Nechapem,mne to po aktualizacii hned islo,s nicim som nemusel laborovat.Inak mam brutalny narast FPS,velmi pekne to ide a napr. pri vychode slnka to aj prenadherne vyzera.Az dnes idem potestovat albika,nakolko ho vcera vydali neskoro,som nestihol.
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.
asi jsi měl aktuální c++, já třeba záměrně používám starší balíky C++ a pak to jít nemusí.
to jsou positivní zprávy s tím fps, třeba už to pak nebudou lidi kompenzovat nesmyslně drahým i7
Upravil/a magot dne 02-10-2015 11:01
Nový DCS beží ako strela, z kabíny 100+ fps. Ak dám vonkaší pohľad (F2), padne na 30-max 40Fps.
A na môj vkus je to rozmazanie vzdialených objektov trocha prehnané, asi ako keď si nenasadím okuliare. Všetko nastavené na default max.
Sice si dali ED na cas ,ale vysledek za to fakt stoji, vykon noveho enginu je proste na 1* Tady je srovnani vykonu(sestava Xeon E3 1220 V3 3,5ghz,8gb ram,GTX660ti OC,nastaveni v podstate na HIGH + 4AA,1080p)benchmark pres fraps scena A10c introduction ,DCS 1.2 min43/avg68/max94 ,DCS 1.5 min73/avg94/max119...FPS jsou proste perfektne stabilni a i v hustejch situlacich(hodne bojujicch letadel ve vzduchu) kdy to driv padalo na 30-35fps kdyz se clovek podival tim smerem, se to ted v pohode drzi na 60fps,CPU uz proste zdaleka neni takovim limitem.(jinak pozor na depth of field ,v nastaveni nechat zcela urcite vypnuto,jinak v ext. pohledu pada fps na 40 a min,bez DOF to ma 100fps+)
Ano snímková rychlost je proti původní 1,2 opravdu skvělá, ale tak 4x už mi 1,5 při načítání mise padla na desktop s chybou.
Protože jde o první versi lze to omluvit a kompenzuje to celková rychlost nového DCS.
Saburo napsal:
to nejde nikde přepnout, musíš mít druhou instalaci DCSka, "DCS World OpenBeta", a ta by snad taky měla být na steamu
Na Steamu žádná beta verze DCS není. Je opravdu nutno se ve vlastnostech DCS World připojit k openbetě.
Nainstalováno, vyzkoušeno, v knihovně se "změní" DCS World na DCS World [openbeta], viz. obrázek.
Potrebujem poradit - ked spustim multiplayer cez ikonu MULTIPLAYER, objavi sa sice logo, ale potom je uz iba cierna obrazovka a hudba. Ked spustim DCS cez ikonu SINGLEPLAYER, ide vsetko normalne, po kliknuti na uvodnej obrazovke na polozku Multiplayer sa ukaze zoznam serverov a mozem sa bez problemov pripojit. Robi to aj niekomu inemu?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.