November 22 2024 00:32:37
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 15

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Operation Thunderstorm
1stCL_Fucida
mám dotaz - povídáme si tady s klukama o alkoholu, skinech, alkoholu, letadlech, motorech, alkoholu, holkách...a tak nás napadlo - proč vlastně pořád tady v západní Evropě jsou ve speciálkách Spitfiry VIII, kterých bylo jinak jen dost malinko? Úsměv Ne že bych do toho chtěl nějak rejt - ale kdy se zase potkáme se starými dobrými Mk.IX, případně i Mk.V? Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Hoper
310_Mamutak napsal:
Mungo napsal:
Mam otazku: Ake su pravidla a obtiaznost na serveri? Nech clovek vie, naco sa ma pripravit.

Obtiznost samozrejme Full RealÚsměv

Skiny se budou moct pouzivat bud defaultni ze hry nebo ze skinpacku.

Pokud bude nekdo sestrelen, prezije sedne az na zem s padakem, muze ho kamarad pilot zachránit tím, ze sedne ve stejném sektoru, v jakem pilot dopadl. Sestreleny pilot si potom da 10 minutovou pauzu na cigarko a muze znovu do vzduchu. Pokud bude sestrelen nad morem, coz neni moc pravdepodobne, protoze jsem se to snazil napalanovat tak, aby veskere boje probihaly nad pevninou tak muze nektery sestreleny pilot nasednout do plovakoveho zera( od cca 22:00 bude na zeru letat 311_OTU_BleskovejPodrs, tak se zetim snazte do vody nepadat-cerveni; modri maji k dispozici i stuku na zachranu pilotu ze zeme )
Behem dneska a zitrka jeste pripadne doplnim

tohle doplň do toho prvního příspěvku
a nějak ztučni nebo jinak zvýrazni

WinteR
1stCL_Fucida napsal:
mám dotaz - povídáme si tady s klukama o alkoholu, skinech, alkoholu, letadlech, motorech, alkoholu, holkách...a tak nás napadlo - proč vlastně pořád tady v západní Evropě jsou ve speciálkách Spitfiry VIII, kterých bylo jinak jen dost malinko? Úsměv Ne že bych do toho chtěl nějak rejt - ale kdy se zase potkáme se starými dobrými Mk.IX, případně i Mk.V? Úsměv

No pokud Fuči bereš jih a Sicílii za východní frontu tak bych tě chtěl pozvat na mou specialku kde jsou Vb spity.

CR_PETRAS
Fuči .... Mk VIII mnam ta rychlost Cool

http://avionika.webpark.cz
1stCL_Fucida
VIII a IX by měly být výkonově přibližně to samý, ne? Já jen právě nevím, proč nad Normandií ve větších akcích v poslední době potkáváme víc Mk.VIII, než Mk.IX, nic víc, nic míň, lítá to skoro stejně, jen na Mk.VIII je ta drobná grafická chyba, že mu občas na určitou vzdálenost a z určitého úhlu pohledu mizí jedno křídlo Úsměv

1stCL_Jamamoto
On ten hydroplán se dá úspěšně použít i na pevnině...při Lekkově speciálce jsem s ním přistával na řece....

mha
1stCL_Fucida napsal:
VIII a IX by měly být výkonově přibližně to samý, ne? Já jen právě nevím, proč nad Normandií ve větších akcích v poslední době potkáváme víc Mk.VIII, než Mk.IX, nic víc, nic míň, lítá to skoro stejně, jen na Mk.VIII je ta drobná grafická chyba, že mu občas na určitou vzdálenost a z určitého úhlu pohledu mizí jedno křídlo Úsměv

A nejvíc se ti to stává při střelbě ne? :lol:
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

AH_James_Gastowski
1stCL_Fucida napsal:

Hardball´s Aircraft Viewer 4.06+ říká:Zamračený
Rychlost:
SpitVIII je u mořské hladiny rychlejší o 9km/h, což je prd a ve výšce 7100m pomalejší o 29km/h než Spitfire IX.e (ten je uveden ve výšce 6400m).
Dolet:
VIII - 1062km
IX.e - 698km
Výzbroj:
Spit VIII má o 20 nábojů míň v každým kanónu (2x20Hispano) než IX.e ten má 140 nábojů v každé zbrani.
Ve 4 kulometech ráže 0,303palce má 350nábojů v každé zbrani, narozdíl od IX.e, který má ve 2 půlpalcových kulometech nábojů 250 v každé zbrani.

