November 26 2024 11:21:36
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
Hoper
WT_Horrido napsal:

1stCL_Fucida napsal:

Rumcajs napsal:
Míření lze provést i bez kolimátoru. Jistě pomáhá. Můžeš říct, že pomáhá v klíčové chvíli. Nezpochybňuju. Ale k vybudování té klíčové chvíli nijak nepřispěl. A když to umíš, můžeš to nahradit mířením přes jakýkoli vhodný bod na letadle a fixní pohled, aniž by to bylo omezující.

Nainstaluj si Šturma, vezmi si Ki-43-I a dej si 10 rychlých soubojů 4 vs 4. Pak si vezmi Ki-43-II a dej si znovu 10 rychlých soubojů 4 vs 4. A pak popiš své čerstvé dojmy, jo? Úsměv. Mně v RoFu dělá největší problém střelba bez reflexního zaměřovače. S reflexním zaměřovačem problém zcela mizí. Na Ki-43-I mi dělá největší problém střelba, na Ki-43-II problém zcela mizí. Pevně věřím, že se to s těmi specialitami (jakou byl třeba Reflex Visier za WWI) nebude přehánět.

Jak ti může dělat problém sřílet na něco z deseti metru? Úsměv

Ta trubka je imho přesnější, akorat omezuje zorné pole, OK, ale na střelbu je přesnější...

Ano, je přesnější, ale jen pokud cíl letí rovně a nemanévruje "jako o život". Stačí, aby ti uletěl ze zaměřovače a už ho nemusíš ani najít, díky tomu, že se musíš oddálit, zorientovat, najít ho a dál se ho držet...

PS: Rumcajs nějak zapomněl, že se bavíme ve vlákně BoS, kde se tedy předpokládají letadla z WWII...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

WT_Flan
Zajimave. Mne jde v RoF strilet taky mnohem lepe bez zamerovacich udelatek. Prijde mi, ze jak tam neco mam na mireni, ze bych mel teda jako tim padem strilet sakra lepe, ...tak dosahnu presneho opaku. V mnoha pripadech je to pak totalne jedno, protoze ta druha chmelnice je proste dost blizko a rychlosti jsou uplne jine...
Ve Sturmu se mi vzdycky nejlip strilelo pres dzaponsky velky pavuciny nez pres nemecky pidizamerovace a zdaleka nejlepe, kdyz jsem se nacamranej vyprd na jakykoliv zamerovac a palil s opileckou odvahou "baj voko"" Neuveritelne vysledky ! Šklebící se

Hoper
Tím jsi ale Flane potvrdil, že trubka je na prdlačku. Jinak řečeno - omezující ve "výhledu" a možná spíše v "přehledu".

ovarek.cz/hamster.gif

WT_Flan
No asi jo. Teda pro me. Za ostatni se skutecne neodvazuju neco potvrzovat Cool
Vsak rikam, ze nejlip se mi pali bez niceho. V RoF zcela urcite a ve WW2 kdyz uz by se mi vlivem alkoholu beztak blbe cumelo do krize Šklebící se Trubka me bavila leda na te mape ...jak se to jmenovalo...No litali tam koblihovy backorari proti cajkam...Tam jsem si trubky uzival s plnym vedomim totalniho neprehledu kolem sebe Šklebící se

Powerty
Ano, trubka není ideální, ale vzhledem k tomu, že se vyskytuje převážně na letounech s výzbrojí, kde střelba ze 100m+ je jen idiotské plýtvání municí, tak mi zas tak nevadí.

Hlavní problém vidím v tom, že na rozdíl od reflexního zaměřovače, s ní snadno ulétne hlava ze záměrné linie.

PS: Uživatelé TiRu ví dobře o čem mluvím.

WT_Flan
No ja asi nevim. Neni to krapet o tom jak ma clovek serizeny TiR ?

