Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Tedy doporučovat tyhle Red Tails někomu tady na foru bych bral skoro jako pokus o vraždu. Viděl jsem na to nějakou reklamu a od té doby jsem v sobě nenašel dost odvahy, abych se pokusil shlídnout víc ... v rámci zachování alespoň částečného duševního zdraví.
Oldo, Tuskagee Airmens su dobry film - na rozdiel od Red Tails. Tam je tak neuveritelna zbierka blbosti, ze sovietske filmy z 50-60 rokov su proti tomu Oscarove zalezitosti. Od ignoracie fyziky, cez kamuflaze z Rise Fantazie az po romanik cernosskeho pilota s Taliankou. Omfg...
Ahoj.
Hoši hraju občas WT- "dlouhé eventy".
A v poslední době mi tam začal vyskakovat žlutý nadpis: Pozor, jestli budete dále pokračovat v této aktivitě budete vrácen do zakl. menu. A vykopnou mě. Někdy hnet po připojení, někdy až se chci třebas po sestřelu znovu narodit, nebo když chci vyměnit letadlo. Nevidím v tom žádnou zákonitost. Nevíte náhodou někdo co jim zase šibe? Změna pravidel? Nikde jsem nic nenašel. (třeba hledám blbě.) Nebo mám bán? Nebo se jím zdá, že jsem málo totálně nasraný z těch jejich mlžných sraček? Nebo kurva zas co.
Díky za odpověď.
Už tam aspoň zrušili tu kravinu, že si musíš ve WT vylítat i právo psát na fórum???
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Zatím Oldo dík.
Na tom fóru mi zatím odpověděl jen jeden: že by to prý snad mohl být bug.
Tady se to asi nikomu nestalo. No on ty mlžné sračky už tady dneska asi nikdo nehraje.
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.