November 22 2024 15:35:16
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
Baron
hybca napsal:

Ahoj všem,
předem se omlouvám za to, jestli píšu do nesprávného vlákna, ale trošku se tu jakožto nepravidelný návštěvník tohoto fóra ztrácím. Chtěl bych tímto požádat o radu, pomoc a věnovaný čas někoho, kdo by měl zájem naučit, vyčvičit a zařadit do "leteckého kádru" nového člověka. Mám eminnentní zájem o to se stát virtuálním pilotem a platným členem týmu v multiplayerových bitvách.
Nestavěl bych na zelené louce, ve starám šturmu mám odlítáno spoustu hodin a nezahálím ani nyní, kdy hraju WT (byť nechci srovnávat kvalitu simulátoru BoS a arkády WT). K letadlům mám více než kladný vztah a dovolím si říct, že něco málo z virtuálního létání taky umím. Je prozatím smutnou pravdou, že BoS zatím ještě nemám ani koupený, ale právě tento můj příspěvek je jakousi vějičkou, zda by o mě někdo měl zájem a chtěl by mě zaučit v tomto simu? Pakliže by nikdo nechtěl, BoS si ani kupovat nebudu, protože učit se na offline kampani prot AI člověka akorát donutí pochytit špatné návyky a v online hře je pak free killem pro každého. Naopak učení se rovnou od zkušených hráčů tomuto zamezí a učí se rovnou skutečné manévry a chování v situacích odpovídajícím multihře. No nebudu se dále obhajovat, zkrátka měl by někdo čas, zájem a chuť se mě ujmout? Opravdu mám zájem hrát a mně věnovaný čas by nebyl jen promarněný. Lítal bych výhradně stíhače. Jen podotýkám, že má volba týmu a národa je jasná - modrá je dobrá, proto doufám, že by třeba Lioni měli zájem Úsměv .

Dyžtak prosím pište do zpráv sem nebo do mejlu lhyb@volny.cz.

Ahoj,

odporucam ti najprv sa cosi naucit o sucasnom IL2, lietat MP az potom vzniest poziadavku na prijatie do virtualnej letky. To ze mas v starom Sturmovi nalietanych hromadu hodin je sice fajn - o WT ani nehovorim - velmi ich ale v aktualnej serii nevyuzijes, obzvlast nie na MP trebars v online kampaniach.

Pises, ze "Pakliže by nikdo nechtěl, BoS si ani kupovat nebudu,". No, k tomu asi takto - ak si kupis BoS/BoM atd. lutovat urcite nebudes, ved si to kupujes pre seba. Ak si to nekupis, bude to na tvoju skodu, nie na skodu kohokolvek z fora. Mimochodom, na TS sa najde hromada ochotnych - a velmi fajn - ludi, ktori ti s IL2 pomozu ci si clenom letky alebo nie. Ak chces vstupit do virtualnej letky, komunikuj skor priamo s clenmi tej-ktorej skupiny. Ak budes mat cosi online nalietane a oslovia ta sami, mas vyhrate.

Zelam hodne zdaru na virtualnom nebi. Úsměv
Upravil/a Baron dne 18-12-2016 13:52
Hals - und Beinbruch!

310_cibule
Posunuli vydání patche ze 17. na 21 hodinu CEWT. To jsou muka. :-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

saldy
Tak první rolování na start, oblet letiště a přistání mám za sebou, je to takovej autobus, pěkný výhled, funkční stabilizátor, trim jenom směrový. Pro start vyberte všechny motory, domapujte olejový chladiče a odemknutí brzd. Pojíždí se pomocí přidáním tahu dle potřeby na pravém či levém motoru, jde to celkem snadno. Trochu mě zklamalo že není pohled do nákladového prostoru.
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Mira
Chlapi a co G4? Moc se v těch verzích nevyznám a přemýšlím, že bych si udělal Ježíška po svém a podpořil vývojáře koupí Kubáně, tak jestli má to letadlo aspon nějakou odlišnost od G2..

olda Olde maly
Nemá, je to zase Messerschmitt Úsměv

Baron
Mira napsal:

Chlapi a co G4? Moc se v těch verzích nevyznám a přemýšlím, že bych si udělal Ježíška po svém a podpořil vývojáře koupí Kubáně, tak jestli má to letadlo aspon nějakou odlišnost od G2..

Úsměv 1,42 ATA Mrknutí
Hals - und Beinbruch!

Vladis
urcite?

Mira
No jelikož jsem právě přispěl klukum na vánoce, tak už jsem to zjistil..to sice má, ale jak dlouho to vydrží. Co mně zarazilo, jak jsem si přečetl ve specifikacích že na combat režim je u země o dost pomalejší než G2..ale třeba zatačku utáhne rychleji..chápu, je to o pilotech a ne o písmenkách, ale když už to tam píšou Úsměv

Baron
Miro, zatial neviem posudit, ako sa G4 sprava v lufte, nemam este stiahnuty patch, to ma caka az pridem z prace. Uz sa neviem dockat Úsměv

Ak ste to uz niekto lietali (nemyslim prave G4 alebo Tetu Ju), zaujima ma ako je to.s DX11. Mozete sem dat niekto nejake postrehy?
Hals - und Beinbruch!

