War Thunder
|
Garrett |
Přidané 13-08-2014 13:24
|

Nováček

Příspěvek: 89
Založený: 30.11.08
|
Tu rychlost posunu se mi nakonec podařilo snížit, nicméně stále je to nepohodlné. Pamatuji si, že kdysi jsem u IL2 používal jeden prográmek, díky kterému šlo naprogramovat klobouček jako myš. Takže při puštění kloboučku zůstal obraz v dané poloze a nevracel se automaticky do středové polohy. Existuje něco takového i pro WT?
Přinejhorším holt hodím myš do levé ruky...
Jinak k té vaší rozepři, nevidím nic špatného za placení různých onlinovek. Je to zábava jako jakákoliv jiná. Zajímavý rozhovor s jedním známým proběhl pár týdnů zpátky v jedné hospůdce. Pohoršoval se nademnou, že utrácím cca 300kč měsíčně za online hry, přičemž ten večer tam nechal asi 650Kč za chlast a cigarety  |
|
|
|
606_Temp |
Přidané 13-08-2014 17:49
|

Stařešina

Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
Však není problém platit za onlinovky. Ale!!!!! pokud je onlinovka v betaverzi a hráči dělají betatestery, tak by v lepším případě nemeli hráči platit nic. Ve WoT v dobách closed i open Bety dostávali hráči zadarmo i goldy (ve WT orly) a kdo odehrál tuším 1000 her, dostal zadarmo i premiový tank při spuštění plné verze.
Pokud tedy tvrdíte, že je WT pořád BETA a přitom za to již hráči platí, ikdyž dělají vývojářům testery, tak je to podle mě špatně.
Pokud si někdo v předobjednávce koupí nehotovou hru a pak ji dostane hotovou, tak to je taky v pohodě, protože plnou verzi dostane, jakmile bude hotová. Ale platit za to, že dělám pokusného králíka..... mi ta celá beta prostě přijde jen jako výmluva pro bugy a nedodělky. Ostatně tak dlouho měl betu snad jen Dukenukem Forever... |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 13-08-2014 19:07
|

Stařešina

Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
606_Tempik napsal:Pokud tedy tvrdíte, že je WT pořád BETA a přitom za to již hráči platí, ikdyž dělají vývojářům testery, tak je to podle mě špatně. To je věc úhlu pohledu. Být investorem do WT, nebo majitelem firmy, tak bys říkal, že to je moc dobře. A víš co je nejlepší? Kdyby to ty lidi neplatili a nedělali beta testery, nevynášelo by to a ten investor by se na to možná vykašlal a dal ty peníze jinam. On by o nic nepřišel, jen kdejaký simulant nadšenec by nemohl hrát své oblíbené WT. A že těch lidí je, co?
Non est specifica
|
|
|
|
magot |
Přidané 13-08-2014 19:18
|

Fusioner

Příspěvek: 18154
Založený: 19.06.08
|
už je na čase aby se na to vysrali ... |
|
|
|
606_Temp |
Přidané 13-08-2014 19:30
|

Stařešina

Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
Rumcajs napsal:
606_Tempik napsal:Pokud tedy tvrdíte, že je WT pořád BETA a přitom za to již hráči platí, ikdyž dělají vývojářům testery, tak je to podle mě špatně. To je věc úhlu pohledu. Být investorem do WT, nebo majitelem firmy, tak bys říkal, že to je moc dobře. A víš co je nejlepší? Kdyby to ty lidi neplatili a nedělali beta testery, nevynášelo by to a ten investor by se na to možná vykašlal a dal ty peníze jinam. On by o nic nepřišel, jen kdejaký simulant nadšenec by nemohl hrát své oblíbené WT. A že těch lidí je, co?
No nevím. Wargaming s World of Tanks na to šel jinak (zadarmo a s odměnami pro betatestery) a malinko bych si tipl, že má těch hráčů krapet víc  |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 13-08-2014 20:48
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 11129
Založený: 26.01.13
|
Poměr hráčů v části s tanky bude lepší porovnat tak za půl roku. Teď je to ještě ve War Thunderu moc čerstvá záležitost.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
LEON |
Přidané 13-08-2014 20:53
|

