November 26 2024 10:25:12
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
Farky
alfik napsal:

... takže ti, co si to nepředobjednali, budou lítat jen na verzi bez střelce...

Ne. Ti co si to nepřeobjednali si budou muset verzi se střelcem vylítat, Founders ji budou mít od začátku. A ještě pořád platí, že to půjde vylítat jen v singleplayeru. Což se podle mého celkem pravděpodobně ještě změní a vymyslí to tak aby to šlo i v multiplayeru.

Jediné co bude unikátní budou nějaké skiny a nově ty gunpody pro Friedricha, ty obyčejný platící zákazník nebude mít šanci dostat. A je to tak ok, lidi co ukážou podporu si zaslouží odměnu.

alfik napsal:

Se podívejte na ROF, všichni lítaj s dokoupenejma weapon modama a zaměřovačema a nikomu to nedělá problém.

Je to tak trochu Pay2Win že. Jason a spol. se poměrně jasně vyjádřili že v BoS žádné P2W nebude, že to není fér. Že jim to v RoF nevadí je věc druhá.

1stCL_Fucida
Tywoe...tohohle jsem se přesně obával Smutný
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

DarkTatka
Rumcajs napsal:

Se podívejte na ROF, všichni lítaj s dokoupenejma weapon modama a zaměřovačema a nikomu to nedělá problém.

Nemam pocit ze by zbrane v ROF nejak davaly prevahu tem co je vlastni. Neprislo mi ze by neco z tech upgradu bylo instawin, spis ze je mozne prizpusobit letadlo stylu hrace. Nekdo rad holky, nekdo vdolky, nekdo extra kulomety navic, nekdo radsi kdyz mu to rychle lita. Popravde bych si dokoupil spis moznost jeden kulomet z SPAD XIII ubrat nez pridat Úsměv

Rumcajs
Taťka uz to psal. Weapon mody v ROFu neznamenají nic víc než jisté pohodlí. Zaměřovače jsou prima. Sem tam nějaký ten budík, třeba u německejch letadel ty anemometry. Lampička do kokpitu. Barevná stuha na vzpěry, teploměr na motor. No a u několika letadel jsou užitečný weapon mody - Spad 7, Triplane, Nieuporty, Dolphin (a tím to skorem končí). Ale třeba u Albatrosů a vůbec německých letadel jsou weapon mody na nic (jako že opravdu nula). V zásadě nic z toho není Pay to Win a to ani zdaleka. Přidat kulomet znamená zvednout váhu a tedy snížit všechny ostatní parametry a tedy je to přinejlepším dvojsečné. Většina budíků není nijak důležitá. Zaměřovače jsou v pohodě nahraditelný zafixováním pohledu přes iron sight nebo dráty, nebo cokoli. Motorové mody a jiné UFOidní změny tam nejsou a nebudou. Zkrátka P2W v tom není ani trochu. Doporučuju si to zkusit.

Farky
Rumcajs napsal:

Taťka uz to psal. Weapon mody v ROFu neznamenají nic víc než jisté pohodlí. Zaměřovače jsou prima. Sem tam nějaký ten budík, třeba u německejch letadel ty anemometry. Lampička do kokpitu. Barevná stuha na vzpěry, teploměr na motor. No a u několika letadel jsou užitečný weapon mody - Spad 7, Triplane, Nieuporty, Dolphin (a tím to skorem končí). Ale třeba u Albatrosů a vůbec německých letadel jsou weapon mody na nic (jako že opravdu nula). V zásadě nic z toho není Pay to Win a to ani zdaleka. Přidat kulomet znamená zvednout váhu a tedy snížit všechny ostatní parametry a tedy je to přinejlepším dvojsečné. Většina budíků není nijak důležitá. Zaměřovače jsou v pohodě nahraditelný zafixováním pohledu přes iron sight nebo dráty, nebo cokoli. Motorové mody a jiné UFOidní změny tam nejsou a nebudou. Zkrátka P2W v tom není ani trochu. Doporučuju si to zkusit.

