitelně.
Zvolím-li tvůj minimalistický přístup,nezbyde mi než s tebou souhlasit . )
jeho názory jsou velmi jasné. ),ale volí-li tak jasné a přesné odsudky,očekával bych,že se za tím skrývá víc,víš, něco hlubšího . )
Minimalistický ? Nesmysl. Vzhledem k úrovni zdejší diskuse tak akorát. Pro něco hlubšího bych já osobně šel někam jinam.
MK_KaiN napsal:
No já nevím. S člověkem co má takový názory při hraní hry, bych do hospody nešel. Bych měl strach co vsechno se ještě dozvím.
A co tvoje názory??zatím tu nic neprezentuješ.Odpovědi typu"nesmysl" a jiné
které plodíš,podobajcí se výkřikům z bezvědomí,jsou celkem nesouvislé,onen hoch na kterého tak nasazuješ,se aspoň vyjádřil srozumitelně.
Nechci se kolegy KaiNa zastávat, ale on přece odpovídá a své názory vyjadřuje zcela jasně, zřetelně a pochopitelně.
jeho názory jsou velmi jasné. ),ale volí-li tak jasné a přesné odsudky,očekával bych,že se za tím skrývá víc,víš, něco hlubšího . )
Minimalistický ? Nesmysl. Vzhledem k úrovni zdejší diskuse tak akorát. Pro něco hlubšího bych já osobně šel někam jinam.
ZVP_flanker_cz napsal:
Ano, máš pravdu. Skrývá se za tím hluboké zoufalství.
Zoufalství s toho že když lítám za modrý, je se mnou jednáno jako z náckem.
Zoufalství s toho že když budu chtít dát dceru do skauta, budu muset nejdřív zjistit
jestli nemají ve znaku alpskou protěž.
Nejnověji jsem zoufalej z toho že si nemůžu nechat vytetovat na tělo, Meine Ehre heißt Treue,
protože bych potom byl obviněn ze spáchání trestného činu podpory a propagace hnutí
směřujících k potlačení práv a svobod člověka.
Jsem zoufalej z toho že by mě soudili soudci, jejichž členství v Ksč je státním tajemstvím.
Jsem zoufalej z toho že nám zakázali DS, (protože ozubené kolečko samo o sobě
není nebezpečné, ale může se stát částí větší soukolí a to už nebezpečné je) ale Ksč se
stále vesele točí dál.
No a v neposlední řadě jsem zoufalej z toho, že žádná modrá letka nemá jako logo
nápis, Hitlerovi orlové. Když už na našem virtuálním nebi lítají Stalinovi sokolové.
No prostě když to pojmu jako celek, tak jsem zoufalej nad ubohostí a pokrytectvím
velké části tohoto národa.
Panek napsal:
Vím, že jsi tam dal smajla, ale o Stalinovi sokoly by ses otírat neměl, nebo budeš mít problémy i s piloty, kteří za ně ani nelétají.
Uvažoval někdo, jak by svět koukal na Stalina, kdyby umřel v roce 1945 stejně jako Hitler?
Úplně stejně jako dneska (no možná jen o fous líp, protože by nestihnul páchat to,co páchal po 45átém). Ale předválečné čistky, gulagy a hladomor a koneckonců i válečné zločiny na Polácích, válku s Finy, okupaci Pobaltí atp. by mu nikdo neodpáral....
Panek napsal:
Vím, že jsi tam dal smajla, ale o Stalinovi sokoly by ses otírat neměl, nebo budeš mít problémy i s piloty, kteří za ně ani nelétají.
Uvažoval někdo, jak by svět koukal na Stalina, kdyby umřel v roce 1945 stejně jako Hitler?
Dík, Pánku, za podporu.
Ale netreba zabúdať, že my lietame s štandartným ľudovo/literárno/novinárskym názvom VVS RKKA, ktorá bola na víťaznej strane a nakoľko platí, že históriu píšu víťazi, je to vlastne v úplnom oriadku. Dokonca nikto sa nerozpakuje na krabičkách plastikových modelov, či obalov časopisov vylepiť lietadlo s ruskými potažmo sovietskými hviezdami, ale zato hákové kríže sú vo väčšine krajín ako symbol ZAKÁZANÉ! a stále sa objavujú tieto artikle s akousi divnou machuľou na tom mieste, kde by ten hákač mal byť. Ostatne do dnes som sa akosi nestretol s pomenovaním "Hitlerovi orlové"
Cracken napsal:
Nebylo tohle vlákno původně o kapitánu Gallandovi?
Bolo, no a?! Veď sme sa od témy až tak nevzdialili.
