November 25 2024 21:27:45
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
petsild
saldy napsal:

Opravdu je třeba minimum 6GB RAM? Mám jen 4, ale kartu mám gigovou. Jinak demo mustang mi frčel dobře, zdálo se.

Když budeš mít DCS instalované na SSD disku bude ti stačit co máš.

saldy
Já mám 5850 ati a intel i5, upgrade tak nejdřív za rok. Stačí mi asi jen Mig-15 a pár singlovek k tomu.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Fishbed64
saldy napsal:

Já mám 5850 ati a intel i5, upgrade tak nejdřív za rok. Stačí mi asi jen Mig-15 a pár singlovek k tomu.
Tak to te zklamu na takovimhle stroji na DCS World rovnou zapomen,na tom ti to pojede naprosto katastrofalne 5850ka je uz davno pase navic s tema AMD ovladacema...v prvni rade potrebujes grafickou kartu od Nvidie(idealne GTX960,ta neni draha a DCS na ni jede fajn),AMD totalne dlabe na podporu a jejich ovladace proste v DCSku vubec nefungujou,GTX760 a GTX960 maj v DCS daleko lepsi fps nez vlajkova lod AMD r9 290...

saldy
Fishbed64 napsal:

saldy napsal:

Tak to te zklamu na takovimhle stroji na DCS World rovnou zapomen,na tom ti to pojede naprosto katastrofalne 5850ka je uz davno pase navic s tema AMD ovladacema...v prvni rade potrebujes grafickou kartu od Nvidie(idealne GTX960,ta neni draha a DCS na ni jede fajn),AMD totalne dlabe na podporu a jejich ovladace proste v DCSku vubec nefungujou,GTX760 a GTX960 maj v DCS daleko lepsi fps nez vlajkova lod AMD r9 290...

Díky, uvidíme co bude, je to škoda, byť mám už podobnou zkušenost, případný nákup nvidie bude pro mě velkým sebezapřením.

Host
Proč? Protože nahradíš parodii na grafárnu za skutečnou grafickou kartu? Vyděšený

313_Nevo
Saldy, vobec ich nepocuvaj Úsměv pokial ti ten TF51 frcal (podla tvojich slov) dobre, tak nemas co riesit.
Ja mam tiez sunku a frci mi to podla mna dobre. mam na haku nejake fps alebo super high detaily. pokial som ja spokojny s tym co vidim na monitore tak neriesim Mrknutí
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

magot
Až bude DCS 2.0 tak se je o čem bavit, tuhle současnou neoptimalizovanou letitou tragédii nemá cenu řešit ...

Fishbed64
saldy napsal:

Fishbed64 napsal:

saldy napsal:

Díky, uvidíme co bude, je to škoda, byť mám už podobnou zkušenost, případný nákup nvidie bude pro mě velkým sebezapřením.
Taky bych rad AMD dal podporoval,bohuzel tady musi jit sentiment stranou, v soucasny dobe ma ve vsech soucasnech flight simech(pro DCS tohle plati dvojnasob )daleko lepsi vykon intel CPU +nvidia GPU(na kombinaci FX CPU a AMD GPU budes v tomhle zanru proste trpet) kdy nvidia ma vynikajici podporu a ovladace,AMD na okrajove tituly jako jsou flight simi bohuzel naprosto kasle.Proto pokud mas hluboko do kapsy a presto si chces slusne zalitat muzes vzit taktovaci pentium G3258 to pretaktovat aspon na 4,4ghz a k tomu GTX960 tohle kombo bude mit dohromady za relativne ne moc penez vcelku slusnej vykon ve vsech soucasnejch simech...jinak co mas vlastne ted za core i5,pokud je to aspon nejaky sandy bridge,moh by ti zasadne pomoct jenom upgrade GPU.
Upravil/a Fishbed64 dne 13-06-2015 17:30

saldy
To já zas nikdy moc neřešim, po 5 letech jde prostě auto, baba a PC z domu, vše zvlčí.

