Ten skin je zrůdnost. Spíš jsem čekal že dají na výběr z reálně vypadajících skinů, ne že dají možnost vytvořit cokoliv. Vždyť unikátních Friedrichů bylo na Východě spousta (narozdíl od LaGGů, tam jsem to překous), nebyl důvod to vyřešit tímhle stylem. Pak to takhle dopadá, díky nevkusu ruské části fóra.
No jo no, dej davu na vyber a muze to dopadnout pro nekoho logicky blbe. Bozinku, nejaky founders skin je v podstate uplne putna. Kdyz tam pak budou i normalni...Ono, kdyby tam namalovali lejno misto ptaka, vzdycky se najde banda co v tom bude litat, pac je pak videt "ja jsem founder !"
Ten skin je zrůdnost. Spíš jsem čekal že dají na výběr z reálně vypadajících skinů, ne že dají možnost vytvořit cokoliv. Vždyť unikátních Friedrichů bylo na Východě spousta (narozdíl od LaGGů, tam jsem to překous), nebyl důvod to vyřešit tímhle stylem. Pak to takhle dopadá, díky nevkusu ruské části fóra.
Hele, němci si mohli letadla počmárat po svým, když na to byli dost dobří (třeba let. esa, nebo pravé ruce Reichu, jako Heydrich). Jen se mi tam nezdá ten odstín šedé. Kdyby ho dali v přesném odstínu RLM, tak by to bylo docela dobrý. Ale todle mi moc jako RLM nepřipadá.
Hele a v čem je problém toho skinu? Přeci skin je od toho, aby si člověk vybral, který se mu líbí. Proto se to dá vybírat, aby si každý mohl zvolit ten svůj. Nebo si dokonce svůj můžete vyrobit. Místo abyste byli rádi, že nepřátelé rusové budou lítat v hnusném skinu, co si vybrali, zhnusujete se tu nad jejich volbou. V ROFu je třeba pro Albíka 5 výběr snad ze stovek skinů. Tohle bude za chvíli i v BOSku. Mě třeba Madvlk vyrobil krásnou sadu skinů s Rumcajsem na boku, protlačil to schvalováním do non historical skinů a normálně s tím lítám online nad frotou. A třeba Baron je vždy nadšený, když potká Poláky a může jim natrhnout tu "jejich kockovanou prdel", jak říká. Buďte rádi, že po tom skinu budete moct střílet. Nerozumím remcalům pro remcání.
Když nerozumíš, tak nerozumíš. To že si na letadlo dáš pí*ovinu, je sic na jedné straně tvoje volba, která o tobě má pro mě vypovídající hodnotu. Ale mnohem horší je, že se na to musím dívat když nechci. Nechci prostě nad Stalingradem sestřelovat růžovoučká befka s kytičkama, ani ufounské megatrooper galaktické parolodě. Chci si zahrát na válku a věrný planeset i maskování považuji za důležitý emocionální doplněk.
Cassi to je sice fakt, ale stačí ten skin smazat a neuvidíš ho. Stejně tak neinstaluju fantasy skiny do ROF. Sice pak člověk vidí hlavně default skiny místo pestrého cirkusu Velké války, ale alespoň nevidí rumcajse a poláky na západní frontě...
Rumcajs na frontě je myslím víc než košér, teda aspoň když ten skin tvořím já. Jinak jak píše Horri, nechceš nemusíš! Ten předplatitelskej bohužel prostě je a bude.
Když nerozumíš, tak nerozumíš. To že si na letadlo dáš pí*ovinu, je sic na jedné straně tvoje volba, která o tobě má pro mě vypovídající hodnotu. Ale mnohem horší je, že se na to musím dívat když nechci. Nechci prostě nad Stalingradem sestřelovat růžovoučká befka s kytičkama, ani ufounské megatrooper galaktické parolodě. Chci si zahrát na válku a věrný planeset i maskování považuji za důležitý emocionální doplněk.
