Jak mám chápat tu pasáž o Černém moři ? Předělají Gruzii na úroveň Nevady ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Je to jen to, jak bude vypadat pod vylepšeným grafickým enginem - stíny, nasvětlení atp. Ano - stávající mapa bude součástí i DCS 2 ale bez jakýhkoliv zásahů - co se týče textur, terénu, objektů a dalších věcí, nic se měnit nebude.
Zdravím, v naší letecké skupině Black Eagles, jsme otevřeli výcvikový program pilotů A-10C, samozřejmě se výcvik týká daného modulu pro DCS World. Každý se zájmem o tento bitevník a především o hard core létání s ním, je vítán.
nevím, jestli jsem to nepřehlédl, ale tohle je poměrně zajímavé doplnění k předešlému (z mého pohledu především ty mapy) http://simworld.c...
Je třeba...měl jsem taky jen 4GB a gigovou kartu....tu jsem nechal,ale dokoupil další 4GB RAM....necuká se to,při vyšším grafickém zatížení to jede plynule,dříve ne...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.