Hele, zdá se mi to, nebo se v ED po úmrtí Igora Tishina dávají věci do pohybu? Nové koště dobře mete?
Zemřel před více než rokem a půl. ED založil spolu s Nickem Greyem, který tomu momentálně šéfuje. Tedy spíš staronový koště.
A zrovna WWII v DCS moc v pohybu není.
To máš Rume pravdu . Nejen pohlaví, ale můžeš být i zvíře a nebo se oženit třeba s lustrem jako jedna paní. Já například jsem se dnes ráno cítil pod psa.
Koncipováno to bylo jako že se nevrátí jeden, ale to by bylo moc moc dlouhé, takže parkoval-roloval druhý. Zaparkován byl po pravé straně první a třetí jak to bývá ve válce se nevrátil. Ještě tam chybý láska, ale to jsem kurníček šopa nezvládl jak. Jedině tam vložit nějaký segment z Tmavomodrého světa :-) Myslím lásku mezi mužem a ženou. Ale musím uznat že jsi všímavý. Počítal jsme s inteligencí diváka :-)
láska tam přeci byla - to jak rozněžnělý tomík v jeepu jel vyprovodit svého přítele v B-17 až k plotu... :)
jinak ač rozněžnělý, tak tvrďák - když pak B-17 sedala, stál na místě a ani se nepohnul, i když mu B-17 letěla kousek nad hlavou ;)
(Pepe, pěkné video! :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Střílet se do nich dá, ale vzhledem k tvrdému výcviku se fázově posunou včetně padáku a kulka letí skrz, ale jako omáčka k videu asi dobrý.
Upravil/a Baron dne 19-11-2019 16:18
Prečo by mal byť vymazaný? V obsahu nie je nič urážlivé ani nič co by porusovalo pravidlá (ak teda neberiem do úvahy skrytý odkaz na reklamu).
Pominu-li, že sis odpověděl sám, tak obsah není jeho. Vypůjčil si příspěvek (#2277), do kterého vkládá odkazy. Poprvé co to udělal byl jeho příspěvek vymazán. To není účet pro pokec na fóru, ale na šíření reklamy.
We are pleased to bring you our first showcase, of our up-in-coming F4U-1D Corsair module. This recorded online flight was presented at the 2019 Virtual Festival of Aerobatic Teams presented by Virtual Airshows marking its 15th anniversary!
The video is mostly to demonstrate the Flight Model and Weapon System. As the developers, of course we are highly aware of the sounds, propeller twitch and any other erroneous errors. We are seriously working hard to squash these bugs to bring you the pure raw glory this ole bird deserves.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.