Sečteno podtrženo:
Spit VIII je v rychlosti prakticky srovnatelný, výbroj vydrží v kulometech dýl, ale má menší kalibr, ale má dvojnásobek kulometů než IX.e, takže by se dalo říct, že osmička je vražednější... a nebo ne? Zamračený

1stCL_Fucida
já nevím..mně by se tam více líbily ty Mk.IX, ale čistě jen z historického hlediska, já jinak ty Spitfiry moc neporovnával..jen jsem myslel, že mají stejný motor, ale dle těch výkonů (tedy pokud se Hardball nemýlí, což bych taky nevyloučil) to vypadá přesně naopak..

Glad69
Omlovam se,ale ze sobotniho poletu se bouhuzel musim odhlasit.Dneska jsem se v praci dozvedel, ze musim na odpoledni prescas.Jednou za 100 let a bohuzel tedka.:-(((.

http://www.cockneyrejects.net
1stCL_Pospa
Mk. VIII je výbornej připadá mí super rychlej u země. Ale nejlepší nástroj se z něj stane teprve po ustřižení konců křídel :tup: To bych v něm klidně skoro ošil i Fučidu :lol:

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
1stCL_Fucida
na to má patent Petras, ne? Šklebící se

1stCL_Pospa
1stCL_Fucida napsal:
na to má patent Petras, ne? Šklebící se

Dal mi na to licenci ...ale jen pro tento rok Šklebící se A to proto ze u skoro vsech jeho "skoro ošití" jsem byl (ted bych tady dal nejakýho smajlíka kterej už tady nejni) Šklebící se

310_cibule
A je to v riti!

Od včerejška mi nejde internet (měnil jsem broadband na internet express s vyšší rychlostí). Telata z Telefóniky mi řekla, že se mi asi podělal modem. Tak jsem si za litr koupil novej a to byste nevěřili: má daleko hezčí světýlka, ale internet nefunguje vesele dál.

Telata mi řekla, že se na to podívaj. Příští týden! Stěžoval jsem si na jejich obchodním oddělení a tam mi řekli, že chápou moji rozladěnost, že by je to taky naštvalo... a že mi telata zavolají příští týden.

Takže sorry, neletím. Maximálně tak off-line. Na PDA jsem ila nerozchodil. To už je asi potřetí, co mne něco vypeklo. Co jsem komu udělal...

Noram
Takže se omlouvám, ale jsem pozván do Kladna na plachťák k Pepanovy , reál je reál, na nějakou speciálku se Vám můžu víte co. Šklebící se

P.S: Pepane,ale bude to dráhé cesta tam asi 300,-,z5 300,- ,pak do Kladna a z5 a nějaké ty 6ti piva jdou taky na tebe,že?
Upravil/a Noram dne 04-08-2006 10:21

http://noram.youaremighty.com/
1stCL_Pospa
3IAP_Noram napsal:
Takže se omlouvám, ale jsem pozván do Kladna na plachťák k Pepanovy , reál je reál, na nějakou speciálku se Vám můžu víte co. Šklebící se

Sakra Norame vzdyt to nemá motor ! Je to plechový, ozývaj se v tom divný zvuky a ze zadu skoro nic neuvidíš. Nehledě na to že bude pršet a takže na váriu kromě vleku uvidíš max. -2m a více Šklebící se V klidu zůstaň u kompu Šklebící se

Mamutak
Mno takze vazeni piloti a veskera ostatni haveti co jste na tuhle specku prihlaseni. Jelikoz jeden lajon Pepan zrovna na tuhle sobotu neco pripravil a hodne lidi, kdyby si nedelal jenom prdel by tam chtelo jet nebo problemy s netem, praci, detma atd. a navic mi do toho vlezlo to, ze VČE si zrovna zitra od 19:00 vymysleli ze budou opravovat elektricky kabeli ci co. Taaakze navrhuju to presunout na:
A ) 19.8.06
B ) 20.8.06
C ) 26.8.06
D ) 27.8.06
EditPffristi tyden o vikendu jdu chlastat a tudiz budu neletuschopny takze jedine nektery z tehle terminu
Díky za pochopeni.
310_Mamutak
Upravil/a Mamutak dne 04-08-2006 11:15

www.czechlions.cz
Hoper
Ahoj Pepí :hug::lol:

VGR_Terp
A já se tak těšilSmutnýSmutnýSmutnýSmutnýSmutnýSmutnýSmutnýSmutnýSmutnýSmutnýSmutnýSmutnýSmutnýSmutnýSmutnýSmutnýSmutnýSmutnýSmutnýSmutnýSmutnýSmutný

http://www.virtualgrimreapers.cz/
Mamutak
rekni to tem magorum z VČE co tady dneska rano nalepili plakaty na sloupySmutný

www.czechlions.cz
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,010,950 návštěv