Pokud hráč za reálné peníze získá nějakou výhodu, je to Pay2Win. Takže v RoFu P2W je, ne že ne. Můžeme se bavit o tom, že ty mody vlastně žádná výhoda nejsou, právě naopak (a proto s tím lítají všichni, protože to je nevýhodný). Ale to nic nezmění na tom, že to tam je. Hele mě to nevadí, taky si myslím že žádný Weapon mod ještě z nikoho eso neudělal a v zásadě nejsou vůbec potřeba. V RoFu to takhle prostě je, je to v rozumný míře, tečka. Netřeba to obhajovat, žádné hrozné obvinění nebylo vzneseno. Mrknutí

Jo a RoF znám, už jsem ho párkrát zapnul a vyzkoušel, i mody si nějaký zkusil. Úsměv

--------------------

Každopádně, v BoSu by to mělo být jinak. Ono taky platit za to, abych si mohl podvěsit pod Il-2 nebo Jaka eresa by bylo trochu brutální.

WT_Flan
Teda treba ty gunpody uplne znici simulator. Masakrovani nevinnych "neplaticu" ve velkem, elitarske letky krveziznivych foundru se zadnim laufem, pokrivene statistiky, rozdelena komunita. Do 14 dnu konec simulatoru, ktery jeste ani nezacal...!

Proboha...

1stCL_Novotny
LoL!!! A ke všemu dokonce už i předplatitele štěpí na ty věrné(kované) a na uvěřivší!! To bude masakr! Hnus velebnosti. Šklebící se Šklebící se

Já bych byl v klidu. Kdo chtěl koupil a ač nevěděl/netušil holt dostal no. Kdo nekoupil tak se nemusí čertit, byla to svobodná volba a nemohl tušit že někdo něco dostane. Mrknutí Pokud stím nedokážete žít a je ta hanba neúnosná můžete spáchat sepuku. že. Mrknutí

Baron
Len ziadnu paniku, casom budu aj gunpody dostupné pre vsetkych Úsměv
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Fucida
Jen ať mi proboha neprodávají Minen-Geschossy. To bych se pak regulérně poblil.

Rumcajs
No je to tedy švanda, že se jeden dozví, že ROF je "pay to win" hra. Nenapadlo mě to. Tedy už proto, že jsem ty weapon mody, co jsem měl koupený (mám skoro všechny), vyhodnotil jako "obstacle to victory". Nic ve zlém Farky, ale asi to online moc nehraješ, co? Mezi kupovanými mody není jediný, který by z loosera udělal victora. Jestli nějakej znáš, sem s ním. Hned bych to šel namontovat. Možná ale pod pojmem "pay to win" vnímáš to, že si musíš koupit Camela, kterej není zdarma a ten chudách Albík Va. proti němu nemá moc šanci. Říká se tomu zdravý rozum, tedy schopnost rozlišit, co je a co není podstatné.

1stCL_Fucida
Jde o to, že zakoupením něčeho získáš jistou (nezanedbatelnou) výhodu, nikoliv jen efekt (stuha...). Pro mě je střelba s reflexním a bez reflexního zaměřovače jako nebe a dudy (a to často střílím deflekčně takovým způsobem, že je zaměřovač úplně mimo).

Osobně mi vadí spíše to, aby to nedošlo do absurdna a nekupovali jsme zcela standardní věci (výkonnou munici), nebo naopak mohli dokupovat věci naprosto nestandardní (např. radar do denních stíhacích Fw 190). Dokud je to na straně serveru regulovatelné, tak za mě OK, servery hrající si na mně blízkou realitu si to vyváží. Nicméně snad je z toho cítit, co tím myslím.

