November 24 2024 09:05:44
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
ASFALT FEST 12.-14.5.2006 NJ (Nový Jičín)
313_Ffajtl
Pánové, já vím, že je to na rychlo, ale něco selhalo a hledám odvoz pro sebe a PC v patek z Olomouce a v nedeli z NJ z5 do Olomouce....

Je někdo ochoten?:sm34: Pokud nebude misto nekde u nekoho v aute tak bohuzel dorazim bez PC...

Prosim o vsechny, jsem skladny, dokonce vezmu i LCD monitor misto CRT, tak se nemusite bat....

Děkuji předem... kdyby někdo mohl, tak pls SMS nebo zavolejte na 731 455 470 rotože na netu teď moc kvůli pracovní vytíženosti nejsem...

SALUTE!

http://www.313.cz/
1stCL_VLK
313_Ffajtl napsal:
Pánové, já vím, že je to na rychlo, ale něco selhalo a hledám odvoz pro sebe a PC v patek z Olomouce a v nedeli z NJ z5 do Olomouce....

Je někdo ochoten?:sm34: Pokud nebude misto nekde u nekoho v aute tak bohuzel dorazim bez PC...

Prosim o vsechny, jsem skladny, dokonce vezmu i LCD monitor misto CRT, tak se nemusite bat....

Děkuji předem... kdyby někdo mohl, tak pls SMS nebo zavolejte na 731 455 470 rotože na netu teď moc kvůli pracovní vytíženosti nejsem...

SALUTE!

domluvíme Ti to s piškotem..má to po cestě.))
Upravil/a 1stCL_VLK dne 05-05-2006 10:51

1stCL_VLK
Tak Lioní dorost se hlásí.Tedy pokud mi do toho nevleze něco od mého milovaného zaměstnavatele rád dorazím i s piškotem a nejspíš i jedním rudochem v kufru..:sm14:Beru spacák..s mou hodností a od ní se odvíjející výplatou na hotel nemam:sm50:

Takže pls jedno místo někde na zemi v koutku pro jednoho vlkaŠklebící se
A alkohol mi nenalévejte..jsem na to ještě moc mladý:sm2:

1stCL_Paulie
ECL_VLK napsal:
Tak Lioní dorost se hlásí.Tedy pokud mi do toho nevleze něco od mého milovaného zaměstnavatele rád dorazím i s piškotem a nejspíš i jedním rudochem v kufru..:sm14:Beru spacák..s mou hodností a od ní se odvíjející výplatou na hotel nemam:sm50:

Takže pls jedno místo někde na zemi v koutku pro jednoho vlkaŠklebící se
A alkohol mi nenalévejte..jsem na to ještě moc mladý:sm2:

Takže Lionů přibývá...jen tak dál...bude mazec :sm38::sm35::sm36::sm42:

313_Ffajtl
VLKU... kufr, střecha, nebo na přívěsu, mi to je jedno.. hlavně že se pojede Šklebící se:sm49:

1stCL_VLK
313_Ffajtl napsal:
VLKU... kufr, střecha, nebo na přívěsu, mi to je jedno.. hlavně že se pojede Šklebící se:sm49:

No tak piškotova poplenice je Ti plně k dispoziciŠklebící setedy pokud se nebudeš bát ve společnosti dvou Lioních mláďat:sm6:
On se Tebou už domluví po telefonu...:sm16:

313_Ffajtl
Taky je mozne, ze si jeste sezenu auto na presun, ale zatim pocitam s vasi ucasti v aute, do ktereho se vlezu...snad Šklebící se

1stCL_VLK
313_Ffajtl napsal:
Taky je mozne, ze si jeste sezenu auto na presun, ale zatim pocitam s vasi ucasti v aute, do ktereho se vlezu...snad Šklebící se

Máš strach.co???:sm6:

1stCL_Piscot
Co na to Fuci?Šklebící se:sm11:

1stCL_Pospa
ECL_Piscot napsal:

Nepruď Piškoto a pěkně nám velitele přivez :sm6: Víš že je skladnej se vleze do kastlíku nebo ho pohodlně ulož do lékárničky Šklebící se