Diskutující

Příspěvek: 2080
Založený: 28.10.10
|
tiba323 napsal:
Shadowdeath napsal:
Nemusíš, ale pak máš jenom demo s 2 letadlama ne?
Každopádně obecně se za hry platí, jako za každý jiný produkt, takže v tom třeba problém nevidím. Samozřejmě pokud není v tomto případě problém to, že se to nedá ukrást a "musí se platit" 
pokud vím tak ve WT se nemusí platit za nic prostě se připojíš a hraješ  jinak pokud jsi v RoF nekoupíš nějaký ten stroj tak jsi nezahraješ na mapě online takže smola pro mě ....
Když už narazíš na mapu, kde nebude aspoň jedno z letadel, které už jsou ve hře zdarma (pravděpodobně nějaká Early mapa), tak prostě půjdeš na jiný server, kde je jiný planeset. Jako by to v ROF nebylo jedno, jaký z prázdných serverů si vybereš
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
|
|
|
|
Serza |
Přidané 14-08-2014 02:40
|

Uživatel

Příspěvek: 1217
Založený: 24.09.10
|
Albatros D.Va je 1917-1918, SPAD 13.C1 je pokud vím snad po celý rok 1918.
Jak mohou být "F2P" stroje na early mapách, zůstává mi záhadou. |
|
|
|
LEON |
Přidané 14-08-2014 06:28
|

Diskutující

Příspěvek: 2080
Založený: 28.10.10
|
Pokud reaguješ na můj příspěvek, taj jsem v něm naopak psal, že pokud nenajde F2P letadlo na mapě, bude to nejspíš právě nějaká ta Early mapa.
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
|
|
|
|
olda Olde maly |
Přidané 14-08-2014 15:26
|

Diskutující

Příspěvek: 2085
Založený: 22.01.07
|
Rumcajs napsal:
On by o nic nepřišel, jen kdejaký simulant nadšenec by nemohl hrát své oblíbené WT. A že těch lidí je, co?
Už ani ne.  |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 14-08-2014 16:00
|

Stařešina

|
Nemám WT nainstalovaný, nehraju to. Ale mrknul jsem se na Steam a našel, že aktuálně je online 8000 hráčů. A na seznamu je na 22 pozici nejhranějších steam her. Počet originálních účtů je prý v milionech. Ne že by to miliony hrály současně, to asi ne. Ale 8000 aktuálně pařících WT mi přijde jako slušné číslo. Páčto třeba BOS bude rádo, když se na těch 8000 dostane celkem. A když to budou současně stovky online, bude to víc než dobré. Zejména kdyby to číslo vydrželo i pár let po vydání. Každá hra má svůj strop a pak následuje ústup ze slávy. Jo a tedy taky hra, co prošvihne svůj strop a nechá příliš dlouho hrát lidi, aniž by platili, to pak asi nebude mít šanci dohonit. Já bych klukům z WT do toho nekecal. Jsou to jejich peníze a obživa, určitě dělaj vše pro to, aby to vydrželo co nejdýl. A vyneslo co nejvíc. Ale konec stejně přijde.
Non est specifica
|
|
|
|
Serza |
Přidané 14-08-2014 16:56
|

Uživatel

Příspěvek: 1217
Založený: 24.09.10
|
A jo, Leone.
Pardon, už sem asi slepej i blbej. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 14-08-2014 17:27
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
http://www.steamc...app/236390
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Merten |
Přidané 15-08-2014 07:19
|

Uživatel

Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
Rumcajsi ono zdaleka ne všichni ho hrají přes steam.V prime timu jsou počty okolo 50-60 000.Po spuštění tanků byly ty čísla víc než dvojnásobná.
PS momentálně je online 17 800 oproti tomu steam ukazuje cca 5 000 jen tak pro představu
Upravil/a Merten dne 15-08-2014 07:27
|
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 15-08-2014 07:42
|