Upravil/a 3BAP_Bugs dne 25-02-2010 14:08
Stejně doteď nevím, proč jsem se před těmi několika roky "sral" s nějakým "kapitán", když jsem mohl říct snadno "Hauptmann" . Ale vzpomínám si, jak jsem přemýšlel, jestli říct "major", nebo "kapitán". Chtěl jsem jasně specifikovat, že nemyslím Adolfa. Kdybych tehdy zbytečně nemyslel, mohl jsem říct Wutz, nebo Wilhelm-Ferdinand a byl by klid, tohle vlákno by nevzniklo a někteří by se zde nemuseli před zraky komunity ztrapnit Ztrapnili by se jinde
Jsem rád že se našel,mluvčí komunity,který každému napoví,co je trapné a co není : )Pro mne je vrcholem trapnosti,když žokejové slavné virtuální LW,zvdávají poctu pilotům nacistické LW,kteří sešli věkem,škoda že podobnou šanci sejít věkem neposkytli svým obětem.Pilotům,kteří se podíleli na nejagresivněji vedené vojenské kampani v dějinách,jež měla za cíl vyhladit celé národy "podřadných".Připadne mi trapné,když zde WOLKE,zvedá prst a radí rozlišovat mezi nacistou a němcem,když v roce 1933 podpořilo ve volbách nový říšský sněm 92% voličů (ostatní vhodili neplatné volební lístky).Příjde mi trapné,když se tu zkrátí doba okupace čech a moravy,z šesti let na čtyři,jak předvedl můj vážený oponent.Pro ilustraci,zde uvedu pouhou jednu větu z volebního programu NSDAP a to z roku 1920,kde se tvrdí,že Německu:" budou navráceny jeho kolonie a pomocí dalších územních nároků se stane znovu světovou velmocí."Co,nebo koho tím chtěli,v kulturním německém národě oslovit? Plnili to hoši svědomitě.
No je toho dost co mi příjde trapné,věc pohledu,řekl bych . )Uvedl jsem zde již jedno moudré rčení,o tom ,že "vše je vždy jinak" a vzpomínám si ještě na jedno pořekadlo.Pořekadlo starých slovanů:" es kommt der tag".
Opravdu ti přije trapné o Tom hovořit?
Letu zdar synci!
Upravil/a ZVP_flanker_cz dne 25-02-2010 16:45
ZVP_flanker_cz napsal:
Jsem rád že se našel,mluvčí komunity,který každému napoví,co je trapné a co není : )Pro mne je vrcholem trapnosti,když žokejové slavné virtuální LW,zvdávají poctu pilotům nacistické LW,kteří sešli věkem,škoda že podobnou šanci sejít věkem neposkytli svým obětem.Pilotům,kteří se podíleli na nejagresivněji vedené vojenské kampani v dějinách,jež měla za cíl vyhladit celé národy "podřadných".Připadne mi trapné,když zde WOLKE,zvedá prst a radí rozlišovat mezi nacistou a němcem,když v roce 1933 podpořilo ve volbách nový říšský sněm 92% voličů (ostatní vhodili neplatné volební lístky).Příjde mi trapné,když se tu zkrátí doba okupace čech a moravy,z šesti let na čtyři,jak předvedl můj vážený oponent.Pro ilustraci,zde uvedu pouhou jednu větu z volebního programu NSDAP a to z roku 1920,kde se tvrdí,že Německu:" budou navráceny jeho kolonie a pomocí dalších územních nároků se stane znovu světovou velmocí."Co,nebo koho tím chtěli,v kulturním německém národě oslovit? Plnili to hoši svědomitě.
No je toho dost co mi příjde trapné,věc pohledu,řekl bych . )Uvedl jsem zde již jedno moudré rčení,o tom ,že "vše je vždy jinak" a vzpomínám si ještě na jedno pořekadlo.Pořekadlo starých slovanů:" es kommt der tag".
Letu zdar synci!
Jedna věc. Je pravda těch 92%, jenže kde hlad a bída tam se řeči o práci a blahobytu rychle ujmou. Nehodlám nikterak bránit to co se stalo, ale netahal bych "trapně" hrušky do koše kde jsou jablka.
Ano, jine rezimy jsou jeste o par procentnich bodu uspesnejsi :-)
Co naplat, musime se poklonit pred moudrosti nekterych zdejsich clenu, kteri okamzite odhalili, co jsou piloti virtualni LW zac. Prchneme do Argentiny a zmenime si jmena na forech. Fuci, doufam, ze uz sis zamluvil letenku (skutecnou, ne virtualni).
A cerveni holt budou litat sami proti sobe nebo proti AI.
ZVP_flanker_cz napsal:
Letu zdar synci!
KaiN má pravdu. To se prostě nedá slušně okomentovat. Takže se dopředu omlouvám, ale já musim.
Hiltos napsal:
Ano, jine rezimy jsou jeste o par procentnich bodu uspesnejsi :-)
Co naplat, musime se poklonit pred moudrosti nekterych zdejsich clenu, kteri okamzite odhalili, co jsou piloti virtualni LW zac. Prchneme do Argentiny a zmenime si jmena na forech. Fuci, doufam, ze uz sis zamluvil letenku (skutecnou, ne virtualni).
A cerveni holt budou litat sami proti sobe nebo proti AI.
Vivat SVK
Já absolutně neůtočím na piloty virtální LW,ani jsem tohle vlákno k tomuhle tématu nepřivedl,jen prostě reaguji na to napsali jiní : )
ZVP_flanker_cz napsal:
Letu zdar synci!
KaiN má pravdu. To se prostě nedá slušně okomentovat. Takže se dopředu omlouvám, ale já musim.
Flankere, jsi trouba s vymytým mozkem.
to víš že ano . ) tvrdíš-li to ty,muší to bejt pravda
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.