606_Temp
Rumcajsi. Pokud se shodneme na tom, že ti zaplacená věc dá nějakou výhodu, tak je to snad P2W. To že by si někdo koupil něco ultimátního co z něj udělá eso tu nikdo nezmiňoval. Výhody si ale koupit můžeš. Pak bude mít jistě člověk s placenámi výhodami lepší skóre, než úplně stejný člověk, co do toho nedal ani korunu.
Samozřejmě ta hra musí být z něčeho placená a já to jako problém nevidím a pokud to je v rozumné míře, tak to plně schvaluji. Jen aby bylo jasno, že jsem v podstatě na tvé straně.

http://no606.ic.cz/
Rumcajs
Jasně, výhoda tam je. Ale je drobná. Proto jsem mluvil o zdravém rozumu. Přeci to dokážete zvážit, zda vyhráváte/prohráváte kvůli modům. Navíc, ty mody stojej kolem 3$. Pokud vám na vašem oblíbeném oři chybí kukátko, obětujte tedy 3$. Je ale hodně letadel, kde ten kolimátor není tak úplně potřeba, protože stačí mít vystředěný pohled přes standardní zaměřovač, nebo ty dráty u Dr1. Veskrze budíky nepřinášejí měřitelnou výhodu. Rychlost v ROFu stejně odhadujete podle zvuku a spíš už je třeba otáčkoměr a ten je standard. No a pak jsou tu weapon mody. Je jen několik letadel, kde to přináší výhodu. Jinde je to k vzteku. Ty výhody jsou konkrétně: Spad 7, Nieuport 11 a 17, Triplane, Dolphin, Bristfit. Třeba mezi nima není jediný německý letadlo. Veškerý weapon mody na německý straně vedou jen a pouze k tomu, že se z vás stane kachna na odstřel. A snad krom Triplanu mají ty mody i svoji nevýhodu. Ztráta manévrovatelnosti a rychlosti je citelná. Za mě to vidím tak, že jednoznačná výhoda je jen u toho Triplejnu. Tak pokud lítáte tripa, kupte si za 3$ ten druhej kulomet. Jo a je to koupený jednou pro vždy, nejedná se o opakovanou útratu, což je oblíbený atribut P2W.

Farky
Vidím že tě dráždí výraz Pay2Win. Ok, zapomeň na něj. V RoFu si můžeš za reálné peníze koupit výhodu kterou nezískáš běžným hraním. Je jedno jestli obrovskou nebo malinkatou, pořád je to výhoda. Máš zdá se potřebu hájit RoF, ale děláš to opravdu úplně zbytečně. Znova píšu - nemám s tím nejmenší problém, je mi to v podstatě fuk. Shodujeme se tak nějak ve všem co jsi napsal, nemá cenu se nimrat v detailech.

Jen nevím co s tím má společnýho jestli lítám RoFko online nebo ne. Nelítám, kdyby ano tak bys to už určitě někdy poznal. Šklebící se

------------------

Gunpody - podle lidí co viděli BoS myslím že na Gamescomu budou mít standardní gunpody pro Friedricha 15mm kanón. Jestli to tak opravdu bude si budeme muset počkat. A vůbec - není to skoro jedno? Většinou lidi stejně budou lítat v Bf 109G-2.

alfik
Farky napsal:

alfik napsal:

... takže ti, co si to nepředobjednali, budou lítat jen na verzi bez střelce...

Ne. Ti co si to nepřeobjednali si budou muset verzi se střelcem vylítat, Founders ji budou mít od začátku. A ještě pořád platí, že to půjde vylítat jen v singleplayeru. Což se podle mého celkem pravděpodobně ještě změní a vymyslí to tak aby to šlo i v multiplayeru.

Aha. Takhle je to v pořádku Úsměv
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Rumcajs
Jo ten výraz P2W má již celkem ustálený význam. K dohledání třeba zde, ale i na mnoha jiných místech na webu. http://www.urband...pay-to-win

Games that let you buy better gear or allow you to make better items then everyone else at a faster rate and then makes the game largely unbalanced even for people who have skill in the game without paying.