Stařešina

|
Merten napsal:
Rumcajsi ono zdaleka ne všichni ho hrají přes steam.V prime timu jsou počty okolo 50-60 000.Po spuštění tanků byly ty čísla víc než dvojnásobná.
PS momentálně je online 17 800 oproti tomu steam ukazuje cca 5 000 jen tak pro představu  Díky za info, to je moc hezký číslo, když si jeden vezme, žo WT už je na světě pár let a navíc je to furt placená beta :-)
Non est specifica
|
|
|
|
313_Tiba |
Přidané 15-08-2014 09:05
|

Nováček

Příspěvek: 22
Založený: 01.07.13
|
Rumcajs napsal:
Merten napsal:
PS momentálně je online 17 800 oproti tomu steam ukazuje cca 5 000 jen tak pro představu  Díky za info, to je moc hezký číslo, když si jeden vezme, žo WT už je na světě pár let a navíc je to furt placená beta :-)
Vysvětli mě prosím tě proč tu tvrdíš že je to placená beta? Když chceš zaplať si když nechceš neplať a můžeš hrát .... nic tě neomezuje...
Pokud vím když chceš hrát BoS tak musíš zaplatit a to je alfa nebo beta taky takže jsi dal za hru o které nevíš jestli vůbec vyjde ale musel jsi ji zaplať kdež to u WT nemusíš dát ani korunu a hraješ i když to může být navěky beta. Tak potom nevím kde bereš že je to placená beta . Žádné měsíční poplatky tam nejsou .
A navíc jen závidíte že je to má úspěch i kdyby na poli arkády a lítá to více lidí než BoS nebo RoF nebo dokonce ILa a taky ještě Cloda a nemyslím tím arcadu nebo Historiku myslím tím FRB. |
|
|
|
magot |
Přidané 15-08-2014 09:28
|

Fusioner

Příspěvek: 18154
Založený: 19.06.08
|
Závidět není co ... |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 15-08-2014 09:47
|

Stařešina

|
tiba323 napsal:
Vysvětli mě prosím tě proč tu tvrdíš že je to placená beta? Když chceš zaplať si když nechceš neplať a můžeš hrát .... nic tě neomezuje...
Pokud vím když chceš hrát BoS tak musíš zaplatit a to je alfa nebo beta taky takže jsi dal za hru o které nevíš jestli vůbec vyjde ale musel jsi ji zaplať kdež to u WT nemusíš dát ani korunu a hraješ i když to může být navěky beta. Tak potom nevím kde bereš že je to placená beta . Žádné měsíční poplatky tam nejsou .
A navíc jen závidíte že je to má úspěch i kdyby na poli arkády a lítá to více lidí než BoS nebo RoF nebo dokonce ILa a taky ještě Cloda a nemyslím tím arcadu nebo Historiku myslím tím FRB. Ty neumíš číst, viď. Než začneš blbě plácat, pročti si to vlákno. Reference na placenou betu je z mé strany odkaz na jiné, kteří se rozčilovali kvůli tomu, že to je beta, a už se tam i platí. Tedy já jsem ten, kdo se mírně řečeno baví nářkama nad betou a penězma. Božíčku, většina lidí nemá trpělivost přečíst a pochopit víc jak 2 řádky, ale už dělaj závěry. To se pak člověk nesmí divit, že je svět plnej magorů zmámenejch nejpitomější propagandou.
Non est specifica
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 15-08-2014 10:12
|

Moderátor

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
tiba323 napsal:
. . . . . A navíc jen závidíte že je to má úspěch i kdyby na poli arkády a lítá to více lidí než BoS nebo RoF nebo dokonce ILa a taky ještě Cloda a nemyslím tím arcadu nebo Historiku myslím tím FRB.
Kamaráde prober se! Pokud si myslíš že velká návštěvnost je to proč by člověk měl být hotovej z něčeho co ho nikterak moc nezajímá, tak jsi mimo mísu. To tu bylo už za starého Ila. A nakonec se většina zdejších lidí stáhla k "Full Real" akcím a serverům kam troubíci s myškama a ikonkama ani nepáchli! Tak si závidění nech pro jiné a buď rád že se lidé s odlišným zaměřením aspoň juknou na to jak to u vás je. 
A hlavně tu přestaň fňukat.  |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 15-08-2014 10:23
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Online levelovací hospodská rvačka, to byl vždycky můj sen