Tohle je úplně super. Možná se o sobě něco dozvím. Prosím Cassie, co přesně o mě vypovídá můj Rumcajs skin? Jakou vypovídající hodnotu jsi v tom objevil? A ještě, prosím, popiš, jak moc se na to nechceš koukat. To by mě taky zajímalo.
Hele internet je svinstvo, ale když na něm něco nechceš vidět, stačí tam nelézt. No tak prostě nelez tam, kde to uráží tvůj cit a máš po starostech. V ROFu máš taky mise, kde máš jen historické skiny a mise, kde jsou povolený i schválený fiktivní a pak servery, kde si každej může na sebe nasadit cokoli. Tak prostě lítej Syndikáty, kteří to jistě budou mít tak, že půlka misí bude čistě historická a druhá se schválenýma fiktivníma skinama. Schvalování skinů je centrální, hlasuje se o tom na webu. Nejde do hry protlačit jen tak úplnou kravinu. Schválit si můžeš nechat jak fiktivní tak histo skin. K histo skinu musíš přiložit dokumentaci, k fiktivnímu je vhodné přiložit skutečný vzor, který posloužil jako námět. Novotňas s Vlkem taky museli obhajovat u našich fiktivních skinů vzor plátna. Použili ne úplně běžný vzor a lidi to nechtěli schválit, dokud neuvedli, odkud se to bere. Viz zde http://medvidek.o...y%203J.pdf
[img]http://medvidek.org/leteckaskola/rof/SKINS/CaKk/spinl/rum/rumcajs2.jpg[/img] is not a valid Image.
Teda nevím jak teď je to na lítaných serverech il2, ale na těch trošku smysluplnějších serverech BoBka se nedefaultní skiny nepovolují...
(otázkou je, jestli skin tohodle befka bude nebo nebude mezi default :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Tak to by mne sakra zajímalo jaký problém krom toho obrázku Rumcajse máš?? A kua opatrně než ze sebe uděláš hlupáka Cassi.
Žádný, on se ptal na můj názor na svůj skin. Kua Novotňáku nežer to tak, udělal si mu to hezký, ty za to nemůžeš že si tam cpe krvežíznivé české lapky.
CaK(podstatou názvu) nezbývá něž na západě zaskakovat. Jinak podstatu skinů si držím dost reálné podobě letadel a klucí od nás můžou jen potvrdit že jsem dost nesmouvavej v týhle věci. Ale holt to není dost ruské asi.
Co se hovorů o skinu Bf 109 týče, tak to beru jako nevkusný žert.
Edit. Cassi beru, ale pak to postrádá smyslu vaší hádky ne?? Bo jak bych měl brát to že si někdo dá na LaG kočku co připomíná tchoře a podobně?
Tak samozřejmě že všichni ti opravdoví piloti byli taky estéti, proto si na letadla malovali ty znaky, prsaté holky, orly, šipky, blesky, kačery donaldy a jinou sběř. Kam se na to hrabe nějaký moula z Řáholce, že? Páčto pouze historie je estetická a vůbec, takový skiny, jaký dělali za války, ty už se dnes neviděj. Není nad to, když je jeden tupec jak Cassius.
Tak samozřejmě že všichni ti opravdoví piloti byli taky estéti, proto si na letadla malovali ty znaky, prsaté holky, orly, šipky, blesky, kačery donaldy a jinou sběř. Kam se na to hrabe nějaký moula z Řáholce, že? Páčto pouze historie je estetická a vůbec, takový skiny, jaký dělali za války, ty už se dnes neviděj. Není nad to, když je jeden tupec jak Cassius.
Snad ses nám neurazil, že sem se ti navezl do tvého nevkusu, ale to víš nemáš tam ani prsatou holku ani orla, máš tam fiktivní postavičku ze 60. let a ani s ní nelítáš nad Jičínem, takže jsi naprosto mimo na úrovni růžovoučkých befíček s kytičkama.
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 02-11-2013 13:57
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.