Jak mám chápat tu pasáž o Černém moři ? Předělají Gruzii na úroveň Nevady ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Je to jen to, jak bude vypadat pod vylepšeným grafickým enginem - stíny, nasvětlení atp. Ano - stávající mapa bude součástí i DCS 2 ale bez jakýhkoliv zásahů - co se týče textur, terénu, objektů a dalších věcí, nic se měnit nebude.
Zdravím, v naší letecké skupině Black Eagles, jsme otevřeli výcvikový program pilotů A-10C, samozřejmě se výcvik týká daného modulu pro DCS World. Každý se zájmem o tento bitevník a především o hard core létání s ním, je vítán.
nevím, jestli jsem to nepřehlédl, ale tohle je poměrně zajímavé doplnění k předešlému (z mého pohledu především ty mapy) http://simworld.c...
Je třeba...měl jsem taky jen 4GB a gigovou kartu....tu jsem nechal,ale dokoupil další 4GB RAM....necuká se to,při vyšším grafickém zatížení to jede plynule,dříve ne...
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.