CSW_3IAP_Wolf
Berloga dogfight 10 vs 10,fps stabilně 60.Mrknutíale GK se začíná zahřívat.SmutnýJinak hezky plynulé.Mrknutí

606_hayes
podla vsetkeho je tam hodne narast FPS ...teda mne to slapalo pri zemi na letisku okolo 30fps casto dropy aj ku 25, vcera som len tak zalietal offline plus minus rovnaku scenu a fps sa drzalo medzi 55-60 nizsie neslo,
ale online lietanie nemam odskusane....ale narast fps tam bude urcite znacny
mam i5 3570k, 8gb ram DDR3, GTX 1060

EDIT: zabudol som dodat, že fps oostalo na 60fps aj pri prestaveni na ultra a zapnuti hdr, predtym som mal high bez hdr a ssao
Upravil/a 606_hayes dne 20-12-2016 10:44

http://606.klikej.org/news.php
1stCL_pbarry
Mám po instalaci chybu při spuštění hry. Okamžítě vyskočí chybová hláška D3D ERROR a nějaký povídání. Večer mám jasnej Úsměv
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
Rumcajs
Tak ju, vypadá ten vánoční patch hezky. Hned mám dva postřehy.

1) Podle očekávání FPS fakt vyskočilo směrem nahoru. 2560*1440, Ultra, HDR, SSAO, 4x dohled a u země to jede FPS 80 a výš. ... i7 4790 + GTX 970.
2) Tak to bude mít zas jednou smršť nových nicků. To bude Bubiů, Eriků, Hartíků a jim podobných. Teď s G4 dostali kucí nový originální Hartmann skin, to by bylo, aby se nezačali množit. Posledně to byla záplana Sašů a Pokryškinů, nadávalo se do slabaků. Příště, až dostaneme třeba La 7, budeme mít zas lavinu dvacetsedmiček.

Jinak tedy ta G4, když se tomu kopne do vrtule, umí ze sebe udělat slušnej vrtulník.
Non est specifica

Aces_Wild
Pár postřehů. Víc zatím nedám, viz níže.

* výrazné navýšení FPS, u země o cca 20 FPS
* nativní zobrazení FPS ve hře klávesou backspace
* snímky obrazovky mají nyní vlastní adresář Screenshots

Bohužel jsem jeden z těch, pro které se hra stala prakticky nehratelnou. O problému se ví, Jason ujišťuje, že bude hotfix hned jak to odladí.

i.imgur.com/4sssOTs.jpg

i.imgur.com/O38Gnqu.jpg

i.imgur.com/HpYGXph.jpg

i.imgur.com/2IUNeZb.jpg

1stCL_Fucida
To sklo kokpitu je fakt čistější, nebo je to jen placebo? Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

311_Vont
Skla jsou opravdu čistější, za to dávám palec nahoru, co mě však štve je to sekání u země a v souboji. Létám na stejné nastavení jako jsem měl před updatem (kvalita-HIGHT, 1920x1200, VSYNC, distanc landscape detail 4x, antialiasing 4), a musím konstatovat, že se mi to seká mnohem více než předtím, dříve se to prakticky vůbec neškubalo. Doufám že to ještě budou řešit...
Lítám to na (Core i7 870, NVIDIA GTX570, 16GB RAM)
www.311raf.com/images/signature/sig_Vont.jpg

Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)

http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=97
RH_Killer
Teď se stáhlo dalších 107 MB

Aces_Wild
2.006b hotfix problém na některých AMD kartách nevyřešil, naopak je to u mne ještě horší. Úsměv Han hlásí, že zítra bude další pokus.

Baron
Mno... Takze konecne som nainstaloval patch - a som nesmierne spokojny. Obzvlast s DX11, Bf-109G4 a a Ju-52. Za chviliu sa idem pustit do offline kampane, no, som veru zvedavy. Vykonovo isla hra o dost hore (mam GTX 670). G4 este nemam "osahanu", ovsem Ju-52 je jednoducho milacek. Apropos - zda sa mi, ze Fw-190 lepsie lieta tak v horizontale ako aj vo vertikale. Iba placebo alebo...?

Myslim, ze sme dostali pekny Vianocny darcek, snad sa im podari co najskor vyriesit bugy, ktore niektorym hracom zneprijemnuju zivot. Za mna ovsem spokojnost velikanska.
Hals - und Beinbruch!

Ondrej1
Mám teď stabilních 60 FPS, pod 56 to nešlo. Grafika High, 1600/900. Zasněžená mapa, celkem dvě letadla. Tak to na takovou slabou sestavu celkem jde.
Hra: IL2 BoS
PC: Celeron 2,7 GHz, 12 GB DDR3, GT 750Ti, Win 10 64bit
OpenTrack, pedály Happy, joy MS Sidewinder FF2, páky Saitek Quadrant, 1xUHD LCD

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,016,805 návštěv