September 20 2025 22:19:32
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
1stCL_Novotny
Je to opravdu kus!
------
http://medvidek.o...gotha1.jpg
------
http://medvidek.o...gotha2.jpg
------
http://medvidek.o...gotha3.jpg
------
http://medvidek.o...gotha4.jpg
------
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 02-02-2011 11:47

krysto6
taky vám přijde ROF takovej kreslenej oproti IL-2? Úsměv mě to přijde jako batlefield heroes mezi couterstikem taky je takovej kreslenej rof je krásnáý hra hlavně na FULL HD detaily horší sou loopingy barely atd. ale je to přece jen I.světová Vyděšený

WT_Schmouddle
Novotnas - 31 fps v klidu na zemi? Ty kujóne!Šklebící seŠklebící seŠklebící se
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
1stCL_Novotny
Inu ano.jen mám pocit že to nějak divně měří. Šklebící se Nahoře mám v neklidu s bandou kámíků i 65!! Šklebící seŠklebící seŠklebící se

WT_Horrido
Pěkně to létá, i bomby jsem si hodil, roztomilé.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Tyrl
Was ist das: "X/Dither/X"..?

WT_Horrido
Míchá barvy tak aby se dostalo větší barevné hloubky stromečkům na větší a střední vzdálenost. Na krátkou vzdálenost je to pak, podle použitého rozlišení, více či méně hnusné. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Merten
[img]http://img13.imageshack.us/img13/9611/20112284838mal.jpg[/img] is not a valid Image.

Mno tak je krásná o tom žádná debata že Úsměv.Jsem rád že německá strana dostala konečně něco co je schopné pořádně pocuchat ty na zemi Úsměv.Je sice pravda že má svoje specifika aneb jak říkal Novotňák že je to koza nevychovaná.Na malých rychlostech přepadává a je nestabilní.To mi přijde u bombardéru dost divný Úsměv.Ale jak ji člověk dostane do ruky a hlídá si s ní základní věci jako že nikdy nejít pod 100km/h rychlosti a nebo přistávat na vyšších rychlostech tak je z ní mazlík Mrknutí.Subjektivně bych řekl že zatímco HP 400 je takový víc user friendly (tam si stačí hlídat jen rychlost během stoupání) tak Gotha je éro do kterýho vleze chlap s koulema Vyděšený.Je prostě krásná,náročná a neodpouští chyby.

PS: Není nic krásnějšího jak přízemním letem přeletět jedoucí vlak a vyhodit před ním do vzduchu most pak už se jen člověk kochá tím jak ochotně zahučí do řeky CoolŠklebící se
Upravil/a Merten dne 02-02-2011 10:29

BP_Tyrl
Merten napsal:
......
PS: Není nic krásnějšího jak přízemním letem přeletět jedoucí vlak a vyhodit před ním do vzduchu most pak už se jen člověk kochá tím jak ochotně zahučí do řeky CoolŠklebící se

Chceš říci, že vývojáři pozapomněli na 2 sec. prodlevy? Šklebící se

Merten
No já po pravdě přemýšlel jestli si mám rejpnout ale nakonec jsem nechtěl být až tak špatnej tak jsem rád že jsi to zvládl za mě Šklebící se.To znamená že na tom asi dělají jiní lidé Úsměv

eman
Chci se zeptat, jestli se někdo z vás setkal s tím to problémem. Včera se na Noviho servru zkoušela Gotha, když jsem se narodil na letišti nikoho z ostatních jsem kolem sebe neviděl, ani když jsem dal venkovní pohled na kolegy nebo nepřítele. Ice a Novi ten problém neměliSmutný

Hokus
I já to jednou zažil a Medvěd myslím taky.

eman napsal:
Chci se zeptat, jestli se někdo z vás setkal s tím to problémem. Včera se na Noviho servru zkoušela Gotha, když jsem se narodil na letišti nikoho z ostatních jsem kolem sebe neviděl, ani když jsem dal venkovní pohled na kolegy nebo nepřítele. Ice a Novi ten problém neměliSmutný

eman
Stalo se ti to v ROFu nebo i v jiné hře, zbytek rodiny ten problém v CoD nebo Wowku nemá

1stCL_PETRAS
Mě se to stalo v RoFu u Noviho na serveru.Všichni bojovali, já s nima byl na stejném serveru ale asi v jiném časoprostoru .. Vyděšený

Hokus
Asi tak.

1stCL_PETRAS napsal:
Mě se to stalo v RoFu u Noviho na serveru.Všichni bojovali, já s nima byl na stejném serveru ale asi v jiném časoprostoru .. Vyděšený

krysto6
je to tak nebo je rof 2x těžší než il-2 ???

eman
Předpokládám, že problém zmizel stejně nenápadně jako se vyskytlMrknutí

BP_Tyrl
Čeština č.3 pro Rise of Flight.

www.mediafire.com

Složku "data" šoupni do adresáře "Rise of Flight".
Je přeloženo:
Nastavení grafiky - první dvě tabulky, než se spustí hra
Nastavení ovládání letadla - Options
Zbytek texťáků je asi v zapakovaných souborech.
Je zajímavé, že soubory "dlgloc.cz" a "updater.cz" fungují s koncovkou .cz.
Pokud by vám nefungovali, přejmenujte je na "dlgloc.eng" a "updater.eng".
Soubor "loc.eng" s koncovkou cz nefunguje, tudíž má u sebe záložní soubor "-loc.eng".

Ve složce .....\Rise of Flight cz\Rise of Flight\data\graphics\elements je nový obrázek k načítací obrazovce editoru. Pokud trváte na peroucím se ptactvu, tak si původní obrázek
zazálohujte.

Letu zdar BP_Tyrl

BP_Tyrl
krysto6 napsal:
Je to tak, nebo je rof 2x těžší než il-2 ???

To je těžká otázka. Nejspíš je to ovlivněno tím, že lidi než přešli na ROFko, tak měli nalítáno móóóóc hodin ve šturmu. No a v ROF si musíš vypěstovat úplně jiný návyky. Jak pilotní, tak střelecké. Primárně je dáno, že maximálka letadel, zhruba odpovídá přistávací rychlosti ve šturmu. Letadla se otočí na pětníku, ráda přepadávají, nestoupají, mají maximálně dva kulomety a soustavně se na nich něco láme. Prostě je to lítání pro srdcaře. Pokud je ve šturmu tvým oblíbeným letadle FW-190, tak na ROFko klidně zapomeň. Mrknutí

WT_Horrido
Nevím jestli znáte - udělátko na určení směru větru pro bombery

http://i-say.org/...stv_01.pdf
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,061,280 návštěv