September 21 2025 15:00:29
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 1
AJaromir

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
313_123
jelikož se stěhuji i na online nějáký servr/stránky doporučujete ???

WT asi dobrý ale furt nikdo Smutný

WT_Peci
cislo, ,jukni jeste jednou na oficialni statistiky na strankach RoF, rozklikni kalendar a zkus se najit jen v dubnovych statistikach Úsměv

313_123
tak jsem se našel jen pro offline (car. mode) Smutný
bud jsem to někde vypnul já
nebo opravdu a to spíš syndicate neposílá

manny77
Nazdar,chci se zeptat,po poslední aktualizaci mi zmizela čeština,můžu tam vložit znovu tu starší? A když nemám koupený bombry nebo dvousedadlovky, můžu vlézt někomu do aera jako střelec,nebo je musím mít zakoupený? Díky.
Sic transit gloria mundi...

WT_Horrido
Chcípat jako střelec můžeš úplně zadarmo. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

313_123
mám takový dojem že zatím co jiné sim. pomalu opouštějí věrní
RoF se rozrůstá Šklebící se

Opitze
Temná síla zase vítězí.... Vyděšený
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

manny77
No, RoF už lítám poněkud delší dobu,ale zatím spíš jen tak oddychově Pff. Spíš čekám na tu novou kampaň. Po netu se zatím moc neodvažuju, bo bych byl za jasně snadný cíl. A k těm ostatním simům. U mě zatím vede šturm, WW2 je pro mě srdeční záležitost. A Clod je výplod podvodníků, nová grafika na starým šturmu,očekávám stejný vývoj jako u poslední verze Silent Hunteru,po pár opravách to dále nebude prioritou,zbytek at si dodělají modeři. Ale třeba se budu mýlit a vyroste za čas do provozu schopného stavu. Pak do něj zřejmě rád zainvestuji. Mrknutí PS: U Clodu by mě fakt zajímalo, jak se chovají letadla v 8 až 10 tisících. Zatím videa jenom nízko nad vodou nebo při zemi. To v reálu moc nebylo.)))
Sic transit gloria mundi...

313_123
neboj a pod na online taky tam dělám kachnu
i když ted mám novou taktiku
prostě uletím Šklebící se
(mám nejradši se5a)

Opitze
manny7

1) v Clodu tak vysoko zatím nikdo nevyletěl Vyděšený, dycky rozmlátili motor nebo jim to spadlo (nemyslím letadlo, ale hra) *irony*

2) nebuď srab a poď lítat ROF - to je sim pro správné chlapy! Výškovka je citlivá, křidélka slabá, směrovka se hejbe doprava a doleva, jak má, je to celé takové chcíple pomalé, ztrácí to výkon, slyšíš vítr a když ne, tak letíš moc pomalu...
neboj, je to jednoduchý sim, stačí lítat rovně a ve stejné výšce... Vyděšený

3) přijď taky na TS, aby tvé uši zažily středověk!
Upravil/a Opitze dne 11-04-2011 14:48

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

313_123
adresa TS kde se slejzaj rof/páci by se šikla Mrknutí

rozlišení na max
detaily na max
(je to fakt pěkný)
a ten žvanící řádek je tak mrnavej Zamračený

Opitze
já ti to psát nebudu, ale někdo z WT ti to určitě napíše. páč to je jejich sektářská záležitost a nevím jestli nemají nějaký temný přijímací rituál s kleštičkama... jako v kdysi dávno ho měli, ale dneska znáš to - všechno stojí za prd, tak je možná že už ty kleštičky zmodernizovali...
Upravil/a Opitze dne 11-04-2011 15:30

LEON
313_123 napsal:
jelikož se stěhuji i na online nějáký servr/stránky doporučujete ???

WT asi dobrý ale furt nikdo Smutný

Pokud to nezakazuje kodex Tvé letky (vícenásobné členství) a nechceš létat ROF on-line pouze svátečně pro relax, přidej se do nějaké funkční ROF komunity. Jako sólista tu jinak o moc víc, než kroucení v prasomlejnech asi nezažiješ.
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
WT_Peci
Úsměv
313_123 napsal:

rozlišení na max
detaily na max
(je to fakt pěkný)
a ten žvanící řádek je tak mrnavej Zamračený

kdyby jste nebyly mrchy ukecané, potvory nedisciplinované a vlákna nezasírali svými OT příspěvky, kdyby jste vy bando nevyvedená netrolovali, poslouchali rady starších a zkušenějších, těch, kteří to s námi myslí dobře, kteří to tady nedělají pro sebe, tak by jste se dočetli ve vlákně WT_Ded_ROF_24/7 - diskuse, že adresa WT TS 3 serveru je následující.

Name:
WT TS3
Address:
k222-fw1.fsik.cvut.cz:22222
heslo - tiger

a jestli tam budete dělat bugr, tak změníme heslo a budete mít po žížalkách Úsměv

WT_Horrido
A jenom pro pořádek, Entente je Dohoda, tedy UK, Francie a Rusko, Allies jsou spojenci, tedy Nemecko, Rakousko, Turecko Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Flan
A nejlepsi je, ze to nema Ctrl E ! Vyděšený

313_123

a jestli tam budete dělat bugr, tak změníme heslo a budete mít po žížalkách Úsměv

tak mám to
test proběhl úspěšně
byli jste tam - bugr jsem nedělal
jsem rád že mladej usnul jdu spát taky - po proch. se psem

děkuji

ps: připravte si špunty Vyděšený

BP_Tyrl
manny77 napsal:
Nazdar,chci se zeptat,po poslední aktualizaci mi zmizela čeština,můžu tam vložit znovu tu starší?

Ano. Nic se nezměnilo.

BP_Tyrl
313_123 napsal:

Nebo:
TS2
Adresa serveru: server.blackpanthers.cz
Heslo: panteri
Místnost: ROF

606_tweester
Zdravím stáhl jsem si demo RoF (plánuji si ho koupit), ale mám problém se zobrazováním vody. Na hladině mi problikávají bílé tečky.Nevíte prosím čím, nebo jak to spravit??
Mám win7, Intel I5, 4Gb ram, ATI 5770

[img]http://s1.postimage.org/2mazmcimc/rof_2011_04_13_00_12_38_68.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a 606_tweester dne 13-04-2011 00:27

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,069,296 návštěv