Powerty
Samozřejmě že to má taky vliv. Ale u reflexního zaměřovače záměrná linie drží i když na skle vidíš jen půlku kruhu (odraz nitkového kříže se posunuje spolu s pohybem hlavy), ale u trubky nejsi v ose a už to létá bůh ví kam.

Bierglass
313_123 napsal:

Bierglass napsal:

313_123 napsal:

ooo děkuji
velký a moudrý učiteli
bez tvých rad bych asi nebyl schopný létat online natož offline

Nebuď vztahovačný.Jen jsem chtěl těm co RoF nelétají na tvém přímo učebnicovém příkladu ukázat ,že mody na zbraně dávají mnohem více možností zábavy,a je a jen na pilotovi(tím nemyslím tebe aby jsi se zase neurazil) co na mapě chce dělat a přizpůsobit tomu svoje(tím raději nemyslím tvoje ) letadlo.Příspěvek nebyl určen pro tebe protože ty už to všechno víš.Šklebící se Na závěr přijmi ještě jednou mou hlubokou omluvu,příspěvek neměl za účel jakkoliv zpochybnit tvoje vědomosti a pilotní umění.

ted se budeš omlouvat co
nepřijímám
armáda už je na cestě
už se těším smrtelný chrapot mužů a pláč zneuctěných žen
krléééš

přijmám ,za úsvitu na pistoleVyděšený

WT_Horrido
Stuka

forum.il2sturmovik.com/uploads/monthly_10_2013/post-5-0-44103100-1380881257.jpg

forum.il2sturmovik.com/uploads/monthly_10_2013/post-5-0-66285400-1380881259.jpg

forum.il2sturmovik.com/uploads/monthly_10_2013/post-5-0-02811900-1380881262.jpg

Jakouš

forum.il2sturmovik.com/uploads/monthly_10_2013/post-5-0-50171500-1380881263.jpg

forum.il2sturmovik.com/uploads/monthly_10_2013/post-5-0-12015000-1380881266.jpg
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Hoper
vypadá to pěkně, dokonce i ta Štuka (tedy díky tomu kokpitu snad i lépe než jen externí modelu Jaku :)

Zaregistroval jsem nažloutlé plexi jak u Štuky, tak i Jaku. Na tom Jaku je to snad i více - u rámu (asi nebude přímo z fabriky ;)

ovarek.cz/hamster.gif

310_cibule
Pěkná stuka, móóóóć pěkná.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_Novotny
Pěkné, už se těším až to pustí. Úsměv

Baron
Tak to je veru nádhera...
Hals - und Beinbruch!

WT_Flan
Hoper napsal:

Zaregistroval jsem nažloutlé plexi jak u Štuky, tak i Jaku. Na tom Jaku je to snad i více - u rámu (asi nebude přímo z fabriky Mrknutí

To je odraz zare founder cihel Šklebící se

Bierglass
X Novotny napsal:

Pěkné, už se těším až to pustí. Úsměv

To myslíš za těch 14 dní?Šklebící se

1stCL_Novotny
Pod 14 dní nejdu! Vyděšený

Bierglass
No tak to jsi si neměl pořizovat tu magickou cihlu, prý to urychluje vývojŠklebící se
Upravil/a Bierglass dne 05-10-2013 00:14

WT_Flan
Pak je ale vse uplne v poradku Úsměv

magot
tyhle izometrický rendery kokpitu z venku jsou pěkná blamáž, páč i sebehnusnější kokpit tak vypadá solidně.
Ale věřím že to bude asi ok.

Rumcajs
Někde tady byla myslím ta debata ohledně nevěrohodně otlapkaného skinu toho Lagg3. Čistě náhodou jsem trefil fotku Spitfajra přímo z války. http://www.mediev...itfire.htm. Za povšimnutí stojí náběžné hrany, kanon a kapka na křídle za kanonem a vzdálenější křídlo, ktere se zdá nějak víc vošoupaný.

[img]http://www.medievalhistory.net/spitfire.jpg[/img] is not a valid Image.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,049,103 návštěv