November 23 2024 14:16:16
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 16

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna(od v.4.004)
310_cibule
alfik napsal:

310_cibule napsal:

A fakt to nejde bez toho blití a zmetků? Oni na to lidé ve vyspělejších zemích nejsou až tak úplně zvyklí (osobní zkušenost). Nic ve zlém, jen jsem se zeptal.

A které země myslíš? Tam co mají 157 pohlaví, volby průhledné jak v Rusku, a střílejí se ve školách a na benzínových pumpách? O runech na obchody při každé příležitosti ani nemluvím...
Asi čteš fakt jen vybraných pár novin, a i tam jen vybraných pár článků.
Cool

To fakt, myslíš, vážně? : )))) To bych do tebe nikdy neřekl. Kde třeba v EU jsou volby stejně neprůhledné jako v Rusku? Kdy se naposledy ve Švýcarsku střílelo ve školách a na benzínových pumpách? V Německu se pořádají runy na obchody při každé příležitosti? Co ti vadí na tom, že se někdo necítí ani jako muž, ani jako žena? Tebe to nějak omezuje? Není to jen a pouze jeho věc (zrovna předevčírem něco podobného jednomu taky vadilo, řešil to dost radikálně)?

Nezlob se, Alfi, diskutovat se dá jen s příčetnými lidmi. Tímto jsi se opět zařadil mezi ty druhé. Pozdravuj Horriho, Opitze, Tempíka a další ; )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Horrido
Volba prezidenta v Rakousku která se musela opakovat...

Ve Švýcarsku se nestřílelo ve škole nebo na bezínce, střílelo se tam na jiných místech...

Němci vykupovali ve velkém potraviny i toaleťák...

Říkám, jiná realita...
Upravil/a WT_Horrido dne 14-10-2022 11:27
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
Říkám, nepříčetnost...

Dobře, abych nebyl tak přísný: nesoudnost. A k tomu špetka zlé vůle a potřeba neustále provokovat opačným stanoviskem.

Ale jo, i tak se dá žít.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

CSW_Karlos
Osobně si také myslím, že někdy jsou vývojáři unáhleni a vydají zmetek a sami si to ani neuvědomí. Chápu, že chtějí vyjít vstříc celé komunitě, ale to prostě nejde udělat. Taky jsem zklamán z těch markingů co vydali a ještě se tím chlubí, jak je to supr historické (z části ano), ale je tam hodně nedostatků, viz. jak píše ringlett. A osobně bych také volil mírnější slovník vstříc vývojářům na offiku fóru, přece jenom už se tam taky někteří začali negativně vyjadřovat vůči markingům, tak bych to asi na plnou hubu nepsal, ale pomalu je zatvrzoval v tom, že to co vydali, je nedokončený projekt a zasloužilo by si to ještě X stovek hodin práce na zlepšení.

ringlett
Já uznávám, že jsem to možná trochu přehnal. Kdo mě zná osobně ví, že pro sprosťárnu jdu daleko. Ale to co nám tvůrci obsahu BOX nabídli, to se nedá klasifikovat jinak. To vážně není ani na úrovni beta verze načmárané na obrázek fixou.

A jestli na to nejsou zvyklí? Kdybych dodal takhle zpackané dílo, tak mě poženou klackem. Ať si buď zvykají na zatraceně negativní reakce, nebo ať přestanou vydávat Beta verze za prachy.

310_cibule
V pohodě, ringlette. Nic se neděje. Prostě názor proti názoru. Vážím si toho, co děláš.

Ajvn
No mi jsou nějaké nápisy, čislice či písmena na lítadlech úúúplně ukradené.Úsměv
Mi v BOX chybí něco úúúplně jiného.Úsměv

310_cibule
Mně taky. Oboje : )

A vedle toho je spousty věcí, které BoX má a jsme za ně rádi.

A o tom to celé je. Každému vadí něco trochu jiného, a tak vzniká dojem, že je to totální zmetek. Udělali sice docela slušnou mapu Normandie, ale nedotáhli čísílka. Hanbáááá : )

A přitom je to docela fajn hra. Se kterou se dá užít spousty zábavy. Akorát my máme pocit, že nás její vývojáři neposlouchají, protože neudělali to či ono.

Mám to tady rád ; )

Ajvn
Jo na vývojáře bych neplival.

ringlett
Hele, já jsem se spoustou věcí ve hře spokojený.
Ale ze srdce nemám rád to vychloubání historickou realitou a pak vytvořením pokřivené karikatury toho co mě zajímá a mám rád.

Z mého pohledu jednoduché věci jim prostě nejdou.

1stCL_Fucida
Tak jsem se k tomu taky konečně dostal.

- Ta graficky nově modelovaná točící se vrtule je vyloženě povedená, hodně se mi to zamlouvá a je to jednoznačně krok vpřed.
- Nová interpretace poškození zdá se, že opravdu funguje. Měl bych výhradu, že Minen-Geschoss by měl dělat poněkud větší díry (větší průměr), ale je to tak jako tak "jen" grafická interpretace. Rozhodně výrazný skok před. Máme zřejmě první simulátor, kde vidíte, kam jste to SKUTEČNĚ dostali, resp. kam jste SKUTEČNĚ zasáhli. Generické poškození je pryč. Tohle je prostě SUPER! Úsměv
- Markingy: no, mohlo to být lepší, u stíhaček Luftwaffe bych to v principu řešil drobátko jinak. Ale v obecné rovině je to nová funkce, kterou tvůrci budou jistě ladit. Za mě největším problémem té koncepce je, že nemůžu zvolit dvouciferná čísla a pak samozřejmě ony poměry velikostí a geometrie. Spíše bych první dvě pole spojil dohromady a třetí jednoznačně prodloužil. To ale jistě dřív nebo později odladí. I z tohoto prvku mám spíš radost, než že by mě nějak zarmoutil.
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 14-10-2022 22:25
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

magot
1stCL_Fucida napsal:
Rozhodně výrazný skok před. Máme zřejmě první simulátor, kde vidíte, kam jste to SKUTEČNĚ dostali, resp. kam jste SKUTEČNĚ zasáhli. Generické poškození je pryč. Tohle je prostě SUPER! Úsměv

