In sim flight behavior contradicts almost everything I have read about the P-39 handling according to the reports in America's Hundred Thousand.
- Very sensitive controls
+ Matches quite well in game
- No stall warning
+ I get plenty of buffet warning in sim
- Will readily enter a spin
+Has to be forced into a spin in sim
- Spin recovery was very difficult
+ In sim it will recover on it's own if you simply release the controls.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Jak se taky nepovedl na první pokus. A takové FW a Bf mělo reinkarnací asi tak bambilion a to ještě k tomu nedokumentovaně. Oni tu P39 nakonec doladěj.
tady podle tohole si to můžete zkusit, jak se vtupuje do ploché vývrtky s P-39 YouTube Video
V tom videu celkem jasně říkají že to do plochý vývrtky nepadá.
---------------
To nic nemění na tom že kobruška je v BoK až moc hodný letadlo a zrovna u ní jsem čekal že budou pády a vrtáky cca správně (když už existuje to video co je ukazuje). O tom že motor má automatickej regulátor plnícího tlaku i když ho to nemělo ani nemluvě.
Tak ty vyvrtky se resily uz u prvniho Sturma kde to zezacatku bylo udelany fakt hardcore,pamatuju se ze zejmena Lagg 3 a p39 byli fakt svine a clovek si musel davat opravdu pozor aby moc neutah zatacku atd...pak to ale patchem dost zjednodusili tezko rict co bylo vic ''real"...
V tom video okolo 2:00 říkají, že i když se do levé vývrtky jde pod plynem, že nemusí skončit plochou vývrtkou, pokud se plyn hned stáhne. A dál, že pokud by se plyn nechal otevřenej, že by to pravděpodobně skončilo plochou vývrtkou.
Jsem zkoušel tu vývrtku doleva pod plynem, ale nic zásadního se neděje, stačí vše pustit a letadlo hned zas letí samo. Je to moc hodné letadélko. Netřeba kamkoli skákat.
Mělo by to být stejné. Dříve byl rozdíl v tom, že sis musel vylítávat modifikace na letadla a skiny snad. Pak se soudruzi chytli za nos a je to všechno na začátku odemčené.
Zdravím potřeboval bych poradit, dnes zkouším nainstalovat simulator IL 2 Stormovik-Battle of Stalingrad a nejde mi přihlásit při spuštění hry do účtu, na internetovým účtu jsem normálně přihlášený, ale při spuštění hry na mě vždycky vypadne nesprávný mail či heslo. Už jsem to několikrát kontroloval, e-mail souhlasí, hesla jsem několikrát měnit a pořád mi to tam skáče dokola. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Jinak se do hry asi nedostanu. Díky
Zdravím potřeboval bych poradit, dnes zkouším nainstalovat simulator IL 2 Stormovik-Battle of Stalingrad a nejde mi přihlásit při spuštění hry do účtu, na internetovým účtu jsem normálně přihlášený, ale při spuštění hry na mě vždycky vypadne nesprávný mail či heslo. Už jsem to několikrát kontroloval, e-mail souhlasí, hesla jsem několikrát měnit a pořád mi to tam skáče dokola. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Jinak se do hry asi nedostanu. Díky
Mně třeba tohle nikdy nedělalo. Jediná možnost - kontaktovat podporu.
Pokud se tam hlásíš prvně (ve hře), tak počkej až pár hodin, nebo den než si tě "hlavní servr uvědomí" - holt Rusko.
Pokud to nepojede ani za den, tak zkus tu podporu.
TAk to pořád nejde, na internetovym uctu se normalne pohybuju, ale spustit hra mi nejde, copak znamená podpora? Koukal jsem na nějaký oficiální na IL2Sturmovik/forum a zřejmě s tim nikdo problem nemel. Díky- nejsem moc zběhlý ve hrách, hrál jsem předchozí verze IL2 a vše bylo bez problému.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.