Mluvím o zdravém rozumu, páčto ta drobná výhoda, co se dá získat v ROFu, nezapadá do žádný takovýhle definice. A páčto je to výhoda drobná a získatelná jednorázově bez absurdních investic a tedy dostupná komukoli a nedá se velikostí investice zvětšovat, nejedná se o P2W hru. No a protože na webu máme jen písmenka a slova, je prima zvyk, používat je tak, aby bylo jasné, o čem mluvíš. Nediv se, že když termín P2W používáš mimo mísu, ozve se někdo, komu to nesedí. Hele nic ve zlém, já to nemyslím jakkoli osobně konfrontačně. Jen mám opačný názor a vím, proč ho mám.

Bierglass
No když mluvíš o zdravém rozumu tak ten jasně říká,proč platit něco dopředu? Mrknutí Všichni kdo létají Rof vědí,že dokoupit lze vždy všechno a po nějakém čase i s dosti výraznou slevou.

Farky
Rumcajs - ok, nazvu to pay2havebetterstats. Už ti to o čem jsem psal dává smysl?

313_123
1. jsem štastný, že nejsem jen online pilot
2. jsem štastný, že BOS není dělaný jen pro online piloty
3. jsem štastný, že jsem od kluků dostal taky něco jiného než zlatou cihličku, kterou nepoužívám

po vydání zbranových modů na ROF
numero je podlouhé době online
navěsí na svou N17 kulometů co jde, rakety atd
udělám si vlastně takového FW WWI
nejen že do 1000m stoupu půl hodiny
nejen že se další půl hodiny hrabu k frontě
nejed že mě uletí/ukroutí i ainedekr
na zumabum taky nepoužitelné máč má N17 bez křídel nechce letět vůbec
uznávám jsem lama
u mě tedy koupíš a vyhraješ nefunguje spíš naopak
jsem štastný že nejsem jen online pilot
mody používám jen offline
aspon ty šmejdi hunský nestačej stáhnout ten balon dolu
zajímalo by mě jak to zvládaj takovým fofrem
jsem ted na frontě u Verdunu na podzim 1916
ainedekry začínají pomalu nahrazovat dvodekry
budu si muset ten druhý kulomet nechat odmontovat ze svého N
páč se s nima nedá moc točit a uletět jim to taky nechce

Bierglass
313_123 napsal:

1. jsem štastný, že nejsem jen online pilot
2. jsem štastný, že BOS není dělaný jen pro online piloty
3. jsem štastný, že jsem od kluků dostal taky něco jiného než zlatou cihličku, kterou nepoužívám

po vydání zbranových modů na ROF
numero je podlouhé době online
navěsí na svou N17 kulometů co jde, rakety atd
udělám si vlastně takového FW WWI
nejen že do 1000m stoupu půl hodiny
nejen že se další půl hodiny hrabu k frontě
nejed že mě uletí/ukroutí i ainedekr
na zumabum taky nepoužitelné máč má N17 bez křídel nechce letět vůbec
uznávám jsem lama
u mě tedy koupíš a vyhraješ nefunguje spíš naopak
jsem štastný že nejsem jen online pilot
mody používám jen offline
aspon ty šmejdi hunský nestačej stáhnout ten balon dolu
zajímalo by mě jak to zvládaj takovým fofrem
jsem ted na frontě u Verdunu na podzim 1916
ainedekry začínají pomalu nahrazovat dvodekry
budu si muset ten druhý kulomet nechat odmontovat ze svého N
páč se s nima nedá moc točit a uletět jim to taky nechce

Hele Numero ty na sebe navěsíš výzbroj jak na tanky a pak se divíš,že ti to nelétá?Šklebící se Není pravda, že zbraňové mody jsou k ničemu.Záleží to na tom jaký úkol chceš na mapě plnit a podle toho zbraňový mod zvolit.Kdyby jsi šel chytat bombry tak to bude gutt.Ale soubojům se stihačkami by jsi se měl v takovém případě vyhýbat a vzít si sebou kolegu ,který ty "nesmysly" na N 17 zavěšené mít nebude aby tě mohl chránit v případě že vás napadne nepřátelská stihačka. Mě osobně se možnost si na letadlo dát to co zrovna chci (tedy pokud je to na základě nějaké reality) líbí a dává to mnohem větší prostor pro zábavu především na On-line serverech.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,048,813 návštěv