Ano, tohle je stkutečně inovace co tu ještě nebyla. Jen v úrovni vrstev, generické poškození bude nadřazený objekt. Tzn. pokud zasáhnu kill box poslední třetiny křídla (generická oblast zásahů), bude se odečítat hodnota pro odlomení této části dynamického poškození.
(Je potřeba "nalepit několik textur dynamického zásahu" než se křídlo oddělí, což předtím nebylo vizualizováno)
Tzn. situace je stejná stejně jako předtím, jen s novým grafickým efektem. Alespoň, tak to zatím vypadá .. (navíc stejně naše pc nemají výkon Úsměv)
Další věc jak se visuelní efekt bude chovat v rámci 3d ohybu polygonu, tzn. na hraně objektu. (toto dost enginů nezvládá) Plus synchro online.
Upravil/a magot dne 14-10-2022 22:55

alfik
310_cibule napsal:

alfik napsal:

310_cibule napsal:

A fakt to nejde bez toho blití a zmetků? Oni na to lidé ve vyspělejších zemích nejsou až tak úplně zvyklí (osobní zkušenost). Nic ve zlém, jen jsem se zeptal.

A které země myslíš? Tam co mají 157 pohlaví, volby průhledné jak v Rusku, a střílejí se ve školách a na benzínových pumpách? O runech na obchody při každé příležitosti ani nemluvím...
Asi čteš fakt jen vybraných pár novin, a i tam jen vybraných pár článků.
Cool

To fakt, myslíš, vážně? : )))) To bych do tebe nikdy neřekl. Kde třeba v EU jsou volby stejně neprůhledné jako v Rusku? Kdy se naposledy ve Švýcarsku střílelo ve školách a na benzínových pumpách? V Německu se pořádají runy na obchody při každé příležitosti? Co ti vadí na tom, že se někdo necítí ani jako muž, ani jako žena? Tebe to nějak omezuje? Není to jen a pouze jeho věc (zrovna předevčírem něco podobného jednomu taky vadilo, řešil to dost radikálně)?

Nezlob se, Alfi, diskutovat se dá jen s příčetnými lidmi. Tímto jsi se opět zařadil mezi ty druhé. Pozdravuj Horriho, Opitze, Tempíka a další ; )

"Nežereš maso, nepoznáš srandu." Z Twitteru.
Aspoň ten smajlík by inteligentní bytosti napověděl...
Vedle Horriho a Opitze? Pche. A proč ne. Ti aspoň nemají nos plný dešťovky.
Malý smysl pro humor značí malý... a í kvé taky Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

310_cibule
alfik napsal:
Aspoň ten smajlík by inteligentní bytosti napověděl...
Vedle Horriho a Opitze? Pche. A proč ne. Ti aspoň nemají nos plný dešťovky.
Malý smysl pro humor značí malý... a í kvé taky Šklebící se

Asi máš pravdu. Možná jsem zbytečně vztahovačný. Půjdu si ho přeměřit ; )

Horri svůj vyhlášený smysl pro humor osvědčil hned v následující odpovědi : )

310_cibule
Obecně je velmi osvěžující číst či poslouchat někoho, kdo se pokusí vidět celek (díky, Fuči), snaží se ho objektivně posoudit, a ne jen hledat jednotlivosti, které se mu nelíbí, a pak se nad nimi poblít ; )

Je to 1) motivující pro diskusi jako takovou a 2) a – to je mnohem důležitější – to neodrazuje tvůrce, aby případným výtkám a přáním naslouchali, nenutí je to zaujímat obranné pozice atd.

Ale ne každý to samozřejmě vidí stejně ; )

P.S. A teď ty, HU ; ))
Upravil/a 310_cibule dne 15-10-2022 11:23

310_cibule
Konečně klášter na Mont Saint-Michel in Box ; ))

i.ibb.co/HxfQf83/943686094-St-Michel2-jpg-51ca653547fdbf394e24aa649a570b00.jpg

https://forum.il2...nt-1222249

1stCL_Fucida
Oni ti ho tam fakt udělali, jo? Já bych se na to takhle na okraji mapy vykašlal Úsměv

Byl jsem se ale mrknout na ten železniční tunel u Boulogne-sur-Mer - moc hezkej detail Úsměv

310_cibule
1stCL_Fucida napsal:

Oni ti ho tam fakt udělali, jo? Já bych se na to takhle na okraji mapy vykašlal Úsměv

Byl jsem se ale mrknout na ten železniční tunel u Boulogne-sur-Mer - moc hezkej detail Úsměv

Neudělali : )) Koukni na to odkazované vlákno.

Jsem rád, že se ti "můj" tunel líbí ; )

Mimochodem s mým starým káblem se vrátil i zvuk, ještě že těmhle věcem vůbec nerozumím.

magot
no, ale přijde mi takovej disproporční
a fail číslo dvě je, že pokud zvolili verzi po přílivu, tak k tomu nemůže vést cesta - ta byla za WWII zaplavena ...
i.imgur.com/lHC7bzJ.jpg
Upravil/a magot dne 15-10-2022 12:25

1stCL_Fucida
Jo aha, to je Franken-Chateau Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,026,345 návštěv