September 21 2025 01:32:03
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
Merten
krysto6 napsal:
je to tak nebo je rof 2x těžší než il-2 ???
Je to mnohem horší Vyděšený

Lala
WT_Horrido napsal:
Nevím jestli znáte - udělátko na určení směru větru pro bombery

http://i-say.org/...stv_01.pdf

A jak se s tím pracuje?

Merten
Jednoduchý nastavíš směr kterým letíš,směr odkud fouká vítr a vyjde ti odchylka kterou musíš nastavit v zaměřovači Mrknutí.My zkušenější to děláme z hlavy Šklebící se

1stCL_Fucida
BP_Tyrl napsal:
krysto6 napsal:
Je to tak, nebo je rof 2x těžší než il-2 ???

Pokud je ve šturmu tvým oblíbeným letadle FW-190, tak na ROFko klidně zapomeň. Mrknutí

Naštěstí my Focke-Wulfaři tam máme Pfalze XII, jen jde trochu blbě vybrat z vrtáku (asi jako Airacobra), lépe se do něj nedostávat Úsměv Ale jinak ta letadélka v RoF jsou sympatická.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Novotny
Merten napsal:
Jednoduchý nastavíš směr kterým letíš,směr odkud fouká vítr a vyjde ti odchylka kterou musíš nastavit v zaměřovači Mrknutí.My zkušenější to děláme z hlavy Šklebící se

Jen dodám . . . Pokud nějakou hlavu máme. MrknutíŠklebící se

Merten
Což sice pane zrovinka váš případ néni Šklebící se ale zase máte ruce a mušku od pána boha Mrknutí

1stCL_Novotny
Sakra, tak to by ovšem musel Bůh bejt krásně rostlá Olše. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

LEON
To BP_Tyrl: Ten odkaz na češtinu do RoF máš uveden opravdu správně? Mně to tam žádnou češtinu nenabízí.

Díky

EDIT: Už jsem ji našel na webu ZVP. Jinak dobrá práce Mrknutí
Upravil/a LEON dne 03-02-2011 16:23
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
krysto6
po pár hodinách už to trošku zvládam díky za typ lítat na nejtěžší úroveň Úsměv nic sem sice ne sestřelil Šklebící se ale s pár érama sme dali HP-400 spíš sem přiletěl střelil a upadlo mu křídlo ale myslim si že byl už hotovej drív něž sem dorazil, povedlo se mi pověsit se na pár letadel ale as tak 5x mě sundali 1x se mi povedlo ještě přistát Úsměv ten albík D.Va je skvělej super manévrovatelnost, škoda že nejsou vidět letadla přes celý jezero tak je musim furt hledat nebo se pověsim na letadlo a letíme jako Trio fokker-Spad-Já s albíkem Šklebící se
-používáte na ROF teamspeak nebo skype??? Vyděšený

BP_Tyrl
AB1_LEON napsal:
To BP_Tyrl: Ten odkaz na češtinu do RoF máš uveden opravdu správně? Mně to tam žádnou češtinu nenabízí.

Díky

EDIT: Už jsem ji našel na webu ZVP. Jinak dobrá práce Mrknutí

Jmenuje se :
Rise of Flight cz.7z
nebo klikni zde:
http://www.mediaf...mylawazj1r

WT_Horrido
Jenom taková maličkost, na nVidiích 400-500 uz funguje nastavení shadows na special, což má za následek nižší zatížení grafiky:

[img]http://www.wtigers.org/extra/ROF/rof_sett.jpg[/img] is not a valid Image.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Lala
Jasně, již dávno máme nastaveno Mrknutí I když žádnou změnu nepozoruji.
Upravil/a Lala dne 03-02-2011 20:29

krysto6
[img]http://img141.imageshack.us/img141/6466/201123211020.png[/img] is not a valid Image.

Uploaded with ImageShack.us

není nad to když vám kámoš urazí křídla Vyděšený

ZVP_Iceman
Pěkný..ale k čemu tam jsou ty ikony??Zamračený

1stCL_Novotny
Přec aby poznali do koho vrazit a do koho ne. Mrknutí

krysto6
Mrknutí hele ja nejsem borec jako vy tak lítam německym serveru s ikonkama no Šklebící se ale lítam i bez ikonek tenhle server je plnej jenom večer.
-jinak některý lidi maj fakt výdrž letěl sem jako přední střelec asi 30minut v tom německym bombardéru s nakym 35letým chlapem čekal sem na nákýho brita kterýho bych sejmul ale nic server spadnul Smutný nebo se dotyčný odpojil Úsměv
-je možný že je HP neprůstřelnej??? letěl sem za nim asi 5 minut a kušil to do něj po dávkách a nic nakonec mě trefili ze země dělěm asi ve výšce 1500m
¨jinak 95% souboju mám pár metrů nad hladinou
-kroutil za mnou nákej brit nevim jakej až mu stoho upadly křídla Šklebící se, a pár sekund potom i mě celkem sečteno sem byl asi 4. z 8 3sestřelů a 12 smrtí, za 2hodinky na serveru(ale nakejch tech bodu sem mel hodně proto sem byl 4. Zamračený to neni normální spoustum letadel sem naložil ale prostě nespadly pak se znenadání někdo vynoří koho ani nevidim a hoří mi motor Smutný
Upravil/a krysto6 dne 04-02-2011 20:07

Panek
krysto6 napsal:
pak se znenadání někdo vynoří kono ani nevidim a hoří mi motor Smutný

Valka není pěkná.

Merten
Asi začnu chodit na německý servry si honit ... ego Šklebící se.

BP_Tyrl
Merten napsal:

Trochu podrobněji, pro nás mdlé inteligence by to nešlo. Smutný

krysto6
to bych opravdu nestíhal při manévrování nastavovat zaměřovač Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,063,415 návštěv