December 05 2024 02:58:09
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Sturzkampfgeschwader SM
GC3_Messik
Já jsem v v tom nevině. Já se jen snažil hájit čest tvého vláknaMrknutí :sm1::Jiricek:
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
falkon
Tak pani dost!!! :Jiricek: vam da tak poza usi ze AZ !!! :sm41::sm29::sm23:

(a tymto by som poziadal niekoho z moderatorov (vsak Messik Šklebící se ) aby tie OT prispevky od Hopera a Messika vymazali skor, ako to uvidi :Jiricek:, pretoze chudakovi vystresovanemu a deprimovanemu by to nemuselo robit dobre na srdce Úsměv )

GC3_Messik
Ale mazat příspěvky je větší zlo než nechat OT nebo říct opici na planetě opic "ne!" :lol:
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
Hoper
hele, klidně souhlasím s promazáním
první příspěvky jsem se snažil držet tématu, fakt, to pak nemá smysl, ale když si pak začal Messik hrát ...
(takže Jiříčku, může za to Messik Mrknutí )

doktorkop
Takže ten mimořádný trénink 15.11.je někdo pro?:uhoh:

spike_six
já bych zatim neřešil trénink 15.11., ale radši něco už tenhle týden... úterý? čtvrtek? jak to bude?...

1stCL_Jiricek
Ve čtvrtek je pravidelný trénink, netřeba snad zdůrazňovat, v úterý je výjmečný (nepovinný), zaměřený na He111. Kdo nezná TS, volejte "pomóc"
Upravil/a 1stCL_Jiricek dne 07-11-2005 18:37

310_cibule
A co ve středu? To je jedinej den, kdy mam večer volno.

rudidlo
313_cibule napsal:
A co ve středu? To je jedinej den, kdy mam večer volno.
Šklebící se

http://silicon-remarks.blogspot.com
LesniHU
1stCL_Jiricek napsal:
Ve čtvrtek je pravidelný trénink, netřeba snad zdůrazňovat, v úterý je výjmečný (nepovinný), zaměřený na He111. Kdo nezná TS, volejte "pomóc"

Nebylo by lepsi (vzhledem ke ctvrtecni situaci) udelat uterni trenink pravidelny povinny a heinkely odlozit na pristi tyden?

1stCL_Jiricek
No, pokud bude úterní trénink povinný, pak čtvrteční bude nepovinný, a u těch He111 bych rád byl, s ohledem na naši minulou úspěšnost a vzhledem k faktu, že běžný trénink odvedeš ne hůře než já. Ale jinak se tomu nebráním, můžeme se dohodnout zítra.

Pro ostatní to tedy znamená, že povinným se stává jak úterý, tak čtvrtek : ))
Upravil/a 1stCL_Jiricek dne 07-11-2005 20:06

jofe
1stCL_Jiricek napsal:
No, pokud bude úterní trénink povinný, pak čtvrteční bude nepovinný, a u těch He111 bych rád byl, s ohledem na naši minulou úspěšnost a vzhledem k faktu, že běžný trénink odvedeš ne hůře než já. Ale jinak se tomu nebráním, můžeme se dohodnout zítra.

Pro ostatní to tedy znamená, že povinným se stává jak úterý, tak čtvrtek : ))

Nie si tak trochu autoritatívny? Šklebící se Šklebící se Šklebící se
OK. Na He 111 sa teším! :sm40:

Miroo
HE 111 je velká krava nepočítaj s mojou tesnou spoluprácou. Možno tak 200- 300 m keď vôbec odštartujem. Bude to hrôza.:sm39:

jofe
IJG1_Miroo napsal:
HE 111 je velká krava nepočítaj s mojou tesnou spoluprácou. Možno tak 200- 300 m keď vôbec odštartujem. Bude to hrôza.:sm39:

Neboj, nie je to také zlé! Aeroplán ako aeroplán. Potrénuj trochu ofline a zistíš, že He 111 je RR.

Miroo
Práve že som to skúšal off line a bola to hrôza. A s bombardovaním ešte horšie. Na čo je tam to vychýlenie zameriavača? To som nepochopil. Aj tak tie bomby dopadli inde. Tam musíš naletieť na cieľ veľmi presne aby si niečo trafil.:confused:

jofe
IJG1_Miroo napsal:
Práve že som to skúšal off line a bola to hrôza. A s bombardovaním ešte horšie. Na čo je tam to vychýlenie zameriavača? To som nepochopil. Aj tak tie bomby dopadli inde. Tam musíš naletieť na cieľ veľmi presne aby si niečo trafil.:confused:

Nad tým sa netráp, pamätáš na Stalingrad 42? Veduci to naviedol na ciel a na povel sme to odhodili.
Mne sa za ideálnych podmienok podarilo zasiahnuť štvorec 100x100m ale pochybujem že to zopakujem :sm3:
Treba myslieť pozitívne a ono to nejak dopadne. Na tréningu o tom podebatujeme.

PS AH_Cutora preložil a doplnil k He 111 skvelú letovú príručku. Je to tu niekde v článkoch.
Už som to našiel:
http://holubi.web.../he111.php
Upravil/a jofe dne 07-11-2005 22:26

doktorkop
No nevěřil jsem,ale jde to.Trefit loď z 5000m 2x 1000kg.
Jen to chce mít možnost jí vidět po celou dobu náletu.Jo a taky se k němu vůbec dostat-než vás rozstřílej na hadry:yes:

Miroo
To je teória prax je iná.:sm36:

Tajpan
Mirro ,s He111 je rovnaké ako s každým lietadlom v Il2.
Najprv je to šrot, na prd ale ak trochu vydržíž a budeš trénovať, zístíš jeho kvality.
A možno začneš s He111 dogfajtiť a nahánať Hurriky a Jaky. :jamamoto:

AH_Cutora
IJG1_Miroo napsal:
To je teória prax je iná.:sm36:

Ale neni, neni. Chce to jen trochu cviku.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

36,064,785 návštěv