November 26 2024 16:46:27
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
Rumcajs
Cassius Chaerea napsal:

Tak samozřejmě že všichni ti opravdoví piloti byli taky estéti, proto si na letadla malovali ty znaky, prsaté holky, orly, šipky, blesky, kačery donaldy a jinou sběř. Kam se na to hrabe nějaký moula z Řáholce, že? Páčto pouze historie je estetická a vůbec, takový skiny, jaký dělali za války, ty už se dnes neviděj. Není nad to, když je jeden tupec jak Cassius.
Snad ses nám neurazil, že sem se ti navezl do tvého nevkusu. Úsměv
Vůbec ne, mám z tebe strašnou prdel. Se svým Rumcajs skinem jsem moc spokojenej a rozhodně si nechám od Vlka udělat něco i do BOSka. No a vůbec.
YouTube Video

Koty
Bože, přestaňte se hádat... kdo chtěl, mohl si na letadlo namalovat i zelený srdíčko... bože... tak maj skin, kterej nebyl používanej jako základní... a co? Vždyť i rusové měli takovýdle šílenosti, jak dokazuje tady to pod tím co píšu. A nikdo se proti tomu nebouří.

Rien n'est parfait; c'est la vie!

CSW_Cassius Chaerea
Koty napsal:

Bože, přestaňte se hádat... kdo chtěl, mohl si na letadlo namalovat i zelený srdíčko... bože... tak maj skin, kterej nebyl používanej jako základní... a co? Vždyť i rusové měli takovýdle šílenosti, jak dokazuje tady to pod tím co píšu. A nikdo se proti tomu nebouří.

Tohle je reálný historický skin, nezaměňuj to s ahistorickým.

Bierglass
Dle zkušeností z RoFka je rada jednoduchá.Nestahujte si skinpacky a uvidíte všechny v defaultu. Novotńas by vám potvrdil.že dostat vlastní skin do ofiko balíku není pr...l. Na foru o tom probíhá hlasování a až když se to líbí většině tak až pak to do balíku skinů přidají.Já osobně na tom nevidím nic špatného, když si nějaká letka navrhne svůj skin.Dává to virtuálům možnost si namalovat na letadlo co se jim líbí zrovna tak jako si na letadla malovali piloti za války.Řešíte tady historické kamo a nevadí vám, že na německých letadlech není svastika. LOL. Podle mně je důležitější do jaké míry se jim podaří přiblížit FM a DM realitě a jak ta hra bude fungovat.To aby z toho nebyl "Zmetek 2" je pro mně větší priorita než to jestli si někdo na letadlo namaluje kosočtverec s čárkou a kolem blesky.

CSW_Cassius Chaerea
1)Řešíte tady historické kamo a nevadí vám, že na německých letadlech není svastika. LOL.
2)Podle mně je důležitější do jaké míry se jim podaří přiblížit FM a DM realitě a jak ta hra bude fungovat.To aby z toho nebyl "Zmetek 2" je pro mně větší priorita než to jestli si někdo na letadlo namaluje kosočtverec s čárkou a kolem blesky.
1)Vadí, vadí mi také vysychání Čadského jezera, ale zrovna jsme se tu hádali o skinu, který nám Rusové odsouhlasili do BoS, takže kupodivu jsme neměl zrovna potřebu zmiňovat Čadské jezero, ani svastiku.
2)Jinak podle mě je všechno s BoS naprosto nedůležité a zcela okrajové, protože je to kupodivu také jenom blbá hra. .Mrknutí

Bierglass
Já nevím,pro tebe asi není důležité jestli hra funguje ale pro mně jo.Nikdo tě nenutí se dívat na skiny ,které se ti nelíbí.Prostě ten balík neinstaluj a je po problému.Mrknutí

CSW_Cassius Chaerea

Já nevím,pro tebe asi není důležité jestli hra funguje ale pro mně jo.Nikdo tě nenutí se dívat na skiny ,které se ti nelíbí.Prostě ten balík neinstaluj a je po problému.Mrknutí
Jakej balík? Ten skin v té hře pravděpodobně už bude. Člověk ho bude muset najít a smazat, jestli ho tam chtít nebude.

Bierglass
Najít a smazat je samozřejmě také řešení.Ale jestli to bude jako v RoFku tak budou balíky se skinama , dva jeden s history a druhý "lidová tvořivost".Tak,že i v případě,že předmětný skin bude již ve hře přímo,bude obsažen v souboru"lidová tvořivost" a buď můžeš smazat jen jeden nebo vyhodit celou složku.Je pravda,že ale vycházím z toho jak je to v RoFku. Zároveň si ale nemyslím si,že by 777 chtěli toto vymýšlet nějak jinak,když tohle mají již vyzkoušené.

Bierglass
No tak musím se přiznat,že jsem již některé věci kolem Rofka zapomněl.Nic méně mi to nedalo tak jsem Rof znovu nainstaloval.Oprava je na místě.Oba dva balíky se ukládají do stejné složky.Tak,že opravdu jediným řešením jak se nežádoucího skinu zbavit (bude-li tedy už v základu hry a nebude vyžadováno dodatečné stažení skinů ) je opravdu jen najít nežádoucí skin ve složce a vymazat jej.

Opitze
Vidíte... Hádáte se tu i beze mne... Akorát že to postrádá vtip, ironii a styl. Cassius si tu stěžuje, že bude muset koukat na tento skin, ale stejně ho uvidí hlavně zepředu, protože ho bude mít pořád za prdelí a navíc jen pár sekund ...

MK_Hombre
Radujte se tápající ve tmách, prorok se vrátil Úsměv

falkon
Opitz napsal:

Vidíte... Hádáte se tu i beze mne... Akorát že to postrádá vtip, ironii a styl. Cassius si tu stěžuje, že bude muset koukat na tento skin, ale stejně ho uvidí hlavně zepředu, protože ho bude mít pořád za prdelí a navíc jen pár sekund ...

Teeeda... tento prispevok je ale NABITY vtipom, ironiou a stylom!! To nie ako tie predosle...

Bierglass
Hele Opičáku já se nehádám,jen se snažím vysvětlit těm ,kteří by se nad nějakým skinem museli pohoršovat jak ten problém vyřešit a potlačit zvracecí reflex.

Opitze
falkon napsal:

Opitz napsal:

Teeeda... tento prispevok je ale NABITY vtipom, ironiou a stylom!! To nie ako tie predosle...

Slováci vždycky měli a mají problém s českým humorem... Šklebící se

WT_Horrido
Přesun na devatenáctého http://forum.il2s...entry46012

Hopere máš tam plamínky Šklebící se

YouTube Video

Upravil/a WT_Horrido dne 08-11-2013 17:52
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Hoper
"Došlo k chybě ..."
ale jdu se po tom podívat jinde, snad to najdu

oni to tu čtou, že ? :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Pepe
WT_Horrido napsal:

Přesun na devatenáctého http://forum.il2s...entry46012

Hopere máš tam plamínky Šklebící se

YouTube Video

Proč se za tím letadlem nezvedá mračna vloček. To ještě doladí? Jinak boží pohled.

saldy
Na mě vločky plamínky a další picovinky neplatí. Koupim si to až uvidim pořádnej editor misí.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
WT_Horrido
Pepe:

2) Visual effects

Some of them have been added. FX will be added one by one by the start of beta-testing.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Pepe
Jo táááák.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,049,775 návštěv