313_Nevo
no... musis sa o to lepsie starat Šklebící se

Host
Live stream DCS 2 a 75% slevy na steamu

Koty
Koty napsal:

magot napsal:

Jo albík s českejma kokardama a kokpit v azbuce, tak s tím ať jdou do prdele. Samozřejmě si ho ihned pořídím ...

No, 1) přístroje tam byly ruský, jen s českejma popisama, v česku 2) na export šly, pokud vím, stroje s ruskejma popiskama

tak proč neudělat prvně ten používanější, exportní kokpit?

Úsměv Úsměv Tak prdlajs, albíky lítaly s ruskejma azbukovejma přístrojema, NATO-konverze měly vyměněný altimetry za anglický (a logicky taky radiostanici + odpovídač).
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Host
DCS News Letter 06/2015 [CZ verze]

S dalším vývojářským deníčkem můžeme být v klidu – DCS 2 pravděpodobně letos na svých počítačích neuvidíme - více informací - http://simworld.c...

313_Nevo
ten fuzaty smiesny chlapik v tom videu mal pravdu Šklebící se

SepiaX
Ale to rogalo bude ne?:-)
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

magot
Bude, ale kokpit bude stejně v ruštině ...

313_Nevo
Matt Wagner:

Weekly DCS World Stream

Dear all,

After the success of the Twitch Stream yesterday, we are
going to attempt to do a weekly Twitch stream (when the software is cooperating
and I am not traveling). Currently, I am thinking that it will be on Sundays at
1800 UTC time. With the kinks worked
out, the streams will be archived for later viewing and users are free to
re-broadcast.

It’s my hope that the first weekly stream will be this
Sunday, 28 June.

I will also be doing an open Q&A on the channel chat the
half hour prior to the stream starting.

More details to follow…

Thanks,

Matt

Rumcajs
Tohle je naprosto úžasný poslouchat. Jak se ho ptá na reakce letadla a na start a přistání a kolik potřeboval směrovky při startum jak to bylo s brzdama atd. Pro nás bohužel to ukazuje na limity simulace. Většina těchhle simulátorů tíhne k dramaticky přehnaným reakcím či obsahuje prvky chování, který v reálu vůbec neexistovaly. Simlace na téhle herní úrovni jsou "zatím" stále daleko od svých vzorů, aby se podle nich dalo usuzovat na cokoli reálného.

Jedna z velmi zajímavých částí bylo přistání. Jak říkal, že přistával při 200 - 190 km/h. Tohle udělat třeba v BOSku a A3, tak letadlo odskočí až na měsíc. DCS jsem nějaký čas neletěl, tak úplně nevím, jak se ta Dora chová. Komentáře k Doře a směrovce při startu jsou taky moc hezké.
Non est specifica

1stCL_Fucida
Rumcajs napsal:
Jedna z velmi zajímavých částí bylo přistání. Jak říkal, že přistával při 200 - 190 km/h. Tohle udělat třeba v BOSku a A3, tak letadlo odskočí až na měsíc.

Tak s tím nesmíš jebnout. Fw 190 A-3 je o nějakých 500 kg lehčí, než Fw 190 D-9. A to fakt není málo. Navíc sám říká, že někteří piloti sedali při 180 km/h.
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 01-07-2015 18:28
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Rumcajs
Myslím Fuči, že sis sám odpověděl. Někteří při 180, jiní třeba při 200. 20km/h je v našich simech podstatný rozdíl. Třeba konkrétně v BOSku je to rozdíl mezi hladkým přistáním na kraji pádovky a tím odskokem pánubohu do oken. V DCS si myslím, že to bude podobné. Proč to tak je? Odhaduji, že to je nízkou frekvencí výpočtu stavů virtuální reality. Ta frekvence je třeba dostatečná pro smysluplnou simulaci letu, ale nedostatečná pro simulaci chování odpružení a tlumení podvozku při dosednutí (a dalších jevů). Prostě ty děje při dosednutí jsou příliš rychlé na to, aby se daly krokovat třeba 20x za vteřinu a produkovalo to smyslupné reakce. Náchylnost simulací k nepřirozeným oscilacím vlivem diskrétnosti času, ve kterém se počítá, je celkem běžný jev.
Non est specifica

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,044,609 návštěv