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
1stCL_Fucida
Piškote, klidně ho cestou trochu vožerte Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

313_Ffajtl
ale jedině ŠNAPS! Tož aj ta vaša MW 50 nebude ke škodě, když už to tečeÚsměv

1stCL_Paulie
1stCL_Fucida napsal:
Piškote, klidně ho cestou trochu vožerte Úsměv

:sm6::sm6::sm6::sm6::sm6::sm6::sm6:

Klidně i víc...Anglána jednoho...:sm42::sm12:
Upravil/a 1stCL_Paulie dne 05-05-2006 17:57

313_Ffajtl
:sm17::sm4: bude pešek i v hlavě :sm38:

310_Ikar
ECL_Piscot napsal:

Fuci moc vyskakovat nemuze, vezu ho ja :sm6:

www.310raf.com
3BAP_Kubrt
Fajtle (hmmmm, to oslovení se mi dost příčí, páč starý pan Fajtl je dosud mezi námi), LCD neber, máme dost 19" vlastních...

Hotel objednán následovně:

Rusko + WAAF: apartmá 301 (manželská postel): 870,- za pokoj a noc (vše se snídaní): 2 noci
Miroo + Pospa: pokoj 210 (2 postele zvlášť): 770,- za pokoj a noc: jen So-Ne
Ikar + HeRa: pokoj 303 (2 zvlášť): 670,- za pokoj a noc: 2 noci
Jimík + Poti: pokoj 304 (2 zvlášť): 670,- za pokoj a noc: 2 noci
Cibule + Fučida: úpokoj 306 (2 zvlášť): 670,- za pokoj a noc: 2 noci

Šel jsem po ceně, pokoje začínající 3 jsou na 3.patře (bez výtahu) => 100 Kč sleva. Pokud to chcete nějak jinak, dejte vědět.

Wedge + případní ostatní požadující hotel: vymáčkněte se !!!

Na paragliding jsem zburcoval 2 piloty a 2 tandemy, zatím ohlas minimální... :confused: Jó za peckem, to se to lítá, ale najít odvahu a skočit do reálného povětří se vám moc nechce jak tak pozoruju...

1stCL_Paulie
3BAP_UO_Kubrt napsal:

Na paragliding jsem zburcoval 2 piloty a 2 tandemy, zatím ohlas minimální... :confused: Jó za peckem, to se to lítá, ale najít odvahu a skočit do reálného povětří se vám moc nechce jak tak pozoruju...

Hele já bych to asi zkusil, ale píšu to ted, když tu sedím za tím peckem:sm19:..možná pak budu na místě mluvit jinak, ale docela mě to láká...:sm38::sm50:

1stCL_VLK
Heh.pokud se tam zjevím...tak do tandemu jdu na 100%ÚsměvKdysi jako mladý a nerozvážný jsem 2x opustil(Fuči promiň)skvělí to stroj AN-2:sm50:čistě náhodou byl v letu schopném stavu a v té dané chvíly visel cca 800m nad letištěm Košice..ale to je dávno..takže neváhám si to oživit:sm38:

1stCL_Fucida
Kubrt..no nevím nevím..už jsi viděl Cibuli? Myslíš, že to do patra vyjde bez výtahu? Šklebící se

Jinak já bych si klidně na nějakém tom padáku, ehm paraglidu skočil - tedy pokud to opravdu bude levné jak píšeš. Jistě na tom nic není, prostě si jen vezmu dvoje spodní prádlo Úsměv Ale to si beru i teď na LiW..takže nic nového pod sluncem Šklebící se - no a když to nedopadne, tak rovnou na místě převezme velení Valhera Úsměv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Piscot
Se nam tom trochu zamotava.Fuci-Ikar,Piscot-Ffajtl,Pospa me taky fandi(snad).To zas bude v alejich nablito......

PS for Kubrt:Je firma pojistena proti nahodnemu vybuchu pri setkani se dvou polu rozdilne latky v nadkritickem mnozstvi?Cernobil hadra...

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,033,418 návštěv