Tak samozřejmě že všichni ti opravdoví piloti byli taky estéti, proto si na letadla malovali ty znaky, prsaté holky, orly, šipky, blesky, kačery donaldy a jinou sběř. Kam se na to hrabe nějaký moula z Řáholce, že? Páčto pouze historie je estetická a vůbec, takový skiny, jaký dělali za války, ty už se dnes neviděj. Není nad to, když je jeden tupec jak Cassius.
Snad ses nám neurazil, že sem se ti navezl do tvého nevkusu.
Vůbec ne, mám z tebe strašnou prdel. Se svým Rumcajs skinem jsem moc spokojenej a rozhodně si nechám od Vlka udělat něco i do BOSka. No a vůbec. YouTube Video
Bože, přestaňte se hádat... kdo chtěl, mohl si na letadlo namalovat i zelený srdíčko... bože... tak maj skin, kterej nebyl používanej jako základní... a co? Vždyť i rusové měli takovýdle šílenosti, jak dokazuje tady to pod tím co píšu. A nikdo se proti tomu nebouří.
Bože, přestaňte se hádat... kdo chtěl, mohl si na letadlo namalovat i zelený srdíčko... bože... tak maj skin, kterej nebyl používanej jako základní... a co? Vždyť i rusové měli takovýdle šílenosti, jak dokazuje tady to pod tím co píšu. A nikdo se proti tomu nebouří.
Dle zkušeností z RoFka je rada jednoduchá.Nestahujte si skinpacky a uvidíte všechny v defaultu. Novotńas by vám potvrdil.že dostat vlastní skin do ofiko balíku není pr...l. Na foru o tom probíhá hlasování a až když se to líbí většině tak až pak to do balíku skinů přidají.Já osobně na tom nevidím nic špatného, když si nějaká letka navrhne svůj skin.Dává to virtuálům možnost si namalovat na letadlo co se jim líbí zrovna tak jako si na letadla malovali piloti za války.Řešíte tady historické kamo a nevadí vám, že na německých letadlech není svastika. LOL. Podle mně je důležitější do jaké míry se jim podaří přiblížit FM a DM realitě a jak ta hra bude fungovat.To aby z toho nebyl "Zmetek 2" je pro mně větší priorita než to jestli si někdo na letadlo namaluje kosočtverec s čárkou a kolem blesky.
1)Řešíte tady historické kamo a nevadí vám, že na německých letadlech není svastika. LOL.
2)Podle mně je důležitější do jaké míry se jim podaří přiblížit FM a DM realitě a jak ta hra bude fungovat.To aby z toho nebyl "Zmetek 2" je pro mně větší priorita než to jestli si někdo na letadlo namaluje kosočtverec s čárkou a kolem blesky.
1)Vadí, vadí mi také vysychání Čadského jezera, ale zrovna jsme se tu hádali o skinu, který nám Rusové odsouhlasili do BoS, takže kupodivu jsme neměl zrovna potřebu zmiňovat Čadské jezero, ani svastiku.
2)Jinak podle mě je všechno s BoS naprosto nedůležité a zcela okrajové, protože je to kupodivu také jenom blbá hra. .
Já nevím,pro tebe asi není důležité jestli hra funguje ale pro mně jo.Nikdo tě nenutí se dívat na skiny ,které se ti nelíbí.Prostě ten balík neinstaluj a je po problému.
Já nevím,pro tebe asi není důležité jestli hra funguje ale pro mně jo.Nikdo tě nenutí se dívat na skiny ,které se ti nelíbí.Prostě ten balík neinstaluj a je po problému.
Jakej balík? Ten skin v té hře pravděpodobně už bude. Člověk ho bude muset najít a smazat, jestli ho tam chtít nebude.
Najít a smazat je samozřejmě také řešení.Ale jestli to bude jako v RoFku tak budou balíky se skinama , dva jeden s history a druhý "lidová tvořivost".Tak,že i v případě,že předmětný skin bude již ve hře přímo,bude obsažen v souboru"lidová tvořivost" a buď můžeš smazat jen jeden nebo vyhodit celou složku.Je pravda,že ale vycházím z toho jak je to v RoFku. Zároveň si ale nemyslím si,že by 777 chtěli toto vymýšlet nějak jinak,když tohle mají již vyzkoušené.
No tak musím se přiznat,že jsem již některé věci kolem Rofka zapomněl.Nic méně mi to nedalo tak jsem Rof znovu nainstaloval.Oprava je na místě.Oba dva balíky se ukládají do stejné složky.Tak,že opravdu jediným řešením jak se nežádoucího skinu zbavit (bude-li tedy už v základu hry a nebude vyžadováno dodatečné stažení skinů ) je opravdu jen najít nežádoucí skin ve složce a vymazat jej.
Vidíte... Hádáte se tu i beze mne... Akorát že to postrádá vtip, ironii a styl. Cassius si tu stěžuje, že bude muset koukat na tento skin, ale stejně ho uvidí hlavně zepředu, protože ho bude mít pořád za prdelí a navíc jen pár sekund ...
Vidíte... Hádáte se tu i beze mne... Akorát že to postrádá vtip, ironii a styl. Cassius si tu stěžuje, že bude muset koukat na tento skin, ale stejně ho uvidí hlavně zepředu, protože ho bude mít pořád za prdelí a navíc jen pár sekund ...
Teeeda... tento prispevok je ale NABITY vtipom, ironiou a stylom!! To nie ako tie predosle...
Hele Opičáku já se nehádám,jen se snažím vysvětlit těm ,kteří by se nad nějakým skinem museli pohoršovat jak ten problém vyřešit a potlačit zvracecí reflex.
Teeeda... tento prispevok je ale NABITY vtipom, ironiou a stylom!! To nie ako tie predosle...
Slováci vždycky měli a mají problém s českým humorem...
"Došlo k chybě ..."
ale jdu se po tom podívat jinde, snad to najdu
oni to tu čtou, že ? :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.